bugünkü menümü yazmayı unutmuşum
sabah yarım muz yarım simit
aralarda bol bol ıhlamur su çay nescafe içiyorum
öğlen patates kızartması ve köfte vardı ben yemedim mercimek çorbası ve 4 tane acı biber yedim acı sevmeme rahmen gribe iyi geldiği için 1 dilimde ekmek yedim 2 tanede tulumba tatlısı yedim
akşam ne yerim allah biliyor hafif yemekle atlatırım bu arada bol bol erik yiyorum
menun guzelde bi sey soracam o kizartmalara vede koftelere nasil karsi koyabildin
ganfedd yaa ben bu bogazlaa 1 hazıranda 60 ı bıle goremem demı:84::84::84:
kızlar benım elma dıyetım gume gıttı bılıyormusunuzz oglenn cok kotu bıse yedım soyleyemıycem bılee ama aksama sadece yesıl elma yıycem belkı 2 tane yerım cunku suan cok acım ve yanımda ara ogun nıyetıne sadece kuru ıncır var oda benı hıc etkılemıyor artık
bende karsı koyamıyorum oyle seylere yaa hoofff yaa hooofff hofffben hıc 50 lı bır rakam goremıycekmıyım ya
canim kendine gel toparlan 50 olacaksin bak ciciler giyeceksin salim salim salinacaksin seni goren parmak isiracak hadi bakayim hadi toparlan
ayy ne zaman ganfedımm yaa nerdeyse bır aydır 63 -64-62 kıloda gıdıp gelıyorumm hıc bu rakamlardan asagısını goremedımmıkı
kızlar benım elma dıyetım gume gıttı bılıyormusunuzz oglenn cok kotu bıse yedım soyleyemıycem bılee ama aksama sadece yesıl elma yıycem belkı 2 tane yerım cunku suan cok acım ve yanımda ara ogun nıyetıne sadece kuru ıncır var oda benı hıc etkılemıyor artık
azerikizi,doga, tutku sesime ses verin fistiklar
şu an bende incir yiyordum tabii içine bakarak ye etli olur yoksa moralini bozma kaldığın yerden devamm
bugün yumurta yemekten icim disima cikti
cok zor bir diyet bu yaaaaaa.offff nasil dayanicam cumartesiye kadar:26:
hangisini yapıyorsun kii
aman ya doga hatirlatmasan olmazmiydi . cok igrenc oluyor ama daha igrenci yarim olmasi o etin
aman ya doga hatirlatmasan olmazmiydi . cok igrenc oluyor ama daha igrenci yarim olmasi o etin
aman ya konusmuyorsaniz bende gidiyorum zaten camasir makinem bozulmus diye cok sinirliyim . tamirci gelecek bari sagi solu toparlayim adam pasakli kari demesin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?