Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler kaptanım evet tansiyondu kesinlikle salatada biraz sarımsak vardı yoğurdun içinde beni de hemen etkiler yürüdüm biraz soda üstüne yeşil çay içeceğim sahura da chia pudingi hazırladım...

Dedem de ben geçen gün sarma (tatlı olan) dan bahsettim bugün gitmiş almış dondurmayla çok zayıfsın hastalanacaksın ye bunları dedi yemedim üzüldü ama anlatamıyorum

Aslında uygun ortam bulsam yeniden denerim.
Hanii kimse olmayacak birde dizlik kask kalın kıyafet giyersem hallederim diyorum ben....
Çocukluk anıları üstüne gitt derim sen kaptan Aussun halledersin diyorum...
Bakk bu okuduklarini beynin alıp kaydedecek uygun ortam bulunca hoppp bisiklet time

Ya dedeler için artık zayıf değil , iskeletsin ... babam beni en son şubatta gördü ... o zaman bile yeter diyip durdu ..şimdi gelecek kesin zaafiyet geçirdiğim moduna girecek .
ama sen hari zayıfladın be mimum ...

Bende denge sorunu var
Cözüm bdv mi o zaman acalım

aynen ...dengesizim her türlü bisiklet tepesinde de

canım benim gitmez olur muyum ? çiğ çiğ yerim o anıları diye düşündüm ama yok dengede duramıyorum lki

Ya dedeler için artık zayıf değil , iskeletsin ... babam beni en son şubatta gördü ... o zaman bile yeter diyip durdu ..şimdi gelecek kesin zaafiyet geçirdiğim moduna girecek .
ama sen hari zayıfladın be mimum ...

Evet kaptanım sayende sayenizde nasıl güzel bi duygu anlatamam ya hayatımda görmediğim kilodayım o göbek ameliyatsız nasıl gitti asıl bundan sonrası önemli hayırlısıyla bi mezun olayım uzun vadede burda birlikte ikinci hedefi de göreceğiz inşallah

Yalnız havalar bi ısınmıyor ya diyorum ki benim yüzümden zayıfladım diye ısınmıyor hala kaban mont modu

Bi de bu tartı hiç inmiyor regl gelecek gerçi ama bi şişim anlamsız kemiklerim batıyor artık tartı inmiyor deliriiciiim

Ben bu mesajı yeni gördüm. Maşallah baya iyi kilo vermişsin. :) demek ki oluyor. Kilo yakınmış bana, boy kaç peki?

Ya sorma , bugün resmen trençkot giydim ... oysa çoktan tiril tiriller çıkmalıydı piyasaya :)
neyse ramazan diye çok şeyetmiyorum havalara , iyi böyle serin serin

Dengesizim bisiklet süremiyorum acil yardım acil yardım kesin olmalı

Kızlaaaaaaaaaaaaar diye de seslenmeliyiz

Bu arada bende acaip dengesiz ve senkronsuzum ip atlayamam bisiklette zorlanırım :) bende serbest takılıyorum serseri serbest stilim :)

en bi güzel stil

Dogum gunu kutlu olsun , nice mutlu yillara

vorones Ömercigi 1.yasi kutlu olsun Nice mutlu yillara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…