Evet bakalım bu hafta nasıl olacakevet bir kilo bile yokmuş aramızda, simdi baktım :)
İyi günler
Şu formu doldurmayı bile özlemişim. 2 yıl önce izne çıktığıma pişmanım epeyce. Eğer burada olsaydım 2 senede bu kadar kilo alamazdım istesem de. 7. takımı çok seviyorum
ADINIZ: Hayriş
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 82.4
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık problemleri+ dengesiz beslenme+ hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Birkaç gün önce polikistik over teşhisi koydu doktorum. Buna bağlı olarak insülin direncim çıktı. Açıkçası gittiğim doktorların hepsi zayıflaman lazım diyene kadar kilo aldığımı çok fark etmedim. 20 kiloyu nası fark etmedim hiç bilmiyorum.Önce sağlık sonra da kendimi iyi hissedebilmek için kilo vermem lazım.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 7. takıma 2 yıl önce katılmış ve çok güzel kilolar vermiştim. Sonrasında çeşitli sebeplerle aldım. Yine kilo vermek istiyorum ama biraz motivasyonum düşük şu an. Bu hastalık ya da sendrom hakkında pek fazla bilgim yok. Buradaki ablalarımın arkadaşlarımın tecrübelerine çok ihtiyacım var.
Annemin diyetisyeniyle görüştüm. Tahlillerime vs baktı. Diyet ve spor programı hazırladık. Ve bugün itibariyle başladım
Evet bakalım bu hafta nasıl olacak
Yarın diyetisyen randevüm var :))))
Sigara mıO eskiiiiiiiiiii halimden eser yook şimdiiii
esip gürleyemiyorum arkadaşlar burda ... inanın kafama vuruyor ..yoksa zaten bırakacak olsam içmem o zıkkımı .
Böyle sersem sebelek gibiyim ..
Daha yenisin dikkat et sen önümüzdeki hafta güzel bir rakam alırız inşallah...ben 2 gün içinde ne kadar veririm bilmiyorum bu cuma için
Ah ben bir türlü ne yapacağıma karar veremedim, ramazanı az da olsa eksi ile kapatayım, diyetisyen şart oldu. Ne yapsam onu mi yapsam bunu mi yapsam diyorum, kalorilerim 1200 ü bile bumuyor, pek doğru yolda değilim. Az önce tartıldım tok karnına eksideyim ama asıl sonuç cuma belli olurayran aşı ve kapuskanın bir arada şişirici özelliği olabileceğini hissettim nedense ...
sahur güzel canım .
caanım o diyeti biliyorum ben , doğru bulmuyorum diyet olarak ... ama şu da var her ne şekilde yapılacaksa da tam yapılmalı ... tek bir öğünde olması hurma diyeti olmuyor .. bu yüzden cuma 2 kala ... tartıl ve gidişata göre karar ver canım ..
ya börk gerçekten fazla orada .. çünkü bulgur var .
birinden birini tercih etseydin çok daha doğru olacaktı ..buna dikkat edelim canım .
sahur fena olmuş ececim ... bugün zor geçmiştir .
iftar güzel olmuş ...
süzülmek iyidir
oruçlu değilse gündüz de istekler bitmez .... kolaylar gelsin be adacım :)
sen kiraz sapsız da yollarsın o ödemleri ... yarın iç ...sen doğru gün .
@kelebekolacamirmae
benim krem geldim
akşamaları yazıyor üzerinde ama sabah yürümeye çıkarken sürsem olmaz mı
Özel olarak sebebini bilmiyorum ben de bizim kız spordan önce kullanıyordu ben de onun izinden gideyim dedim sabah yürüyorsam sabahları, akşam spor yapacaksam akşam sürüyorum öyle bir farklılık görmedim sabah ya da akşam olmasındabende aldımda sen deyince baktım evet akşam yazıyor.neden oldugunu anlayamadım belki yakıyor diyedir.ama sanmıyorumirmae biliyor mu acep?
Az evvel eski iş yerimden bi hemsire hanim gordu beni ayy dr hanim cok yakismis incecik olmussunuz cok guzel gorunuyorsunuz dedi5 gunluk iftar ve sahurumu yemis gibi oldum
Kaptanım ben ekmeğe falan saldırmadım pideden 1-2 kare anca yemişimdir günde ama su içemiyorum imkansız yemekten sonra tıkanıyorum senelerdir böyle2-3 saat ayakta kalana da aşk olsun
hocam ben pide yemedim... tercihte etmedim :) iftarda ekmek yemiyorummm ... sahurda 1 dlm tb ekmeği...
ama ben menüyü sahurda verdiğim için yediğim son iftar ve sahuru yazıyorummm...
chiadan memnun kaldım sahurda
Hah şimdi hatırladım canım...tekrar hoş geldin...
