selam arkadaşlarr..ben döndüm..yer varmı hala bana.
hoşgeldin, yerimiz var mı bilmiyorum ben...
selam arkadaşlarr..ben döndüm..yer varmı hala bana.
selam kızlar, geçmişe bakamadım henüz. sabah mahkemeye gittim, dava ertelendi, geldim anca. müsli dietine yarın başlıycam...
hoş geldin canımselam arkadaşlarr..ben döndüm..yer varmı hala bana.
selam kızlar, geçmişe bakamadım henüz. sabah mahkemeye gittim, dava ertelendi, geldim anca. müsli dietine yarın başlıycam...
benim yaptığım ailede bi bozukluk olacağı kesindi zaten baba yoldan cıkmıs cocuklar desen el kol bazak ayrı oynuyor anormallerr hepsii anne umursamadan kendini örgüye vermiş
şöyle size kısadan hisseye okuduklarımı özetleyeyim sabah kalktığında ilk yaptığı şey su içmekmiş kahvaltısını sağlam yapıyormuş tam tahıllı ürünleri kullanıyormuş kendini hiç aç bırakmıyormuş ve herşeyden yiyormuş en önemliside günde 1 saat spor yapamasada yürüyüş muhakkak yapıyormuş. ve bol bol su içiyormuş.nesfitin 15gün diyetini öneriyormuş oda tam tahıllı ürün olduğu için
insallah dogacim...Allah hepsini agiz tadiyla gigmeyi nasib etsin
donun kalsaydi uzerinde
kaptan pilot gecti ucusaemme hostezimiz daha kalkamadi galiba...hala ortaliklarda yok
hostes sabahtan geldi geldide baktı ucak bu gün alabora olucak kacayım dedi
ok seni beklemedeyizzzz
uyutta geliverrr geliverr geliverrrbak minnosumda eksik daha oda gelmedi
evet, geldi gormustum...hizla ucusa kalkinca aklim basimdan gitti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?