Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne münasebet siyah elbise değil mi saydin78

Ben yine elbise bakayım ada ya ..azıcık gaza gelsin
Yani tabi ki canım yaa siyah elbise de neymiş Ada'm kırmızı bende saks mavisi elbise alıp salına salına çekemeyenlere havamızı atacağız dimi ada81

Ya adaya inanılmaz yakışır bir de kırmızı ...

Oyyyy sarı papatyam da saks mavisi ile tam fenerli olur
Aynı anda aklımdan geçti tevafuk tatlım ♡ tam Fenerim olurum dedim içimden. Babam bayılır kesin en çok beni Fenerbahçem gol atınca havalara atan, az daha kaybedecek olan canımın içi babam

Ben spor yapmadığımda kilomu gram oynatamıyorum. Haftasonu ilk günler alışmadığımdan spora dönemedim artı bile geldi. o yüzden ben de instagramda sporcu güzel vücutlu hanımablaları takip ediyorum. Oturup telefonda gezinirken bi denk geldiyorum oradan gaza gelip hadi kızım oturmakla girmiyor o göbek diye saat kaç olursa olsun yapıyorum. Ben hedef tahtama onları koydum peşlerinden sürükleniyorum ada81 sen de bırakma kırmızı elbisenin peşini canım.

Aynı anda aklımdan geçti tevafuk tatlım ♡ tam Fenerim olurum dedim içimden. Babam bayılır kesin en çok beni Fenerbahçem gol atınca havalara atan, az daha kaybedecek olan canımın içi babam

hiç aklımdan çıkmaz o hikayeniz ...

bende çok fener hikayeleri var ... gazetelere çıkmışlığım bile var taşkınlıktan

Birakmayacammm gaza geldimmm bilem )) sağol canim

Wooow iyiymiş ... gaza gelmek için ... bende karın kaslı ablalar mı eklesem insta hesabına :))

mimu88 abdominalli ablalar takip ediyoruz artık

Birazda bana gaz verin ya kiskandim adayi

söyle cancağızım , ne renk elbise bu gece gaz sistemimiz hayallerdeki elbiselerle çalışıyor

Saksa cook bayildimmmm ) kendime guveniyom ya boyle kirmizi elbisem kalem gibi insin istiyorum kalem etek misali ) sağol kaptanicem

bende çok beğendim onu .
yahu kırmızı elbise yazınca hep şuh elbiseler çıkıyor , ancak bunu bulabildim yoksa neler vaar neler

Ama benim elbise hayalim yok ki

Valla süper gaza getiriyor da eşim çok dalga geçiyor benim hanım kadına kıza bakıyor instagramda diye arkadaşlara dert yanıcam ben de kadınlar gibi diye. Ama sonuçta işe yarıyor

Bu saate kadar süren sessizliğimim sebebi elbette sporda olmamdan dolayı. 42 dakika kardiyo, 20 dakika yogamı yaptım geldim. @Ahu060812 Ausencia karbonu yedim ama sporumu da yaptım kaptanım kendi cezamı kestim
Canım dün pilates de yapmıştın yanılmıyosam süpersin Yoga ya da pilates için hangi videolardan yararlanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…