Kaptan ama neden uyandırıyorsun rakibemi, sinsi bir mortilikle geliyordum benayıptır söylemesi şimdi de 40 dakikalık gymballa pilatesimi yaptım da geldim. İşleri kızıştıralım biraz geliyorum Nefs cuma temsili Eki Görüntüle 2002535
Maşallah genç kız olmuş annesi...Çok teşekkürler canım 11 bitti 12 ye giriyo hayırlısıyla bakalım artık ergenlik kovalamaya başlarız
@koza16 canım çok teşekkürler koza ablası gibi akıllı olur inşallah
Hahaha apartman yengesi de Aus
Bizi iftara çağırmış sadece salata veriyomuş çok yemeyelim diye de ç hemende sofrayı geri topluyormuş cumaya o birincilik gelicek diye kafamıza kafamıza vuruyomuş
Burnuma kokular geldi uyandırayım dedim masumNefs i
İki tane yerim dedi , sütlü başka bir cız vardı onu yedi:))
bende bir dlm in ucundan ısırdım , karışıktı nuriye olandan
İyi geceler canım
Anaaaam bi düşündüm de ... ben @ada81 yı şikayet ediyorum alt komşusu olarak bisiklet sesinden@Ahu060812 için imza topluyoruz apt da hayvan besliyor diye ....
ne güzel olurdu he
O birincilik buraya geleceeeeeeeeeeeekher hafta geleceeeek hep geleceeek
şimdiiiiiiiii salata time
Merhabalar
Ben mevcut kaptan aus :))
hemen kısa bir geçmiş taraması yaptım ... listede çok iyi işler çıkarmışsınbu konuda takıntılıyım da söylemesi ayıp
yalnız izin kilondan epey artıdasın ... olsunnnn veririz ... gel sen geeel
at bana bir form ilk sayfada ki , tanışalım ... burada da paylaş .. eskilerden çok kişi burda zaten .
İçli köfteler biraz çok mu olmuş hülyam ... küçüktür ama küçük
Menü yaziyordukkk galiba.gunaydin canim ne yazoyorduk acaba. iyiyim walla ne olsun dun aksam hic giremedim ucmus sayfalar okuyorum:))
Hoş buldum. Yarın listemle karşındayım kaptan
Canım ben seni önümüzdeki haftalarda gaza getirmek için yapıyorum yoksa sinsilik kim ben kiim
Vayyyy vayyy kız sen ne sinsi çıktın....
Demekk alttan alttan kuyumu kaziyodun.
Tamam artık kıyma zamanı..
Sen istedinn hazır ol..
Kızlar yeşilçay bozulur mu? Uzun zaman önceden kalma yeşilçay var evde. Aktardan alıyorum ben, açık yani. Yıl olmuştur alalı. İçeyim mi bitene kadar yoksa yeniden mi alayim?
Canım ben seni önümüzdeki haftalarda gaza getirmek için yapıyorum yoksa sinsilik kim ben kiim
1000 tane ip atlayıp kendini yormasaydın ama şurada cumaya ne kaldı otur biraz dinlen bi çay koy yanına cısslı cosslu şu saate kadar yoruldun zaten canım
Valla Tebrikler canım çok iyi Menün.Ben de menümü bildireyim
Sahur:
1 yumurta
2 cherry domates
1 salatalık
2 zeytin
4 badem
2 kuru kayısı
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
İftar:
2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon köfte
1 kase salata
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
Normalde ramazan pidesini çok severim ve kendimi biliyorum bir tadını alırsam bir daha 30 gün sınırlayamadan yerim ben. O yüzden bu ramazan daha hiç yemedim pide.Kiloyu verince evde deneyeceğim artık yapmayı. Kendime öyle bir hedef koydum. Şimdi yeşil çayımı içiyorum ardından biraz daha dinlenip spor ve suyu 2 litreye tamamlama çalışmaları. Ausencia Nefs
Atlama ya boşver komşuya da ayıp olmasın şimdi bu saatten sonra1000 benim için çocuk oyuncağı canım.
10 dk atlayıp bırakıyorum.
Bu arada çayın yanında ciss coss yemeyi bırakalı yıl oldu. (66 kiloya çıktım ben o çayın yanindakiler yüzünden)
Şu anda yeşil çay içiyorum..
Bi 1000 daha mı patlatsam
Kurutulmuş bitkilerin ömrü 1 yıl oluyor. Aslında bozulma gerçekleşmiyor tabii bir yılda ama etkinlikleri azalıyor.
Toz olanı suya ya da herhangibir yemeğin üzerine dökerek de kullanabiliyorsun eğer tablet bulamazsan falan aklında olsun.
Ben sessiz sedasız atlıyorum şekerim...Atlama ya boşver komşuya da ayıp olmasın şimdi bu saatten sonra
Masum boyutu ne kadar yanii uzun mu gider ?aklımda bulunsun bilmiyordum tesekur ederim.kremimde geldi bugün
birazdan duş alıp sürüncem bakalım yapicam mi
aklımda bulunsun bilmiyordum tesekur ederim.kremimde geldi bugün
birazdan duş alıp sürüncem bakalım yapicam mi
Ben sessiz sedasız atlıyorum şekerim...
Yanmasına dikkat et istersen bugün önce dış basenlerden dene, çok rahatsız etmesin. İnşallah sende de işe yapar. Hepimizin düzleşsin şu bacakları artık. :)
Bugün süreyi uzun tutayım ben de son iki akşam artık birşeyler yapmalı.
Canım her hafta eksi çıkmak güzel bir hedef olsa da her zaman öyle olması imkansız oluyor bazen. O yüzden canını sıkma. Bu hafta sabit olur haftaya daha fazlası gider, stres yapmadan yolundan ayrılma yeter. Ha gücün varsa kalk biraz daha atla, sporun fazlası olmaz.Valla kalkcamm atlayacamm çünkü ben geçen cumadan farkliyim sabit olsam yeter.
Kaptan duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?