Masum boyutu ne kadar yanii uzun mu gider ?
Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla
Yanmasına dikkat et istersen bugün önce dış basenlerden dene, çok rahatsız etmesin. İnşallah sende de işe yapar. Hepimizin düzleşsin şu bacakları artık. :)
Bugün süreyi uzun tutayım ben de son iki akşam artık birşeyler yapmalı.
Canım her hafta eksi çıkmak güzel bir hedef olsa da her zaman öyle olması imkansız oluyor bazen. O yüzden canını sıkma. Bu hafta sabit olur haftaya daha fazlası gider, stres yapmadan yolundan ayrılma yeter. Ha gücün varsa kalk biraz daha atla, sporun fazlası olmaz.
yine aç bir ben var ,benden içeri
Yeşil çay icsene o beni doyuruyor belki sende de işe yarar.
İyi akşamlar.çok yorgunum çok uykum var.kızımla yatıp uyuycam belki çıkar bu yorgunluk.ayrıca neden bilmiyorum açım...böyle deli gibi karbon yemek istiyorummmm...miydem aç deyil beynim aç
10.00 2yumurta
2dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yeşil çay
16.30 3köfte
Peynir
Domates
4erik
3lt su
2yeşil çay
bende aynıyım yahu kahve sigarasız olmaz
İlk günki menüm. Her öğün 2 dilim e,kmek vermişti diyetisyenim. Ama ben eskiden beri kahvaltı hariç ekmek yemeyi pek sevmiyorum. O yüzden yemedim.
Sabah:
1 yumurta(haşlanmış)
1 kk peynir
Domates, salatalık, biber
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
Avuç içim kadar haşlanmış tavuk göğsü
Bol salata (1 yemek kaşığı zeytinyağıyla)
Ara:
Yarım elma tarçın ve 3 yk yoğurt + 1 yk yulaf kepeği ile meyveli yoğurt yaptım kendime Onu yedim
Akşam:
5 yk kabak yemeği
1 bardak ayran
Bol salata
1 saat yürüyüş+ 20 dk bölgesel çalıştım sabah.
Su: 3 litreyi buldu bugün
Bugun menu
Sabah 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc kiraz
Aksam 15.00
9 adet mercimekli kofte
1 soda
2.5 lt su icildi..Ausencia 45 dakika dışarda tempolu yürüyüş yapildi...
İyi akşamlar herkese :) Menümü paylaşayım.
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım yeşil sivri biber
1 domates
İftar
Fırında tavuk
Biraz tavuğun garnitüründen
Salata
1 yemek kaşığı kuru fasulye piyazı
2 litre su
Aksam menüsünü açmam gerekiyor sanırım biraz.miktarlarını ölçemedim. Ama abartmadim. Bundan sonra miktarlarını ölçmeye dikkat edicem.
Piyaz da tahinliydi. Antalya piyazı, belki bilirsiniz. Tahinli olduğu için sadece 1 yemek kaşığı kadar yedim.
Bugünkü menüm
Sahur
Geç kaldık alelacele bir şeyler yedim
1 kaşık lor
2 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Yeşil ćay oda yarım kaldı
İftar
1 kase kabak çorbası tanesiz yagsız (kase biraz büyük geldi)
Bol salata
4 parca ceviz (evde cevizli kurabiye vardı çok güzel olmuş deyip aklımı celmek üzereyken bende ceviz yedim )
30 dakika ara
Çorba fazla geldi
1 kase susamlı yoğurt yedim (susam 1 tatlı kaşıgıydı )
1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Ara
Civam perçemi
Bir küçük kase kaysı hoşafı şekersiz
Soda
Wc işi tamam
Ben de menümü bildireyim
Sahur:
1 yumurta
2 cherry domates
1 salatalık
2 zeytin
4 badem
2 kuru kayısı
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
İftar:
2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon köfte
1 kase salata
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
Normalde ramazan pidesini çok severim ve kendimi biliyorum bir tadını alırsam bir daha 30 gün sınırlayamadan yerim ben. O yüzden bu ramazan daha hiç yemedim pide.Kiloyu verince evde deneyeceğim artık yapmayı. Kendime öyle bir hedef koydum. Şimdi yeşil çayımı içiyorum ardından biraz daha dinlenip spor ve suyu 2 litreye tamamlama çalışmaları. Ausencia Nefs
Senesini.dolduran.bitkilerin tuketilmesi tavsiye edilmiyor.saklama.koşullarına da bağlı olarak afrotoksin bile olabiliyor en iyi ihtimal etkinliği azalıyor
aklımda bulunsun bilmiyordum tesekur ederim.kremimde geldi bugün
birazdan duş alıp sürüncem bakalım yapicam mi
Valla kalkcamm atlayacamm çünkü ben geçen cumadan farkliyim sabit olsam yeter.
