Ne haber fistik nerelerdesinAyy napıyosunuz eskilerden var mı özledimm
Hayal bile edemiyorum.Ayy.mutis bi haber aldım dr arkadaşım 5.ye hamileymiş.
Allah analı babalı büyütsünde isteyerek mi 5. Eğer öyleyse helal olsun ona...Ayy.mutis bi haber aldım dr arkadaşım 5.ye hamileymiş.
İyi abla sen nasılsınn arada bi uğruyorum öyle buralara :)Ne haber fistik nerelerdesin
Canım soğuk aşgınlığı da işte erkekler ve hastalık nazlarıEşinin neyi var canım.
Olsun az olsada gitsinn.
Yuvarlanıp gidiyoruz işteİyi abla sen nasılsınn arada bi uğruyorum öyle buralara :)
Geçmiş olsun canimCanım soğuk aşgınlığı da işte erkekler ve hastalık nazları
Diyete devam demekkYuvarlanıp gidiyoruz işte
Kilo bir alip bir veriyorumDiyete devam demekk
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim
Bende alıp veriyorum aynı ama biraz fazla aldım 2 aydır spor diyet full gaz devam ediyorum eski fit halime kavuşucamKilo bir alip bir veriyorumsen neler yapıyorsun kilo durumlari ne alemde
Allah kolaylık versin gecmiş olsun...Canım soğuk aşgınlığı da işte erkekler ve hastalık nazları
Kac kilosun şimdi.Bende alıp veriyorum aynı ama biraz fazla aldım 2 aydır spor diyet full gaz devam ediyorum eski fit halime kavuşucam
Canım soğuk aşgınlığı da işte erkekler ve hastalık nazları[/QUOT
Erkeklerin genelinde bu var herhalde ya, Allahtan birkaç yılda bir anca hasta oluyor da çok sarsılmıyorum. Yoksa yandıydık.Allah kolaylık versin gecmiş olsun...
3 normal doguma gık demeden gittim ama eşimin bir ayagına yanlışlıkla basayım yanlışlikla ellim çarpsa bir yerine adam havalara hopluyor hastalıgını sen düşün artık:))))
77ye kadar çıktım şu an 70kiloyumKac kilosun şimdi.
Neden bilmiyorum yanmak nedemek biterdik ...birde yanlıslıkla canını yansa sanki bilerek yapmışım gibi bakıyor ya sinir oluyorum saatlece anlatıyorum böyle şöyle oldu diye :)))))Erkeklerin genelinde bu var herhalde ya, Allahtan birkaç yılda bir anca hasta oluyor da çok sarsılmıyorum. Yoksa yandıydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?