Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masum boyutu ne kadar yanii uzun mu gider ?
Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla

250 ml cnm bence baya gider

Ben baya bi araştırdım da iç bacaklarda, göbekte bile çok etkiliymis birtek selülit için değil sanırım, bakalım deneyelim

500 daha atladimmm canomm..Etti mi 1500

Evetttt ama eksi olmasada artı nedir yahuu

bugün resmen aç kaldım ya ,
mutfakta arandim baya
sonra baklava geldi ,daha yeni çıkmış sıcak sevmediğim halde açlıktan gözüm kaldı ama yemedim

neysek. .. yarın düğün çorbası var
etli,yarmalı yanında salata ile hupleticem, iki kase içerim corba

Uyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...

bende aynıyım yahu kahve sigarasız olmaz

sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek

Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .

ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?

İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?

şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.

WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen

akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .

Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .

Senesini.dolduran.bitkilerin tuketilmesi tavsiye edilmiyor.saklama.koşullarına da bağlı olarak afrotoksin bile olabiliyor en iyi ihtimal etkinliği azalıyor

ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor

aklımda bulunsun bilmiyordum tesekur ederim.kremimde geldi bugün
birazdan duş alıp sürüncem bakalım yapicam mi

yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki

sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün

Valla kalkcamm atlayacamm çünkü ben geçen cumadan farkliyim sabit olsam yeter.

Kaptan duymasın

kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz

Bile bile lades demedim elbette... benim anlayamadim 9 sıkma kofte sizde ne kadar yapiyor anlamadim gun boyu sadece 9 sıkma kofte yedim baska hicbisey yemedim...

Yani bi kase corba icsem yaninda bir tabak sebze yemegi 1 dilim ekmek yesem daha mi az yemis oluyorum....acikcasi kaptanim bugune kadar hala eksiye gecemedim kofte ilede degisecegini dusunmuyorum metam durdu cook dikkat ediyorum olmuyor...bi an once reglinin bitmesini ve oruca baslamak istiyorum....

Hadi bakalım güzeller , bu gece de kazasız belasız geçti mi ...geriye kaldı altın değerinde perşembe ...

Ramazanın ilk haftası olacağı için meraktayıım bende ..hepinizin metasını az çok tanıyorum ama normal beslenmede ... ramazanda iyi kilo veriyorum diyenler ne olacak bakalım ?

Yani bende 9 köfte epey şişirir , çok yerken de 9 mercmek köfte yesem şişerdim ... diyette ki bir bünye de hayli hayli şişerim .

O değil de , tecrübe ile sabit mercimek köftesi sende .... yani başka biri 10 tane yer takır takır kilo verir .

Biz kendimize bakacağız değil mi adacım ?

Metanın durmasına gelince ... bir değişiklik lafın dolanıyor her hafta ama yine aynı menüler . Plato dönemine geçen bünyeye ya değişik bir liste sunulur ya spor ... aksi halde sihirli değnekle değişmez .

eksiye geçemediysen menülerin değişmediği için , hee 9 köfte ile de daha cici artılar eklenebilir ... daha önce eklendiği gibi ..

Ausencia tesekkurler yorum için :) Evet antalyaliyim.

Ben genelde bu tarz yediğim zaman rahatlıkla kilo verebiliyorum. Bugün yemekte pilav, kola vs. de vardı, normalde olsa tutamazdim kendimi, burası olunca tuttum

Burası tam da bu sebeple var .
Buraya yazacak olmak frenlemezse bizi neden burdayız değil mi

O zaman hislerim iyi bir metan olduğunu söylüyor ... bunun kıymetini bilmekte senin elinde .

Bu arada Antalya 3. memleketim gibidir ... üni yi orada okudum 90 ların sonunda ... son 10 yıldır da babam oraya yerleşti annemin vefatından sonra ... her yaz Antalyadayım bende ... takımda da Daydream- Antalya da canım ...

Ayy çok teşekkür ederim. Menülerim genelde bu şekilde olacak. Spor işini de bi düzene oturtmam gerekiyor. Sadece yürüyüşle kalmayacam. Güzel bir program yaptım kendime.

Ne güzel, antalyalılar varmış :) senin baya baya memleket gibi olmuş evet artik. Sıcağı bunaltsa da seviyorum burayı

Kaptancim , nasil degistirebilirim menuleri mi sonucta kahvalti standart benim.. zaten gunde iki ogun yiyorum ara bi tane yapiyorum ondada ya kiraz ya kuruyemis yiyorum bu aralar... daha fazla bisey yapamiyorum yapinca sagligim buna el vermiyor ... sagligimin el vermediginide yaşadıkça gördüm...

Cici artilarimin olmasini inanin once ben istemem elimden geleni yapiyorum anca bu kadar oluyor spora gelince ramazanda bunu yapmam zor gibi ...listeye buyuk zarar veriyorsam bu hafta kendi istegiyle ayrildi yazabilirsiniz....

Merhaba şekerler menüm
Sahur
1 kase az çikolata parçalı nesfit sütlü ( hepsini yiyemedim)
2 gün kurusu 6 badem 2 ceviz
Iftar
1 kepçe yayla çorbası buğday az nohutlu
1 porsiyon kağıt kebabı ( onunda bir kısmı kaldı)
1 y.k. rus salatası. Bol çoban salata, brokoli salatası 1 y.k.
1 bardak limonata
Ara
Az şekerli Türk Kahvesi
Gece
Şu an yeşil çay içiyorum :)
Su: 500 ml. Şu an, 1,5-2 lt.ye tamamlarım.
Spor: yok. Misafir koşuşturması
Ausencia

Ayy çok teşekkür ederim. Menülerim genelde bu şekilde olacak. Spor işini de bi düzene oturtmam gerekiyor. Sadece yürüyüşle kalmayacam. Güzel bir program yaptım kendime.

Kafada biter bu iş derim hep .
Dün geçmiş sonuçlarına bakmıştım ... bu şekilde besleniyordun o zamanda değil mi ?
listede durumun çok iyiymiş .. bir kez artını gördüm 300 gr ...onun dışında hep takır takır gitmiş kilolar ...
Bu nasıl insülin direnci imiş dedim hatta

Ne güzel, antalyalılar varmış :) senin baya baya memleket gibi olmuş evet artik. Sıcağı bunaltsa da seviyorum burayı

Evet ya güzel memleket ...
Sıcağı fena ... O yüzden hep eylül gibi giderim babamın yanına ..gerçi son iki senedir oğlumun okulu ebebi ile biraz daha öne çektik .

Iyi akşamlar hanımlar

Bu gun ki menüm hic iyi değil bu nedenle yazmiycam

ahhh saraycam ya , şu memlekete git gel den sonra büyü bozuldu mu canım yoksa ramazan etkisi mi ?

Sen daha dün çocuklarda yok ... menüleri kendime göre düzenlerim diyordun .. nerde ne yedin ki

Yeni çıktı bu insülin direnci. Geldiği gibi gönderecem onu. Genel olarak bu şekildeydi. Ama çok zorlanıyorum. İlk gün diye mi bilmiyorum. Gözümün önünden tatlılar geçiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…