Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar son birkaç gündür tülin şahinin yazılarını okuyorum bu diyetle ilgili fln h.sonu tvde bir programa katılmıştı söyledikleri çok hoşuma gitti ve mantıklı geldi nasıl beslendiğini fln anlattı.1 yılda 30 kilo vermiş ve nette son günlerdir onun yazılarını okuyorum

şöyle size kısadan hisseye okuduklarımı özetleyeyim sabah kalktığında ilk yaptığı şey su içmekmiş kahvaltısını sağlam yapıyormuş tam tahıllı ürünleri kullanıyormuş kendini hiç aç bırakmıyormuş ve herşeyden yiyormuş en önemliside günde 1 saat spor yapamasada yürüyüş muhakkak yapıyormuş. ve bol bol su içiyormuş.nesfitin 15gün diyetini öneriyormuş oda tam tahıllı ürün olduğu için

1 saat spor +su+düzenli beslenme becerebilsek :26:ceyceeeee hedefi değiştirmemişsin 6 mayıs.... yeni gördüm

Sagolun kizlar,merak etmissiniz.canlarim benim yaaaa.
hastaneye gittik ama cocuklarin hastaliklarina bakmiyoruz dediler.cocuk klinigine götürün dediler.bizde zaman kaybettik diye yarina erteledik.cünkü esim ise gidecekti bizi eve birakip.yarin gidecegiz yani.

kızlar benım elma dıyetım gume gıttı bılıyormusunuzz oglenn cok kotu bıse yedım soyleyemıycem bılee ama aksama sadece yesıl elma yıycem belkı 2 tane yerım cunku suan cok acım ve yanımda ara ogun nıyetıne sadece kuru ıncır var oda benı hıc etkılemıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…