Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet 1 dakikada 30 tl kazandi adam ))
Esime diyor ki iyi oldu abi ramazanda bos oturuyorduk bugun ilk işim burasi

Eşim cikamiyor kaptanim baygin yatiyor bugun zorla avm gittik oda market alisverisi icin... yazik esneye esneye dolaştı )
40-50 de var ... sizin ki yine istaf olsun diye insaflıymış.

Bizim karşı komşu kart ile 20 sn de açıyor ... bana iki kez oldu ..ikisinde de çilingirden yırttım sayesinde

Hmm anladim ablaciim :)) O zaman birazdan yine tartilirim, sonra cumaya kadar tartilmiycam surpriz olsun

Evet 1 dakikada 30 tl kazandi adam ))
Esime diyor ki iyi oldu abi ramazanda bos oturuyorduk bugun ilk işim burasi

Eşim cikamiyor kaptanim baygin yatiyor bugun zorla avm gittik oda market alisverisi icin... yazik esneye esneye dolaştı )
Yaa nasip işte.
Olsunn ekmek parası kazandırmış oldunuz :)))

Yokk yokk yine maşallahin var..
Ben ve irmae ama o niyetli diye çok bulasamiyorum kiyamiyorum..

Kalabalık ya da hareketli olması sorun değil benim için :) sessiz sakin olmasindansa böylesi daha iyi. Liste dışı çok kişi olması kısmını anlamadım ama. Kalabalık olduğu için mi liste dışı kisiler var? Listeye girebilecek belli sayıda kişi mi var?

Yarin tam net kilomu ölçüp öyle doldursam olur mu formu? Ya da isterseniz simdi de yapabilirim doldurma isini ama tartilamam. İftarda yedim de baya. son çare koştum artik buraya.

Illaki yogurt ayran salata etli ana yemek ve corba oluyodur. Onlari tuket sadece. Bizim memlekette hamur işi cok olur ama etli yemegimizde mutlaka olur
Bizim yeneklerin hepsi karbohitrat galiba :))))galiba ben yemek seciyorum bunu fark ettim bu diyete herşey bana göre olmalı hesabını çok yapıyorum diyetlik oluncada dahada seciyorum alışmışız birkere karbonhitrata...

evet canım , takım listeleri maksimum 15 kişi ...

Bizde kendi isteği ile liste dışı devam edenler var ...listede olmak oldukça sorumluluk isteyen ve kaçamak kabul etmeyen bir durum çünkü ... mezunlarımız var bende de dahil ..liste dışı koruma olarak devam ediyoruz ...izne ayrılan ve izinden sonra liste dışı devam eden arkadaşlarımız var ...

Hoşgeldin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…