Kaptan duymasın
Bile bile lades demedim elbette... benim anlayamadim 9 sıkma kofte sizde ne kadar yapiyor anlamadim gun boyu sadece 9 sıkma kofte yedim baska hicbisey yemedim...Uyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...
sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek
Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .
ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?
İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?
şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.
WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen
akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .
Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .
ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor
yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki
sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün
kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz
Bile bile lades demedim elbette... benim anlayamadim 9 sıkma kofte sizde ne kadar yapiyor anlamadim gun boyu sadece 9 sıkma kofte yedim baska hicbisey yemedim...
Yani bi kase corba icsem yaninda bir tabak sebze yemegi 1 dilim ekmek yesem daha mi az yemis oluyorum....acikcasi kaptanim bugune kadar hala eksiye gecemedim kofte ilede degisecegini dusunmuyorum metam durdu cook dikkat ediyorum olmuyor...bi an once reglinin bitmesini ve oruca baslamak istiyorum....
Ausencia tesekkurler yorum için :) Evet antalyaliyim.
Ben genelde bu tarz yediğim zaman rahatlıkla kilo verebiliyorum. Bugün yemekte pilav, kola vs. de vardı, normalde olsa tutamazdim kendimi, burası olunca tuttum
Uyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...
sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek
Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .
ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?
İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?
şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.
WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen
akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .
Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .
ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor
yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki
sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün
kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz
Ne güzel, antalyalılar varmış :) senin baya baya memleket gibi olmuş evet artik. Sıcağı bunaltsa da seviyorum burayıBurası tam da bu sebeple var .
Buraya yazacak olmak frenlemezse bizi neden burdayız değil mi
O zaman hislerim iyi bir metan olduğunu söylüyor ... bunun kıymetini bilmekte senin elinde .
Bu arada Antalya 3. memleketim gibidir ... üni yi orada okudum 90 ların sonunda ... son 10 yıldır da babam oraya yerleşti annemin vefatından sonra ... her yaz Antalyadayım bende ... takımda daDaydream- Antalya da canım ...
Kaptancim , nasil degistirebilirim menuleri mi sonucta kahvalti standart benim.. zaten gunde iki ogun yiyorum ara bi tane yapiyorum ondada ya kiraz ya kuruyemis yiyorum bu aralar... daha fazla bisey yapamiyorum yapinca sagligim buna el vermiyor ... sagligimin el vermediginide yaşadıkça gördüm...Yani bende 9 köfte epey şişirir , çok yerken de 9 mercmek köfte yesem şişerdim ... diyette ki bir bünye de hayli hayli şişerim .
O değil de , tecrübe ile sabit mercimek köftesi sende .... yani başka biri 10 tane yer takır takır kilo verir .
Biz kendimize bakacağız değil mi adacım ?
Metanın durmasına gelince ... bir değişiklik lafın dolanıyor her hafta ama yine aynı menüler . Plato dönemine geçen bünyeye ya değişik bir liste sunulur ya spor ... aksi halde sihirli değnekle değişmez .
eksiye geçemediysen menülerin değişmediği için , hee 9 köfte ile de daha cici artılar eklenebilir ... daha önce eklendiği gibi ..
Ayy çok teşekkür ederim. Menülerim genelde bu şekilde olacak. Spor işini de bi düzene oturtmam gerekiyor. Sadece yürüyüşle kalmayacam. Güzel bir program yaptım kendime.
Ne güzel, antalyalılar varmış :) senin baya baya memleket gibi olmuş evet artik. Sıcağı bunaltsa da seviyorum burayı
Iyi akşamlar hanımlar
Bu gun ki menüm hic iyi değil bu nedenle yazmiycam
Yeni çıktı bu insülin direnci. Geldiği gibi gönderecem onu. Genel olarak bu şekildeydi. Ama çok zorlanıyorum. İlk gün diye mi bilmiyorum. Gözümün önünden tatlılar geçiyor sürekliKafada biter bu iş derim hep .
Dün geçmiş sonuçlarına bakmıştım ... bu şekilde besleniyordun o zamanda değil mi ?
listede durumun çok iyiymiş .. bir kez artını gördüm 300 gr ...onun dışında hep takır takır gitmiş kilolar ...
Bu nasıl insülin direnci imiş dedim hatta
Evet ya güzel memleket ...
Sıcağı fena ... O yüzden hep eylül gibi giderim babamın yanına ..gerçi son iki senedir oğlumun okulu ebebi ile biraz daha öne çektik .
ahhh saraycam ya , şu memlekete git gel den sonra büyü bozuldu mu canım yoksa ramazan etkisi mi ?
Sen daha dün çocuklarda yok ... menüleri kendime göre düzenlerim diyordun .. nerde ne yedin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?