Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız Aus biz Ersesi ile yarışıyoz Ece ile henüz değil

Benim arkadaş doğurmak üzere 5. Yi

Oy ne güzel ya ben cesaret edemiyorum bebelerle ama deniycem bi ara

Ya bu hafta bireysel olarak yarışlara kafam basmadı hiç ..ben hazırlamadım ya ondan her halde ...

Ben şu duruma bir anons geçeyim .

Bu gün düne göre -200dü kaptanım...cumaya göre artıyım temizlemem lazım.bi de o saatte hazır deyildi yemeyim o yüzden bugün de böyle olsun dedim

2 gün çok çooook dikkat aynura ...
Artılar gelmiyor bu ara listeye .. nazar boncuğu olma listede.
koskoca 48 saat .
ve lütfen hafta içi şu karın ağrılı sıkıntıyı yaşamamak için cumadan sonra dikkat et .
cuma cumartesi pazar elinde ya da değil düzenin şaşınca ... hop durum bu .
düzeni şaşıp artılı olanlara salı akşamı ne hissediyorsan eskiden bir kaptan olarak şu an bende o hisler içindeyim

canım sahur sadece su mu ?
uyanamadın mı sende sahur yapmayanlardan mısın ?

ne güzel komşu kızı imiş o :)

beni de apt. çağırırlar ...bebek yıkamaya genelde

merhaba, tanıştığıma memnun oldum. :) kuralları okudum ben, bana uygun. 2 kilo vermem gerekiyor, 2 hafta deneme surem var. Orda bir form gördüm onu dolduracağım ve burda paylaşacağım değil mi?

Ablacim bugün tam 20.30 da tartildim ve hic ummadigim bir rakam gordum Sence normal kilom bu kilonun ne kadar fazlasidir cok mu su kaybetmisimdir ?

Illaki yogurt ayran salata etli ana yemek ve corba oluyodur. Onlari tuket sadece. Bizim memlekette hamur işi cok olur ama etli yemegimizde mutlaka olur

Telliogullariiii kazaniyoruuuuz dimiiiiii

Ausencia kaptanım muz ender saracın listesinde vardı. Bakalım yarın diyetisyen ne verecek bana. 24 yaşında çıtı pıtı şirin bir kız diyetisyen. Karbonhidrat sayımından sende faydalınırsın dedi bana. Karbondiyeti mi ne verecek acaba?

merhaba, tanıştığıma memnun oldum. :) kuralları okudum ben, bana uygun. 2 kilo vermem gerekiyor, 2 hafta deneme surem var. Orda bir form gördüm onu dolduracağım ve burda paylaşacağım değil mi?

Evet aynen öyle ...
Takımımız diğer takımlara göre oldukça kalabalıktır yalnız .
Liste içi ve dışı çok arkadaşımız var .
Hani daha sessiz sakin takım istersen şimdiden uyarayım :)

formu doldur , biz seni tanıyalım ... sonra sende zamanla bizi tanırsın

Ablacim bugün tam 20.30 da tartildim ve hic ummadigim bir rakam gordum Sence normal kilom bu kilonun ne kadar fazlasidir cok mu su kaybetmisimdir ?

canım bu hiç belli olmaz , kişiye göre çok değişir .
ama illa ki su kaybı vardır .
yeddikten sonra da tartılırsan ... aslında 3 aşağı beş yukarı anlarız :)

Karbonhidrat diyetini kulakları çınlasın T tuba52 ye yaptırırdı diyetisyeni sonuç tuba için hep bi ileri iki geri oldu .. ne zaman pro ya geçti kilo verdi

Evet 1 dakikada 30 tl kazandi adam ))
Esime diyor ki iyi oldu abi ramazanda bos oturuyorduk bugun ilk işim burasi

Eşim cikamiyor kaptanim baygin yatiyor bugun zorla avm gittik oda market alisverisi icin... yazik esneye esneye dolaştı )

Galiba ileryen sürecte verecek ramazan diyetinde yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…