5 günde 5 kilo diyeti.ama ikinci gün sebze olmasina ragmen ben 5. günle degismek zorunda kaldim.insallah yanlis yapmamisimdir:26:
e kizim konusuyoruz ya.sana cevaplar gecmi geliyor huuuuuuuuuuuuuu:80:
bende düşünüyorum hatta bu gün inceledim çıktı aldım şimdi akşam patateslerimi haşlamayı düşünüyorum çizelgemden gerideyim durun durun vurmayınnnn
SESSSSSS
SES SES
SES SES SESSSSSSSSSSSS
geliyormu kiz sesim.bak ses verdim
heh simdi geldi ama cikmam lazim artik sonra gelirim kizlar okuldan geldi onlara yemek vereyim bide evi sileyim gelirimsupurgede hazir bak elimde bekliyor
geliyor canim sesin geliyor hemde cok hos geliyor .
aman ya cikamiyorum biri beni ittirsin yoksa tamirciye rezil olacam
bak ganfed coskuyuda veriyorum.daha ne istiyorsun yyaaaaaaaaa
[video=youtube;UjS0PjN52CI]http://www.youtube.com/watch?v=UjS0PjN52CI[/video]
ayyyyyy ganfisim gel benim evide sil süpür noluuuurrrrrr.evi b.. götürüyor su an.kalkip temizlemem lazim ama ben burdayim yaaavvvv
alemsin yaaaaaa
bak sana ne anlatıcam biz simit aşı deriz köftelik bulgur varya onu salçalı soğan yağ az sulu pişiririz
neyse çok eskilerden olmuş bu ben 5-6 yaşındayken komşu teyzemiz bunu yapacak ceryanlar kesilmiş kurtlar artık nerden geldiyse bulgur falan bozukdu heralde pişirmiş amca gelmiş bayılmış aman ayşe fatma neyse ismi bu ne güzel olmuş etmi koydun diyormuş devamlı teyze de yook diyormuş sonra elektrik gelince bakıyorki kadın kurtlar fıkır fıkırsöylememiş tabi amcaya hep söylenir gülünürdü aman etli olmasın haaa diyee
bende cizelgemden fazlayim üüüüüühhüüüüü.söylemiycem amaaaaaaa
bak sana ne anlatıcam biz simit aşı deriz köftelik bulgur varya onu salçalı soğan yağ az sulu pişiririz
neyse çok eskilerden olmuş bu ben 5-6 yaşındayken komşu teyzemiz bunu yapacak ceryanlar kesilmiş kurtlar artık nerden geldiyse bulgur falan bozukdu heralde pişirmiş amca gelmiş bayılmış aman ayşe fatma neyse ismi bu ne güzel olmuş etmi koydun diyormuş devamlı teyze de yook diyormuş sonra elektrik gelince bakıyorki kadın kurtlar fıkır fıkırsöylememiş tabi amcaya hep söylenir gülünürdü aman etli olmasın haaa diyee
allahhhh tutmayin beni verin mendili yer acin hopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiz bi zahmet murat dalkilicin catlat parcasinida koysana hizimi almisken oynayim bir doktureyim soyle
ayyyyyy doga.cok sagol istahim kapandiiiii
bendeeeee işte takım ruhu budur
bendemi denesem bu yemegi acaba
dogacim sen bu hikayeyi iyisimi gunde uc ogun anlat bak nasil zayifliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?