Yani tabi ki canım yaa siyah elbise de neymiş
Aynı anda aklımdan geçti tevafuk tatlımYa adaya inanılmaz yakışır bir de kırmızı ...
Oyyyy sarı papatyam da saks mavisi ile tam fenerli olur
Ben spor yapmadığımda kilomu gram oynatamıyorum. Haftasonu ilk günler alışmadığımdan spora dönemedim artı bile geldi.Evet canım okudum , sağolasın haberdar etmişsin de ... ben gündüzleri yaşayan ölü gibi oluyorum
Sen zaten bir çoğumuza göre çok daha çeşitli , ucundan tadına baktığım menülerle de güzel kilo veriyorsun
O yüzden bu akşamı böyle atlatmak seni yine zafere götürecektir eminim
Canım benim , illa ki sana uygun eklenecekler vardır .
Bakalım şu oruç faslın bir başlasın hele ... eminim sende sıfırdan başlamış gibi iyi hissedeceksin kendini diyette .
Yarın için bir tık değişik bir şeyler tasarla kafanda ...cumaya Allah kerim artık ...
canım maşallah diyorum spor azmine
inan bacağım iyi olsa en azından şu saatlerde , 30 dk ayıracağım kendime bende ... özeniyorum çok okudukça .
Nazarım değmez , kaptan gözü bu
Saksa cook bayildimmmm
Aynı anda aklımdan geçti tevafuk tatlım♡ tam Fenerim olurum dedim içimden. Babam bayılır kesin en çok beni Fenerbahçem gol atınca havalara atan, az daha kaybedecek olan canımın içi babam
Birakmayacammm gaza geldimmm bilemBen spor yapmadığımda kilomu gram oynatamıyorum. Haftasonu ilk günler alışmadığımdan spora dönemedim artı bile geldi.o yüzden ben de instagramda sporcu güzel vücutlu hanımablaları takip ediyorum. Oturup telefonda gezinirken bi denk geldiyorum oradan gaza gelip hadi kızım oturmakla girmiyor o göbek diye saat kaç olursa olsun yapıyorum. Ben hedef tahtama onları koydum peşlerinden sürükleniyorum ada81 sen de bırakma kırmızı elbisenin peşini canım.
Ben spor yapmadığımda kilomu gram oynatamıyorum. Haftasonu ilk günler alışmadığımdan spora dönemedim artı bile geldi.o yüzden ben de instagramda sporcu güzel vücutlu hanımablaları takip ediyorum. Oturup telefonda gezinirken bi denk geldiyorum oradan gaza gelip hadi kızım oturmakla girmiyor o göbek diye saat kaç olursa olsun yapıyorum. Ben hedef tahtama onları koydum peşlerinden sürükleniyorum ada81 sen de bırakma kırmızı elbisenin peşini canım.
Birazda bana gaz verin yakiskandim adayi
Saksa cook bayildimmmm) kendime guveniyom ya boyle kirmizi elbisem kalem gibi insin istiyorum kalem etek misali ) sağol kaptanicem
Ama benim elbise hayalim yok kiWooow iyiymiş ... gaza gelmek için ... bende karın kaslı ablalar mı eklesem insta hesabına :))
mimu88 abdominalli ablalar takip ediyoruz artık
söyle cancağızım , ne renk elbisebu gece gaz sistemimiz hayallerdeki elbiselerle çalışıyor
bende çok beğendim onu .
yahu kırmızı elbise yazınca hep şuh elbiseler çıkıyor , ancak bunu bulabildimyoksa neler vaar neler
hiç aklımdan çıkmaz o hikayeniz ...
bende çok fener hikayeleri var ... gazetelere çıkmışlığım bile vartaşkınlıktan
Valla süper gaza getiriyor da eşim çok dalga geçiyor benim hanım kadına kıza bakıyor instagramda diye arkadaşlara dert yanıcam ben de kadınlar gibi diye. Ama sonuçta işe yarıyorWooow iyiymiş ... gaza gelmek için ... bende karın kaslı ablalar mı eklesem insta hesabına :))
mimu88 abdominalli ablalar takip ediyoruz artık
söyle cancağızım , ne renk elbisebu gece gaz sistemimiz hayallerdeki elbiselerle çalışıyor
bende çok beğendim onu .
yahu kırmızı elbise yazınca hep şuh elbiseler çıkıyor , ancak bunu bulabildimyoksa neler vaar neler
Canım dün pilates de yapmıştın yanılmıyosam süpersinBu saate kadar süren sessizliğimim sebebi elbette sporda olmamdan dolayı.42 dakika kardiyo, 20 dakika yogamı yaptım geldim. @Ahu060812 Ausencia karbonu yedim ama sporumu da yaptım kaptanım kendi cezamı kestim
Ama benim elbise hayalim yok ki
babam ve seen, sizi gidi fanatikler sizi
Off bayıldım süper. Tam da benim tarzım
Valla süper gaza getiriyor da eşim çok dalga geçiyor benim hanım kadına kıza bakıyor instagramda diye arkadaşlara dert yanıcam ben de kadınlar gibi diye. Ama sonuçta işe yarıyor
Soyle daracik giyeyim gobus ve yan simitler olmasin amane verelim ablama
Yaşasıın bir sürü kanarya var burada
hiç aklımdan çıkmaz o hikayeniz ...
bende çok fener hikayeleri var ... gazetelere çıkmışlığım bile vartaşkınlıktan
Soyle daracik giyeyim gobus ve yan simitler olmasin ama
Yaşasıın bir sürü kanarya var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?