Kaptancim , nasil degistirebilirim menuleri mi sonucta kahvalti standart benim.. zaten gunde iki ogun yiyorum ara bi tane yapiyorum ondada ya kiraz ya kuruyemis yiyorum bu aralar... daha fazla bisey yapamiyorum yapinca sagligim buna el vermiyor ... sagligimin el vermediginide yaşadıkça gördüm...
Cici artilarimin olmasini inanin once ben istemem elimden geleni yapiyorum anca bu kadar oluyor spora gelince ramazanda bunu yapmam zor gibi ...listeye buyuk zarar veriyorsam bu hafta kendi istegiyle ayrildi yazabilirsiniz....
Merhaba şekerler menüm
Sahur
1 kase az çikolata parçalı nesfit sütlü ( hepsini yiyemedim)
2 gün kurusu 6 badem 2 ceviz
Iftar
1 kepçe yayla çorbası buğday az nohutlu
1 porsiyon kağıt kebabı ( onunda bir kısmı kaldı)
1 y.k. rus salatası. Bol çoban salata, brokoli salatası 1 y.k.
1 bardak limonata
Ara
Az şekerli Türk Kahvesi
Gece
Şu an eşil çay içiyorum :)
Su: 500 ml. Şu an, 1,5-2 lt.ye tamamlarım.
Spor: yok. Misafir koşuşturması
Yeni çıktı bu insülin direnci. Geldiği gibi gönderecem onu. Genel olarak bu şekildeydi. Ama çok zorlanıyorum. İlk gün diye mi bilmiyorum. Gözümün önünden tatlılar geçiyor sürekli
Yarin kaldığım yerden devam kaptanım. Bu gun böyle oldu maalesefKafada biter bu iş derim hep .
Dün geçmiş sonuçlarına bakmıştım ... bu şekilde besleniyordun o zamanda değil mi ?
listede durumun çok iyiymiş .. bir kez artını gördüm 300 gr ...onun dışında hep takır takır gitmiş kilolar ...
Bu nasıl insülin direnci imiş dedim hatta
Evet ya güzel memleket ...
Sıcağı fena ... O yüzden hep eylül gibi giderim babamın yanına ..gerçi son iki senedir oğlumun okulu ebebi ile biraz daha öne çektik .
ahhh saraycam ya , şu memlekete git gel den sonra büyü bozuldu mu canım yoksa ramazan etkisi mi ?
Sen daha dün çocuklarda yok ... menüleri kendime göre düzenlerim diyordun .. nerde ne yedin ki
Yarın bu konuyu diyetisyenimle görüşeceğim ben iftardan sonra 2. Arayı yapamıyorum yeni bir düzenleme gettirir belki bakalımUyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...
sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek
Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .
ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?
İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?
şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.
WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen
akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .
Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .
ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor
yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki
sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün
kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz
Adacim liste falan bunlar degilde senin eylulde 58 hayellerin vardi. Düğünde birilerinin yaninda suzulecektin bunları unutma kuzum.Kaptancim , nasil degistirebilirim menuleri mi sonucta kahvalti standart benim.. zaten gunde iki ogun yiyorum ara bi tane yapiyorum ondada ya kiraz ya kuruyemis yiyorum bu aralar... daha fazla bisey yapamiyorum yapinca sagligim buna el vermiyor ... sagligimin el vermediginide yaşadıkça gördüm...
Cici artilarimin olmasini inanin once ben istemem elimden geleni yapiyorum anca bu kadar oluyor spora gelince ramazanda bunu yapmam zor gibi ...listeye buyuk zarar veriyorsam bu hafta kendi istegiyle ayrildi yazabilirsiniz....
Hosbuldum canım, misafirim vardı evet tatlım :) mesaj atmıştım öğlen sana kaptaniçem, gördün mü bilmiyorum daYok ramazan için demedim sporu ... zor olduğunu bende biliyorum ..yürüyüş için de eşin su koyvermiş bunu da biliyorum ..
ama bir şeyler yapmalı sonuçta ..eldeki malzeme bu diye , böyle beklersek sonuçta bu ..
