Menüm
Sabah 06 : 30
Beyaz peynir
4 - 5 cherry domates
2 kuru kayısı
4 ceviz
1 etiform
Öğlen
12 : 30
1 Kaşarlı tost
3 cherry domates
Beyaz peynir
2 çiğ köfte
2si 1 arada
Akşam 17:30
2 ceviz
2 kuru kayısı
Yeşil çay
Su 2 şimdilik
Ausencia
Canım tekrar hoş geldin .... sahura kadar ara ara buralardayım haberim ola ...
Muz son tercih edeceğin meyve olmalı , ara öğün olarak ...
bazen öğün atlarız ..o zaman iyi gider ama ... şimdi değil ex'im .
yağ kasa falan fişman ölçtürmüşsün , bir ata bana da ortam şenlensin
ben beğendim valla ...
akşamda bir dlm ekmek olabilirdi hatta .
wc bende de yok be efserim ...
dely'im naber tatlım ?
menün klasik dely menüsü .. akmaz kokmaz yani .. yavaş yavaaaaş hedefe götürür seni .
geçmiş olsun canım ya ...
Çilingir deyince aklıma ilk gelen bir kapı açmaya aldıkları paradır hep
bence de iftarda her şeyi yeme tatlım ... ara ver tatlı yiyeceksen ... canım cuma akşam 5 gibi bildirim yapabileceksen iyi olur ... ama listede olmadığınız için geç saat cuma olursa da farketmez canım .
güzel menü canım benim ... spor yok ama keşke yürüyüş falan olabilse ... iftardan sonra çıkarız diyordun ?
Çok geçmiş olsun eşine canım .
menünde güzel .
akşam benimde aklıma tost düşürdün ...yağsız kepekli yapayım bende
Rabbim analı babalı büyütsün ...
Kozacım bu şekilde devam et canım ..senin bünye çok genç ..yakabiliyor ..o yüzden sende ki pidelere elleşmiyorum :)) ama pide varken pilav vs..diğer karbonlardan uzak dur tatlım
dün çok beğenmiştim bugünde çok beğeneyim o zaman
dün eksi vardı , menüde güzeldi ... bugün bu kuş kadar menüye gerek görecek ne söyledi ki tartı aynura ?
bence bu şekilde devam et.
insan kendini en iyi bilendir ..madem 3 gün kötü geçti ... kalan 3 günde bu şekilde geçsin .
Akşamı bu kadar hafif geçireceğin bir öğlen yok canım , bir tek çiğ köfteler çok şişirmiş olabilir ... onlar olmasa çok güzel öğlenmiş zaten .
acıkacağını düşünüyorum şu an :)
2 gündür kaysı hoşafına abandımben meyve yemek istiyorum
Valla hiç aç değilim.
Yeşil çay beni doyuruyor gibii
Daha iyiyim cnm uzandım az koltuga
Ye o zaman yasak meyve mi çilekYani çilek yemek istiyorum
Ye kuzum ara öğün onlara. Sen diyetisyen listene uymuyor musun yoksaYani çilek yemek istiyorum
Berkemal kelebegim cilingir 1 dakikada açtıada81 asayiş berkemal mi
Meyve hakkımı bagırsaklarımı calışsin diye kaysı hoşafından yana kullandim ondaYe o zaman yasak meyve mi çilek
Ye kuzum ara öğün onlara. Sen diyetisyen listene uymuyor musun yoksa
Meyve hakkımı bagırsaklarımı calışsin diye kaysı hoşafından yana kullandim onda2 gündür evde çilek var yiyemiyorum :)))
Ama sonra tikanip kalacak yayok kırpıyor , ekliyor çıkarıyor ...kafadan bir liste yapıveriyor ...
biraz fazla yiyor sonra kısıyor ...
Bu gün sahura melemen yapmayi düşünüyorum. Birazdan kahve içeyim spora başlayayım
Ausencia menume ek olarak 1 avuc fistik yedim
Uyuyorda bir kere arda var meyve ondada kaysı hoşafı içtim ramaznda malum konu icin wc ...Ye kuzum ara öğün onlara. Sen diyetisyen listene uymuyor musun yoksa
İyi de canım iki tane falan yesene yahuu onun ne zararı olur kii.Meyve hakkımı bagırsaklarımı calışsin diye kaysı hoşafından yana kullandim onda2 gündür evde çilek var yiyemiyorum :)))
Gözün aydın olsunBerkemal kelebegim cilingir 1 dakikada açtı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?