Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy anam oy oy anam oooy
Geberiyorum yaaa uzun zamandır hiç böyle yorulmadım yaaa hiç...nasıl bacaklarım ağrıyor sormayın...tüm gün çaptım resmen...en sonunda banyoda halı yıkadım banyomu yaptım.yeşil çayımı aldım kendimi attım kanepeye ...ha halıyı niye mi yıkadım dün mutfakta su borusu patlamış biz evde yokken tüm mutfak su içinde kalmış halı da kullanılacak deyildi neyseki yıkadım bende

Nasıl yikadin banyoda canım.
Neyse geçmiş olsun.
Spor olmuş sana

iyi akşamlar kızlar ,sormuşsunuzun sağolun yazamadım bugün öğlen kabak yemeği ve yoğurt yedim ,üzerine 3 tam ceviz yedim ..

ama bi agri başladı,migdemden sırtima doğru vurdu ama ne ağrı eve geldim bal şerbeti içtim 1 tk bal ekleyip
sonra bir tane daha içtim. .

kv ıspanaklı pide yaptırmış biraz ondan yedim ,hurma yedim ve bişeyler yiyince geçti. .. çok açım kaldığım için ve sanırım Sabah kahvaltısı ağır gelmiyor ama oglen yemeği ağır geliyor sanırım. bişeyler yiyince geçti ağrım Ausencia kıracaksın belki ama sağlıktan önemlisi yok valla ha onları yiyince geçti mi ? diyeceksin ama cidden ağrımi bastırdı yediklerim, bayramdan sonrasi if haftada 3 gün yapicam sanırım sadece...

Canım tekrar hoş geldin .... sahura kadar ara ara buralardayım haberim ola ...
Muz son tercih edeceğin meyve olmalı , ara öğün olarak ...
bazen öğün atlarız ..o zaman iyi gider ama ... şimdi değil ex'im .

yağ kasa falan fişman ölçtürmüşsün , bir ata bana da ortam şenlensin

ben beğendim valla ...
akşamda bir dlm ekmek olabilirdi hatta .
wc bende de yok be efserim ...

Iyii akşamlar kızlar
Menum 30.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 tavuk doner
1 ayrN

Akşam
2 tk bulgur tavuklu

3 lt su 70 dakika yürüyüş

dely'im naber tatlım ?
menün klasik dely menüsü .. akmaz kokmaz yani .. yavaş yavaaaaş hedefe götürür seni .

Ayyy bi avm gidelim dedik esim anahtari evde unuttu çilingir bekliyoruz...

geçmiş olsun canım ya ...
Çilingir deyince aklıma ilk gelen bir kapı açmaya aldıkları paradır hep

bence de iftarda her şeyi yeme tatlım ... ara ver tatlı yiyeceksen ... canım cuma akşam 5 gibi bildirim yapabileceksen iyi olur ... ama listede olmadığınız için geç saat cuma olursa da farketmez canım .

Bugun menu
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Bir kırmızi biber
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
Bir avuc kiraz

Aksam 16.30
1.5 karniyarik
Yesillik
1 kizarmis etiform

2.5 lt su.. Ausencia spor yok

güzel menü canım benim ... spor yok ama keşke yürüyüş falan olabilse ... iftardan sonra çıkarız diyordun ?

Çok geçmiş olsun eşine canım .
menünde güzel .
akşam benimde aklıma tost düşürdün ...yağsız kepekli yapayım bende

Ayy.mutis bi haber aldım dr arkadaşım 5.ye hamileymiş.

Rabbim analı babalı büyütsün ...

Kozacım bu şekilde devam et canım ..senin bünye çok genç ..yakabiliyor ..o yüzden sende ki pidelere elleşmiyorum :)) ama pide varken pilav vs..diğer karbonlardan uzak dur tatlım

dün çok beğenmiştim bugünde çok beğeneyim o zaman

Menümü de yazayım sızarım falan....gerçi öyle menü denilmez de
Kahvaltım 10.00 2yumurtadan yağsız biberli omlet
2dili ekmek
Domates
Peynir
Yeşik çay

16.30 kiraz
Peynir

3.5lt su
2yeşil çay...

dün eksi vardı , menüde güzeldi ... bugün bu kuş kadar menüye gerek görecek ne söyledi ki tartı aynura ?
bence bu şekilde devam et.
insan kendini en iyi bilendir ..madem 3 gün kötü geçti ... kalan 3 günde bu şekilde geçsin .

Menüm

Sabah 06 : 30
Beyaz peynir
4 - 5 cherry domates
2 kuru kayısı
4 ceviz
1 etiform

Öğlen
12 : 30
1 Kaşarlı tost
3 cherry domates
Beyaz peynir
2 çiğ köfte
2si 1 arada

Akşam 17:30
2 ceviz
2 kuru kayısı

Yeşil çay
Su 2 şimdilik
Ausencia

Banucum IF senin tercihin ..o yüzden IF i bozman benim için sorun değil .. If i bozup pide yemen benim ilgilendiğim kısım .
geçmiş olsun çok .
Pide yerine başka bir şeyler yeseydin yine ağrın hafifleyecekti ... ve yemeliydin de zaten madem ıf iyi gelmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…