Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah canım sonucu merak ederiz gelince haberdar et bizi benim oğlumda 2 defa falan bayılmış okulda götürdük hiç birşey çıkmadı büyüme döneminde olabilir dedi abim şükür şimdi iyi 14 yaşında falandı heralde korkulucak bişey yokdur umarım

ben dün 5 g 5 k diyetine basladim.5 kilo zaten imkansiz ama 1,5 -2 kilo versem süper olacak.SIKILDIM artik bu artilardan.

dün patates günümdü.can sagligiyla atlattim.bugün aslindan sebze günüydü ama evde sebzeye dair hic birsey yok.e bizde birazdan hastaneye falan gidicez diye dedim ordan alisverise gidip eve gelene kadar acliktan zafiyet geciririm.insallah yanlis olmaz ama bugün yumurta,yogurt,süt günü.onlari yiyorum su an.yani günü degistirmek zorunda kaldim.

cumartesi bitiyor diyet.insallah 55 olsam baska bisey istemiycem

aaa öylemi.icim rahatladi biraz.demek olabilir.dur bakalim.test falan yapacaklarmi.
abinin doktor olmasi ne güzel bisey ya.cok sanslisin.

canım çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşeyi yoktur.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

Allah sifasini versin canim, umarim onemli birsey yoktur..

slm kızlar hürgeneral julia geldi çok özledim hepiciğinizi

Son düzenleme:

hoşgeldin juliiiiiiiiiiii................

Türk Kadınının Görevleri :)

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane... temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.
...
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır...
:86::86::86:​

Merhaba canlarım.Okuldayım hala.4 günlük hengameden sonra 2 gündür diyetime sarıldım çok sıkı bir şekilde.Bu haftayı sağlıkla tamamlayım,inşallah hafta sebze ağırlıklı kalori sayımı diyetime dönücem.Geçtiğimiz 2 haftada 2100 gr gitti ama bu hafta nasıl olur emin olamıyorum.Bir de yol beni çok etkiliyor kızlar,davul gibi oluyorum uzun yolculuklardan sonra.Umarım cumaya inerim.Minnoş,çok geçmiş olsun canım.Hiç panik yapmayın,iyi düşünelim ki iyi olsun Allah'ın izniyle.Sen nasılsın kaptanım,toparlandın mı biraz canım?

Menümü yazmayı unutmuşum,çıkmadan yazıyım.Sabah:1 kibrit kutusu peynir,2 dilim denge light ekmek,1 domates.Ara öğün-1:1 galeta.Öğle yemeği:Yeşil mercimekli yoğurt çorbası.Şimdilik bu kadar ve malesef 2 paket light nescafe

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazmayı unutmuşum

sabah yarım muz yarım simit

aralarda bol bol ıhlamur su çay nescafe içiyorum

öğlen patates kızartması ve köfte vardı ben yemedim mercimek çorbası ve 4 tane acı biber yedim acı sevmeme rahmen gribe iyi geldiği için 1 dilimde ekmek yedim 2 tanede tulumba tatlısı yedim

akşam ne yerim allah biliyor hafif yemekle atlatırım bu arada bol bol erik yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…