İnan saraycam ben şu anki yoğunluğuma bakınca sana özeniyom
Ama ama sana hiç yakışmaz kiiiii...
İnşallah yarın maydanoz suyumu içer saf pro yaparım...
İstersen burda kaynaşırsan verirsin buna emin ol...inan buna ve yap!!!
kahvaltı
1 kk süzme peynir
kahve
1 etimek
öglen
2 kase şehriye çorbası ( iki kasede toplam iki kaşık şehriye yoktu )
2 salatalık
1 kase yogurt
2,5 lt su
2 yeşilçay kiraz sapı ilaveli
2 kahve
(yemekte , tavvuk üzerine mantar kaşar vardı
ben artık tavuk yiyemedigim için
yememedim tavuk yanımdada bişiy olmayınca böyle bir menü oldu)
Kızlar yeşilçay bozulur mu? Uzun zaman önceden kalma yeşilçay var evde. Aktardan alıyorum ben, açık yani. Yıl olmuştur alalı. İçeyim mi bitene kadar yoksa yeniden mi alayim?
tamam canim ama kac gundur az yedigim icin wc sorunum oldugunu dusundum yemek istedim:)
Ah ben bir türlü ne yapacağıma karar veremedim, ramazanı az da olsa eksi ile kapatayım, diyetisyen şart oldu. Ne yapsam onu mi yapsam bunu mi yapsam diyorum, kalorilerim 1200 ü bile bumuyor, pek doğru yolda değilim. Az önce tartıldım tok karnına eksideyim ama asıl sonuç cuma belli olur
Sen kapsül mü almıştın? Kapsülse zaten bir sabah bir akşam günde iki tane alman gerekiyor. Toz olanı fark etmiyor ilk fark ettiğin anda alabilirsin sabah wc olmadığını fark edince sabah ya da evdeyken rahat olsun dersen akşam.bu probiyotigi sabah akşam kullanmak fark ediyorr mu acaba ?
Kalıri hesabı yapma daha çok vücudun nasıl tepki veriyor ona dikkat et. Bir de eğer gereğinden daha az kalori alıyorsan o da metabolizmayı yavaşlatıp kilo verme hızını düşürebilir. Diyetisyen vs den önce senin kafanı sakin tutman lazım. Stres en kötü etmen önünde aman dikkat et. Bu kilolar geldiği gibi gidecek, yavaş ya da hızlı bir yoldasın sen.Ah ben bir türlü ne yapacağıma karar veremedim, ramazanı az da olsa eksi ile kapatayım, diyetisyen şart oldu. Ne yapsam onu mi yapsam bunu mi yapsam diyorum, kalorilerim 1200 ü bile bumuyor, pek doğru yolda değilim. Az önce tartıldım tok karnına eksideyim ama asıl sonuç cuma belli olur
Siyah çayın raf ömrü 3 sene diye okumuştum ..bitki çayları biraz daha azdır .
tabii sen aktardan aldın da o zaman yeni miydi o da var :)
Kızlar yeşilçay bozulur mu? Uzun zaman önceden kalma yeşilçay var evde. Aktardan alıyorum ben, açık yani. Yıl olmuştur alalı. İçeyim mi bitene kadar yoksa yeniden mi alayim?
Sen kapsül mü almıştın? Kapsülse zaten bir sabah bir akşam günde iki tane alman gerekiyor. Toz olanı fark etmiyor ilk fark ettiğin anda alabilirsin sabah wc olmadığını fark edince sabah ya da evdeyken rahat olsun dersen akşam.
Piskolojikmi ,probiyotik mı bilmiyorum ama eve geldim WC ye çıktım , tek kapsül aldım bugün
Toz olana süt yoğurt bulamam diye kapsül aldım ,
Bağırsak işi biraz psikolojik ... ben sabah kahve tütün le çıkarım hep ... şimdi sırf sabah değil diye yok wc
Piskolojikmi ,probiyotik mı bilmiyorum ama eve geldim WC ye çıktım , tek kapsül aldım bugün
Toz olana süt yoğurt bulamam diye kapsül aldım ,
Bağırsak işi biraz psikolojik ... ben sabah kahve tütün le çıkarım hep ... şimdi sırf sabah değil diye yok wc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?