Listeden çıkman çıkmaman değil mesele ..sen izinden sonra ramazanda çok iyi kilo verebildiğini söyledin sonuçta ..bizde onu bekliyoruz hacı bekler gibi ..
ama listen değişebilir ... izin döneminde özellikle denemeni istemiştim senden ... yani bu illa ki azaltmak değil ki .. çoğaltmak neden aklına gelmiyor ?
Klasik kahvaltın farz değil ...
Belki yağ istiyor vücudun ...mesela ...
sağlıklı bir tereyağında lorlu omlet ile bol yeşillik mesela bir gün ...
Diğer gün kepek ekmekli tost ... yeşillik domates ...
Başka bir gün ... yulaflı meyveli yoğurt ...
yani kahvaltı değişebilir ...
Aralarda atıyorum cacık ..
1 kupa tarçınlı süt ...
Yaban mersinli yoğurt ..
fındık ve kahve ile kuru erik ...
yani ara değişebilir ...
misal işte ... azaltmak olarak değil ... değiştirmek olarak gör sadece .
saydın hoş geldin ...
iftarın çeşidi bol ama miktarlar az sanırım .
yine de rus salatası olmamalıydı ...
misafir ağırlamışsın sanırım ...
Evet haklisin belkide biraz artirabilirim yediklerimi...yogurt ve kahveyi bu aralar az tukediyorum malum ilac aliyorum sut urunlerinin tuketimine dikkat ediyorum bunlar demir emilimini azaltiyor sacim tuy gibi kalacak yakindaYok ramazan için demedim sporu ... zor olduğunu bende biliyorum ..yürüyüş için de eşin su koyvermiş bunu da biliyorum ..
ama bir şeyler yapmalı sonuçta ..eldeki malzeme bu diye , böyle beklersek sonuçta bu ..
Listeden çıkman çıkmaman değil mesele ..sen izinden sonra ramazanda çok iyi kilo verebildiğini söyledin sonuçta ..bizde onu bekliyoruz hacı bekler gibi ..
ama listen değişebilir ... izin döneminde özellikle denemeni istemiştim senden ... yani bu illa ki azaltmak değil ki .. çoğaltmak neden aklına gelmiyor ?
Klasik kahvaltın farz değil ...
Belki yağ istiyor vücudun ...mesela ...
sağlıklı bir tereyağında lorlu omlet ile bol yeşillik mesela bir gün ...
Diğer gün kepek ekmekli tost ... yeşillik domates ...
Başka bir gün ... yulaflı meyveli yoğurt ...
yani kahvaltı değişebilir ...
Aralarda atıyorum cacık ..
1 kupa tarçınlı süt ...
Yaban mersinli yoğurt ..
fındık ve kahve ile kuru erik ...
yani ara değişebilir ...
misal işte ... azaltmak olarak değil ... değiştirmek olarak gör sadece .
saydın hoş geldin ...
iftarın çeşidi bol ama miktarlar az sanırım .
yine de rus salatası olmamalıydı ...
misafir ağırlamışsın sanırım ...
Artıyı görünce moral bozmak yok bol bol ip atla eksiye dönecek eli mahkum500 daha atladimmm canomm..Etti mi 1500
Evetttt ama eksi olmasada artı nedir yahuu
Uyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...
sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek
Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .
ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?
İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?
şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.
WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen
akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .
Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .
ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor
yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki
sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün
kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz
Unutmuyorum hemsom ama bu aralar sağlığım pek iyi degil ..kendimi yorgun bitkin hissesiyorum enerjim yok belki inanilmasi zor ama daha bogaz agrim bile gecmedi hala aksamlari yutkunurken bogazim agriyor...Adacim liste falan bunlar degilde senin eylulde 58 hayellerin vardi. Düğünde birilerinin yaninda suzulecektin bunları unutma kuzum.
Oyyy Ada'm canım benimEvet haklisin belkide biraz artirabilirim yediklerimi...yogurt ve kahveyi bu aralar az tukediyorum malum ilac aliyorum sut urunlerinin tuketimine dikkat ediyorum bunlar demir emilimini azaltiyor sacim tuy gibi kalacak yakinda(..... evet ramazanda gercekten iyi kilo veriyorum ilk haftaya regli denk gelmesi kotu oldu inşallah cumartesi yada pazar baslayabilirim....
