Cok heveslenirim ama binemiyorum bende
tamamdır anlaştık o zaman
mimuparem(şimdi uydurdum pek hoşuma gitti , artık sana mimuparem diyeceğim ) (bilinçaltım şekerpare sinyalimi veriyor acep )
geçmiş olsun tatlım ya , tansiyon çıkma / yükselme bir şey olmuş olabilir ..
Bende denge sorunu varOooo giderek çoğalıyoruz ..
BBD mi açsakBDV ye rakip
daha önce de yazdım burada .... küçük emraha bağladığım konu benimde ..
küçükken bir düşme , kahkalarla gülen dalga geçen abi ve kuzen ... sonra korkup binmeme ...seneler geçer ve aus hala bisiklete binemez
Teşekkürler kaptanım evet tansiyondu kesinlikle salatada biraz sarımsak vardı yoğurdun içinde beni de hemen etkiler yürüdüm biraz soda üstüne yeşil çay içeceğim sahura da chia pudingi hazırladım...
Dedem de ben geçen gün sarma (tatlı olan) dan bahsettim bugün gitmiş almış dondurmayla çok zayıfsın hastalanacaksın ye bunları dedi yemedim üzüldü ama anlatamıyorum
Bende denge sorunu var
Cözüm bdv mio zaman acalım
Aslında uygun ortam bulsam yeniden denerim.
Hanii kimse olmayacak birde dizlik kask kalın kıyafet giyersem hallederim diyorum ben....
Çocukluk anıları üstüne gitt derim sen kaptan Aussun halledersin diyorum...
Bakk bu okuduklarini beynin alıp kaydedecek uygun ortam bulunca hoppp bisiklet time
hosbuldummm :)White Lily hoşgeldin aramıza
Bu hesabiii cok sevdiiimçok heyecanlı ...
Şöyle ki atıyorum 1.5 kilo eksi gösterdiyse .... 1 kg kadar da yemek sonrası almış olman lazım .... yani elde var - 500
Ya dedeler için artık zayıf değil , iskeletsin ... babam beni en son şubatta gördü ... o zaman bile yeter diyip durdu ..şimdi gelecek kesin zaafiyet geçirdiğim moduna girecek .
ama sen hari zayıfladın be mimum ...
Dengesizimaynen ...dengesizim her türlü bisiklet tepesinde de
canım benim gitmez olur muyum ? çiğ çiğ yerim o anıları diye düşündüm ama yok dengede duramıyorum lki
Yaparken bi de müzik acinca super oluyorAtla yavrumm valla çok iyi oluyor.
Brnde aldım sayacli kalori hesabı yapıyor falan.
Sen daha gencsin acayip yakarsin
Ben bu mesajı yeni gördüm. Maşallah baya iyi kilo vermişsin. :) demek ki oluyor. Kilo yakınmış bana, boy kaç peki?White Lily yarın net kilonu ölçüp formu doldur daha sağlıklı olsun ....
deneme süresi ..liste vs .. o kısımlara fazla kafa yorma şimdiden , burada her şekilde amacımız beraber sağlıklı kilo vermek .
Bu konuda elimden gelen yardıma hazırım .
Ben sana kendimi bi özet geçeyim .
38.5 :) yaş ... Yazın 90 larda , takıma geldiğinde 80lere yakın ... şuan 58.59 arası gidip gelen (2 aydır korumadayımve şükür gelmiyorlar geri ... ) takım kaptanı ... aynı zamanda diper takım kaptanlarından farklı olarak sitenin diyet bölümü editörüyüm .
Diyetle haşır neşirim , bildiğim her şeyi dilim döndüğünce paylaşıp , kilo vermenize yardımcı olmak için de burdayım .
Ramazan ve oruç dolayısıyla bu ara gündüzleri yoğun performans gösteremiyorum kafama vuruyor bazı şeyler de ... eli sopalı bir kaptan olduğum söylenir genel olarak
Dimiii abla yaa şurda cumaya kaldiii 2 günhani şu mesaja ;
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet cevapları heeeeeeeeeeeey
Evet kaptanım sayende sayenizde nasıl güzel bi duygu anlatamam ya hayatımda görmediğim kilodayım o göbek ameliyatsız nasıl gitti asıl bundan sonrası önemli hayırlısıyla bi mezun olayım uzun vadede burda birlikte ikinci hedefi de göreceğiz inşallah
Yalnız havalar bi ısınmıyor ya diyorum ki benim yüzümden zayıfladım diye ısınmıyor hala kaban mont modu
Dengesizimbisiklet süremiyorum acil yardım acil yardım kesin olmalı
Bu arada bende acaip dengesiz ve senkronsuzum ip atlayamam bisiklette zorlanırım :) bende serbest takılıyorum serseri serbest stilim :)
Dogum gunu kutlu olsun , nice mutlu yillaraKaptaniçem iftarda hurma sonrasında da bir kayısı bide yarım incir vardı yazmayı unutmuşum
Yarın büyük kızımın Doğum günüvorones ün oğluşunun da Doğum günü
Bebeleri okula göndermiycem şimdi de film izliyoruz maaile
Ya sorma , bugün resmen trençkot giydim ... oysa çoktan tiril tiriller çıkmalıydı piyasaya :)
neyse ramazan diye çok şeyetmiyorum havalara , iyi böyle serin serin
Kızlaaaaaaaaaaaaar diye de seslenmeliyiz
en bi güzel stil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?