40-50 de var ... sizin ki yine istaf olsun diye insaflıymış.Evet 1 dakikada 30 tl kazandi adam))
Esime diyor ki iyi oldu abi ramazanda bos oturuyorduk bugun ilk işim burasi
Eşim cikamiyor kaptanim baygin yatiyor bugun zorla avm gittik oda market alisverisi icin... yazik esneye esneye dolaştı)
Ben izliyorum canim ..Survivor izleyen var mı ilk defa heyecan yaptım bu gün
Hosgelsin caniiimHosbuldummm :)
teşekkürler :)Hosgelsin caniiim
Hmm anladim ablaciim :)) O zaman birazdan yine tartilirim, sonra cumaya kadar tartilmiycam surpriz olsunEvet aynen öyle ...
Takımımız diğer takımlara göre oldukça kalabalıktır yalnız .
Liste içi ve dışı çok arkadaşımız var .
Hani daha sessiz sakin takım istersen şimdiden uyarayım :)
formu doldur , biz seni tanıyalım ... sonra sende zamanla bizi tanırsın
canım bu hiç belli olmaz , kişiye göre çok değişir .
ama illa ki su kaybı vardır .
yeddikten sonra da tartılırsan ... aslında 3 aşağı beş yukarı anlarız :)
Karbonhidrat diyetini kulakları çınlasın @tuba52 ye yaptırırdı diyetisyenisonuç tuba için hep bi ileri iki geri oldu .. ne zaman pro ya geçti kilo verdi
Yaa nasip işte.Evet 1 dakikada 30 tl kazandi adam))
Esime diyor ki iyi oldu abi ramazanda bos oturuyorduk bugun ilk işim burasi
Eşim cikamiyor kaptanim baygin yatiyor bugun zorla avm gittik oda market alisverisi icin... yazik esneye esneye dolaştı)
Voov super yansin yaglar600 ip atladım 5 dk içinde
Hmm anladim ablaciim :)) O zaman birazdan yine tartilirim, sonra cumaya kadar tartilmiycam surpriz olsun
600 ip atladım 5 dk içinde
Evet aynen öyle ...
Takımımız diğer takımlara göre oldukça kalabalıktır yalnız .
Liste içi ve dışı çok arkadaşımız var .
Hani daha sessiz sakin takım istersen şimdiden uyarayım :)
formu doldur , biz seni tanıyalım ... sonra sende zamanla bizi tanırsın
Bizim yeneklerin hepsi karbohitrat galiba :))))galiba ben yemek seciyorum bunu fark ettim bu diyete herşey bana göre olmalı hesabını çok yapıyorum diyetlik oluncada dahada seciyorum alışmışız birkere karbonhitrata...Illaki yogurt ayran salata etli ana yemek ve corba oluyodur. Onlari tuket sadece. Bizim memlekette hamur işi cok olur ama etli yemegimizde mutlaka olur
Aynen adamin kısmetinde varmis o para...Yaa nasip işte.
Olsunn ekmek parası kazandırmış oldunuz :)))
Atla yavrumm valla çok iyi oluyor.Voov super yansin yaglarBen de bir ara cok atliyodum sirf bunun icin sayacli ip bile aldim Yine baslamam lazim
Kalabalık ya da hareketli olması sorun değil benim için :) sessiz sakin olmasindansa böylesi daha iyi. Liste dışı çok kişi olması kısmını anlamadım ama. Kalabalık olduğu için mi liste dışı kisiler var? Listeye girebilecek belli sayıda kişi mi var?
Yarin tam net kilomu ölçüp öyle doldursam olur mu formu? Ya da isterseniz simdi de yapabilirim doldurma isini ama tartilamam. İftarda yedim de baya.son çare koştum artik buraya.
Kalabalık ya da hareketli olması sorun değil benim için :) sessiz sakin olmasindansa böylesi daha iyi. Liste dışı çok kişi olması kısmını anlamadım ama. Kalabalık olduğu için mi liste dışı kisiler var? Listeye girebilecek belli sayıda kişi mi var?
Yarin tam net kilomu ölçüp öyle doldursam olur mu formu? Ya da isterseniz simdi de yapabilirim doldurma isini ama tartilamam. İftarda yedim de baya.son çare koştum artik buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?