Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi de bu tartı hiç inmiyor regl gelecek gerçi ama bi şişim anlamsız kemiklerim batıyor artık tartı inmiyor deliriiciiim

anaaaam ne güzel şendik , eğleniyorduk şurda ... bu mesaj nerden çıktı mimuuuupare

Ben bu mesajı yeni gördüm. Maşallah baya iyi kilo vermişsin. :) demek ki oluyor. Kilo yakınmış bana, boy kaç peki?

1.63 boy ...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoscakal-30-kilo.1007330/

bu linkten diyet sürecimi okuyabilirsin canım .

ki sen 23 yaşındasın daha metabolizman eminim çok daha hızlıdır benden , ben artık 40 geldim geliyorum
Dimiii abla yaa şurda cumaya kaldiii 2 gün

he yaaa içi geçmiş bunların ablacım

Ben bugün kaban giydim evet Allahtan ramazan vardır bi hikmeti bizim için ohhh minik aus fırtına gibi esti yani trençkotu ile :)

Bi heves iftardan önce tartılıyorum yok anam inatçı neyse ali Rıza bey ses etme ağzımızın tadı kaçmasın

Ben bugün kaban giydim evet Allahtan ramazan vardır bi hikmeti bizim için ohhh minik aus fırtına gibi esti yani trençkotu ile :)

he minik , göbeği önden giden minik :)

benim eşimde bugün anlaşmamızı bozmuş cıız almış pastaneden ...

dedim sen gör hele hepsini yiyeceğim , sende vicdan azabı çekeceksin eski günlerime geri döndüm diye

daha ezan okunmadan yusufa diyor i ; oğlum şimdi 3-2-1 diyeceğim ve sen hızla şu kutuları yiyeceksin

Kaptan ama neden uyandırıyorsun rakibemi, sinsi bir mortilikle geliyordum ben ayıptır söylemesi şimdi de 40 dakikalık gymballa pilatesimi yaptım da geldim. İşleri kızıştıralım biraz geliyorum Nefs cuma temsili

Hahahaha yaaa Yusuf naptı kıyamaz da o annesine

Eve kural şart yoksa tatlılar pideler havada uçuşuyor

Canım sağlıklı mutlu huzurlu hep birlikte daha nice seneler nasip etsin Mevlâm...
Kaç yaşına girecek.
Çok teşekkürler canım 11 bitti 12 ye giriyo hayırlısıyla bakalım artık ergenlik kovalamaya başlarız

koza16 canım çok teşekkürler koza ablası gibi akıllı olur inşallah
Ay bugün bi hayal kurdum.7.takim aynı apartmandaymis.hepimiz komsuymusuz.
Hahaha apartman yengesi de Aus
Bizi iftara çağırmış sadece salata veriyomuş çok yemeyelim diye de ç hemende sofrayı geri topluyormuş cumaya o birincilik gelicek diye kafamıza kafamıza vuruyomuş

İyi akşamlar 7. Takımın çıtır hatunları
Ben eski üye psikohayris. Hesabıma ulaşım sağlayamadığımdan 2. üyelik almak durumunda kaldım. Bir zamanlar 7. Takımla epey yol alıp süper zayıflamıştım. Sonra izin aldım bi süreliğine. O arada okul bitti, iş bulma, özel problemler derken koptum buralardan. En son 61 kilo olduğumu hatırlıyorum 2 sene önce buradan ayrılırken

Veeee fakat insülin direncim olduğunu öğrendim. Aynı zamanda bir de polikistik over sendromu eklendi. Ve ben 80 kiloya çıktım
Moral olarak biraz kötü durumdayım. Motive edici güzel sözlerinize ihtiyacım var. Beni de alır mısınız aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…