Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

White Lily yarın net kilonu ölçüp formu doldur daha sağlıklı olsun ....

deneme süresi ..liste vs .. o kısımlara fazla kafa yorma şimdiden , burada her şekilde amacımız beraber sağlıklı kilo vermek .

Bu konuda elimden gelen yardıma hazırım .

Ben sana kendimi bi özet geçeyim .

38.5 :) yaş ... Yazın 90 larda , takıma geldiğinde 80lere yakın ... şuan 58.59 arası gidip gelen (2 aydır korumadayımve şükür gelmiyorlar geri ... ) takım kaptanı ... aynı zamanda diper takım kaptanlarından farklı olarak sitenin diyet bölümü editörüyüm .

Diyetle haşır neşirim , bildiğim her şeyi dilim döndüğünce paylaşıp , kilo vermenize yardımcı olmak için de burdayım .

Ramazan ve oruç dolayısıyla bu ara gündüzleri yoğun performans gösteremiyorum kafama vuruyor bazı şeyler de ... eli sopalı bir kaptan olduğum söylenir genel olarak

Listeye 2 hafta deneme süresinden sonra girme ihtimalim yok mu yani? Liste olunca daha çok motivasyon ve bağlılık olur diye düşünmüştüm.

Valla benimde acayip iyi yaptığım bişey...
Mesela ablam yegenim kızım hiç atliyamiyorlar...

Ya bir bisiklet kullanmak bir ip atlamak .... inan bana beceriksizin önde gideniyim bu konularda ...

Listeye 2 hafta deneme süresinden sonra girme ihtimalim yok mu yani? Liste olunca daha çok motivasyon ve bağlılık olur diye düşünmüştüm.

Yooo var , o hesapları yapmasan zaten takıma davet etmezdim :)
Senin kilo verme , paylaşım yapma , menü düzeni takip edeceğim ... her şey yolunda gidiyorsa ...kural gereği 3. cuma yani 16 haziranda ( bu tüm takımlar için geçerli kural) listede olabilirsin .

Demiii benimde hizlanmamm lazım...
Oyyy oyyy Kıyamam derkenn irmae benii yiyecek.

he sen kıyama bakalım , kıyma makinesi sipraiş etmiş irmae bu cuma için ... bana nefsi getirin diyormuş

şu an yok farkındaysan , bence spor yapıyor

Bu sene hiç bulaşmadım:)))

bende hiç bulaşmadım ... ne isabetli bir karar olmuş

Hayırlı mutlu yaşları olsun ahucum hem senin fıstığına ... hem vorones in oğluna nice mutlu yaşlar

pasta yemiyecen değil mi

Bisiklet demee içimde uktedir yaradir..
Bakk onu bende yapamıyorum

buna sevindim o halde yarin formumu dolduracağım. Teşekkürler ilgin için :)

Bisiklet demee içimde uktedir yaradir..
Bakk onu bende yapamıyorum

daha önce de yazdım burada .... küçük emraha bağladığım konu benimde ..
küçükken bir düşme , kahkalarla gülen dalga geçen abi ve kuzen ... sonra korkup binmeme ...seneler geçer ve aus hala bisiklete binemez

Canım sağlıklı mutlu huzurlu hep birlikte daha nice seneler nasip etsin Mevlâm...
Kaç yaşına girecek.

buna sevindim o halde yarin formumu dolduracağım. Teşekkürler ilgin için :)

tamamdır anlaştık o zaman

Hello ben geldim bu akşam bi kötü oldum bi kepçe çorbadan sOnra bayılıyordum tüm gün sayıkladığım kapuskadan yarım tabak bile yiyemedim iftara zor kalktım vallahi

mimuparem (şimdi uydurdum pek hoşuma gitti , artık sana mimuparem diyeceğim ) (bilinçaltım şekerpare sinyalimi veriyor acep )

geçmiş olsun tatlım ya , tansiyon çıkma / yükselme bir şey olmuş olabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…