Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ramazan için demedim sporu ... zor olduğunu bende biliyorum ..yürüyüş için de eşin su koyvermiş bunu da biliyorum ..
ama bir şeyler yapmalı sonuçta ..eldeki malzeme bu diye , böyle beklersek sonuçta bu ..
Listeden çıkman çıkmaman değil mesele ..sen izinden sonra ramazanda çok iyi kilo verebildiğini söyledin sonuçta ..bizde onu bekliyoruz hacı bekler gibi ..
ama listen değişebilir ... izin döneminde özellikle denemeni istemiştim senden ... yani bu illa ki azaltmak değil ki .. çoğaltmak neden aklına gelmiyor ?

Klasik kahvaltın farz değil ...

Belki yağ istiyor vücudun ...mesela ...

sağlıklı bir tereyağında lorlu omlet ile bol yeşillik mesela bir gün ...
Diğer gün kepek ekmekli tost ... yeşillik domates ...
Başka bir gün ... yulaflı meyveli yoğurt ...

yani kahvaltı değişebilir ...

Aralarda atıyorum cacık ..
1 kupa tarçınlı süt ...
Yaban mersinli yoğurt ..
fındık ve kahve ile kuru erik ...

yani ara değişebilir ...

misal işte ... azaltmak olarak değil ... değiştirmek olarak gör sadece .

saydın hoş geldin ...
iftarın çeşidi bol ama miktarlar az sanırım .
yine de rus salatası olmamalıydı ...

misafir ağırlamışsın sanırım ...

Yeni çıktı bu insülin direnci. Geldiği gibi gönderecem onu. Genel olarak bu şekildeydi. Ama çok zorlanıyorum. İlk gün diye mi bilmiyorum. Gözümün önünden tatlılar geçiyor sürekli

tabii ki ilk gün diyedir ... alışacaksın .
daha önce yapmışsın yine yapacaksın .
Tatlı dediğin ne ki ?
damakta 10 sn lik bir hoşluk ... sonrası niye yedim ki pişmanlığı ?
cıks 10 sn için değmez

Yarin kaldığım yerden devam kaptanım. Bu gun böyle oldu maalesef

Yarın bu konuyu diyetisyenimle görüşeceğim ben iftardan sonra 2. Arayı yapamıyorum yeni bir düzenleme gettirir belki bakalım
Ben ramazanın başların vucüt alışana kadar sorun yaşıyorum wc işinde aynen büyük sıkıntı...

Adacim liste falan bunlar degilde senin eylulde 58 hayellerin vardi. Düğünde birilerinin yaninda suzulecektin bunları unutma kuzum.

Hosbuldum canım, misafirim vardı evet tatlım :) mesaj atmıştım öğlen sana kaptaniçem, gördün mü bilmiyorum da yemediğim çeşit çok fazlaydı :) 1 y.k. yoktu belki de rus salatası canım. Kazasız atlattım bence. Yalnız çabuk doyuyorum iki üç gündür, maşallah nazar değmesin bana

Evet haklisin belkide biraz artirabilirim yediklerimi...yogurt ve kahveyi bu aralar az tukediyorum malum ilac aliyorum sut urunlerinin tuketimine dikkat ediyorum bunlar demir emilimini azaltiyor sacim tuy gibi kalacak yakinda (..... evet ramazanda gercekten iyi kilo veriyorum ilk haftaya regli denk gelmesi kotu oldu inşallah cumartesi yada pazar baslayabilirim....

Kendimi sıkısmış kalmis gibi hissediyorum.. hem popomu dusunuyom hem demir degerlerimi boyle bunu yesem kabiz olurum popon yine baslar diye dusunuyorum boyle inan sıkışmiş gibi hissediyorum(.... tavuk yiyemiyorum halbuki bi diyette tavuk ne guzel yenir ne guzel tok tutar bunu gibi bir suru sey var off yani diyorum yukari tukursem biyik aşağı tukursem sakal misali....

500 daha atladimmm canomm..Etti mi 1500

Evetttt ama eksi olmasada artı nedir yahuu
Artıyı görünce moral bozmak yok bol bol ip atla eksiye dönecek eli mahkum

Evet o ekmek biraz fazla oldu bir an kaptırdım kendimi yarın daha dikkatli olucam. :)

Adacim liste falan bunlar degilde senin eylulde 58 hayellerin vardi. Düğünde birilerinin yaninda suzulecektin bunları unutma kuzum.
Unutmuyorum hemsom ama bu aralar sağlığım pek iyi degil ..kendimi yorgun bitkin hissesiyorum enerjim yok belki inanilmasi zor ama daha bogaz agrim bile gecmedi hala aksamlari yutkunurken bogazim agriyor...

Oyyy Ada'm canım benim pes etmek yok tatlım. Bazen hepimiz tükendiğimizi tıkandığımızı hissediyoruz. Beynimizin vücudumuzla birlikte oynadığı oyunlar bunlar. Ama sahibi biziz bu bedenin de beynin de. Hükmetmek elimizde tatlım Ada diyorum " kırmızı elbise" diyorum

Bugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedim biliyorum gecici olabilir bu duygular bu hisler ...sağol sarı şeker

Bugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedim biliyorum gecici olabilir bu duygular bu hisler ...sağol sarı şeker
Hayır bitanem siyahlara bürünmek yok. Unut bu fikri bence de geçici. Birlikte seçicez, karar vericez cici red dressine

Evet canım okudum , sağolasın haberdar etmişsin de ... ben gündüzleri yaşayan ölü gibi oluyorum

Sen zaten bir çoğumuza göre çok daha çeşitli , ucundan tadına baktığım menülerle de güzel kilo veriyorsun
O yüzden bu akşamı böyle atlatmak seni yine zafere götürecektir eminim

Canım benim , illa ki sana uygun eklenecekler vardır .
Bakalım şu oruç faslın bir başlasın hele ... eminim sende sıfırdan başlamış gibi iyi hissedeceksin kendini diyette .

Yarın için bir tık değişik bir şeyler tasarla kafanda ...cumaya Allah kerim artık ...

Lokmalar Tulumbalar börekler pilavlar havalarda uçuştu iradem kazandı tabi ki de yemedim bugün ailem birkez daha istikrarıma hayran kaldı

canım maşallah diyorum spor azmine

inan bacağım iyi olsa en azından şu saatlerde , 30 dk ayıracağım kendime bende ... özeniyorum çok okudukça .

Nazarım değmez , kaptan gözü bu

Canım eylüle yeteri kadar zamanınn var, bir iki hafta duraksama oldu diye vazgeçme hedefinden. Siyah elbiseye geçersen daha da bırakacaksın yapma. Eylülde hepimiz hedeflerimize daha bir yaklaşmış olacağız. Kırmızı elbise ile seni görüp süzecek insanları düşün biraz kendine zaman ver önümüzdeki haftaya güzelce başla. Sıkma canını sakın.

Ya adaya inanılmaz yakışır bir de kırmızı ...

Bende şöyle saks mavisi cici bir elbise hayal ediyorum, 55 kiloya düşünce almak istiyorum

Oyyyy sarı papatyam da saks mavisi ile tam fenerli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…