Kendimi sıkısmış kalmis gibi hissediyorum.. hem popomu dusunuyom hem demir degerlerimi boyle bunu yesem kabiz olurum popon yine baslar diye dusunuyorum boyle inan sıkışmiş gibi hissediyorum(.... tavuk yiyemiyorum halbuki bi diyette tavuk ne guzel yenir ne guzel tok tutar bunu gibi bir suru sey var off yani diyorum yukari tukursem biyik aşağı tukursem sakal misali....
Bugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedimOyyy Ada'm canım benimpes etmek yok tatlım. Bazen hepimiz tükendiğimizi tıkandığımızı hissediyoruz. Beynimizin vücudumuzla birlikte oynadığı oyunlar bunlar. Ama sahibi biziz bu bedenin de beynin de. Hükmetmek elimizde tatlım Ada diyorum " kırmızı elbise" diyorum
Hayır bitanem siyahlara bürünmek yok. Unut bu fikri bence de geçici. Birlikte seçicez, karar vericez cici red dressineBugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedimbiliyorum gecici olabilir bu duygular bu hisler ...sağol sarı şeker
Evet canım okudum , sağolasın haberdar etmişsin de ... ben gündüzleri yaşayan ölü gibi oluyorumHosbuldum canım, misafirim vardı evet tatlım :) mesaj atmıştım öğlen sana kaptaniçem, gördün mü bilmiyorum dayemediğim çeşit çok fazlaydı :) 1 y.k. yoktu belki de rus salatası canım. Kazasız atlattım bence. Yalnız çabuk doyuyorum iki üç gündür, maşallah nazar değmesin bana
Evet haklisin belkide biraz artirabilirim yediklerimi...yogurt ve kahveyi bu aralar az tukediyorum malum ilac aliyorum sut urunlerinin tuketimine dikkat ediyorum bunlar demir emilimini azaltiyor sacim tuy gibi kalacak yakinda(..... evet ramazanda gercekten iyi kilo veriyorum ilk haftaya regli denk gelmesi kotu oldu inşallah cumartesi yada pazar baslayabilirim....
Kendimi sıkısmış kalmis gibi hissediyorum.. hem popomu dusunuyom hem demir degerlerimi boyle bunu yesem kabiz olurum popon yine baslar diye dusunuyorum boyle inan sıkışmiş gibi hissediyorum(.... tavuk yiyemiyorum halbuki bi diyette tavuk ne guzel yenir ne guzel tok tutar bunu gibi bir suru sey var off yani diyorum yukari tukursem biyik aşağı tukursem sakal misali....
Lokmalar Tulumbalar börekler pilavlar havalarda uçuştuiradem kazandı tabi ki de yemedim bugün ailem birkez daha istikrarıma hayran kaldı
Bugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedimbiliyorum gecici olabilir bu duygular bu hisler ...sağol sarı şeker
Hayır bitanem siyahlara bürünmek yok. Unut bu fikri bence de geçici. Birlikte seçicez, karar vericez cici red dressine
Canım eylüle yeteri kadar zamanınn var, bir iki hafta duraksama oldu diye vazgeçme hedefinden. Siyah elbiseye geçersen daha da bırakacaksın yapma. Eylülde hepimiz hedeflerimize daha bir yaklaşmış olacağız. Kırmızı elbise ile seni görüp süzecek insanları düşün biraz kendine zaman ver önümüzdeki haftaya güzelce başla. Sıkma canını sakın.Bugun esime ben galiba siyah elbise alacam dedimbiliyorum gecici olabilir bu duygular bu hisler ...sağol sarı şeker
Canım eylüle yeteri kadar zamanınn var, bir iki hafta duraksama oldu diye vazgeçme hedefinden. Siyah elbiseye geçersen daha da bırakacaksın yapma. Eylülde hepimiz hedeflerimize daha bir yaklaşmış olacağız. Kırmızı elbise ile seni görüp süzecek insanları düşün biraz kendine zaman ver önümüzdeki haftaya güzelce başla. Sıkma canını sakın.
Bende şöyle saks mavisi cici bir elbise hayal ediyorum, 55 kiloya düşünce almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?