Bi de bu tartı hiç inmiyor regl gelecek gerçi ama bi şişim anlamsız kemiklerim batıyor artık tartı inmiyor deliriiciiim
Ben bu mesajı yeni gördüm. Maşallah baya iyi kilo vermişsin. :) demek ki oluyor. Kilo yakınmış bana, boy kaç peki?
Dimiii abla yaa şurda cumaya kaldiii 2 gün
Ya sorma , bugün resmen trençkot giydim ... oysa çoktan tiril tiriller çıkmalıydı piyasaya :)
neyse ramazan diye çok şeyetmiyorum havalara , iyi böyle serin serin
Kızlaaaaaaaaaaaaar diye de seslenmeliyiz
en bi güzel stil
anaaaam ne güzel şendik , eğleniyorduk şurda ... bu mesaj nerden çıktı mimuuuupare
1.63 boy ...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
bu linkten diyet sürecimi okuyabilirsin canım .
ki sen 23 yaşındasın daha metabolizman eminim çok daha hızlıdır benden , ben artık 40 geldim geliyorum
he yaaa içi geçmiş bunların ablacım
Ramazan etkisi heralde aziciikanaaaam ne güzel şendik , eğleniyorduk şurda ... bu mesaj nerden çıktı mimuuuupare
1.63 boy ...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
ki sen 23 yaşındasın daha metabolizman eminim çok daha hızlıdır benden , ben artık 40 geldim geliyorum
he yaaa içi geçmiş bunların ablacım
Ben bugün kaban giydim evet Allahtan ramazan vardır bi hikmeti bizim için ohhh minik aus fırtına gibi esti yani trençkotu ile :)
1.63 boy ...
Bi heves iftardan önce tartılıyorum yok anam inatçı neyse ali Rıza bey ses etme ağzımızın tadı kaçmasın
Ramazan etkisi heralde aziciik
he sen kıyama bakalım , kıyma makinesi sipraiş etmişirmae bu cuma için ... bana nefsi getirin diyormuş
şu an yok farkındaysan , bence spor yapıyor
bende hiç bulaşmadım ... ne isabetli bir karar olmuş
Hayırlı mutlu yaşları olsun ahucum hem senin fıstığına ... hem @vorones in oğluna nice mutlu yaşlar
pasta yemiyecen değil mi
he minik , göbeği önden giden minik :)
benim eşimde bugün anlaşmamızı bozmuş cıız almış pastaneden ...
dedim sen gör hele hepsini yiyeceğim , sende vicdan azabı çekeceksin eski günlerime geri döndüm diye
daha ezan okunmadan yusufa diyor i ; oğlum şimdi 3-2-1 diyeceğim ve sen hızla şu kutuları yiyeceksin
Çok teşekkürler canım 11 bitti 12 ye giriyo hayırlısıyla bakalım artık ergenlik kovalamaya başlarızCanım sağlıklı mutlu huzurlu hep birlikte daha nice seneler nasip etsin Mevlâm...
Kaç yaşına girecek.
Hahaha apartman yengesi de AusAy bugün bi hayal kurdum.7.takim aynı apartmandaymis.hepimiz komsuymusuz.
Çok teşekkürler canım 11 bitti 12 ye giriyo hayırlısıyla bakalım artık ergenlik kovalamaya başlarız
koza16 canım çok teşekkürler koza ablası gibi akıllı olur inşallah
Hahaha apartman yengesi de Aus
Bizi iftara çağırmış sadece salata veriyomuş çok yemeyelim diye de ç hemende sofrayı geri topluyormuş cumaya o birincilik gelicek diye kafamıza kafamıza vuruyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?