- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Aynen yavaş yavaş ilerliyorum bakalımÇoğu gitmiş az kalmış verirsin sen
Aynuruuuuum napıyosun nasılsınnn hoşbuldumm sizleri gördüm daha iyi oldum valla kalbin temizmiş bakAnaaaam ben dün seni düşünüyordum yaa hatta nickini hatırlayamadım ne kadar zorlasam da...hoş gelmişsin ezgimmm...
Telliogullariiii kazaniyoruuuuz dimiiiiii
hiç yapamadığım şey ip atlamak ...kıskanç aus tripleri
evet canım , takım listeleri maksimum 15 kişi ...
Bizde kendi isteği ile liste dışı devam edenler var ...listede olmak oldukça sorumluluk isteyen ve kaçamak kabul etmeyen bir durum çünkü ... mezunlarımız var bende de dahil ..liste dışı koruma olarak devam ediyoruz ...izne ayrılan ve izinden sonra liste dışı devam eden arkadaşlarımız var ...
çok teşekkürler hosbuldummm :)Hoşgeldin canım....
Bu sene hiç bulaşmadım:)))Survivor izleyen var mı ilk defa heyecan yaptım bu gün
Valla benimde acayip iyi yaptığım bişey...
Mesela ablam yegenim kızım hiç atliyamiyorlar...
Listeye 2 hafta deneme süresinden sonra girme ihtimalim yok mu yani? Liste olunca daha çok motivasyon ve bağlılık olur diye düşünmüştüm.
Bu sene hiç bulaşmadım:)))
Kaptaniçem iftarda hurma sonrasında da bir kayısı bide yarım incir vardı yazmayı unutmuşum
Yarın büyük kızımın Doğum günüvorones ün oğluşunun da Doğum günü
Bebeleri okula göndermiycem şimdi de film izliyoruz maaile
Ya bir bisiklet kullanmak bir ip atlamak .... inan bana beceriksizin önde gideniyim bu konularda ...
Yooo var , o hesapları yapmasan zaten takıma davet etmezdim :)
Senin kilo verme , paylaşım yapma , menü düzeni takip edeceğim ... her şey yolunda gidiyorsa ...kural gereği 3. cuma yani 16 haziranda ( bu tüm takımlar için geçerli kural) listede olabilirsin .
Yooo var , o hesapları yapmasan zaten takıma davet etmezdim :)
Senin kilo verme , paylaşım yapma , menü düzeni takip edeceğim ... her şey yolunda gidiyorsa ...kural gereği 3. cuma yani 16 haziranda ( bu tüm takımlar için geçerli kural) listede olabilirsin .
Bisiklet demee içimde uktedir yaradir..
Bakk onu bende yapamıyorum
Kaptaniçem iftarda hurma sonrasında da bir kayısı bide yarım incir vardı yazmayı unutmuşum
Yarın büyük kızımın Doğum günüvorones ün oğluşunun da Doğum günü
Bebeleri okula göndermiycem şimdi de film izliyoruz maaile
Cok heveslenirim ama binemiyorum bendedaha önce de yazdım burada .... küçük emraha bağladığım konu benimde ..
küçükken bir düşme , kahkalarla gülen dalga geçen abi ve kuzen ... sonra korkup binmeme ...seneler geçer ve aus hala bisiklete binemez
buna sevindimo halde yarin formumu dolduracağım. Teşekkürler ilgin için :)
Hello ben geldim bu akşam bi kötü oldum bi kepçe çorbadan sOnra bayılıyordum tüm gün sayıkladığım kapuskadan yarım tabak bile yiyemedim iftara zor kalktım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?