Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım dün pilates de yapmıştın yanılmıyosam süpersin Yoga ya da pilates için hangi videolardan yararlanıyorsun ?
Ben daha önceki yıllarda eğitmenle çalışmıştım. O yüzden tam bir video uygulaması yapmıyorum. Ama arada değişiklik olması ya da düzen olması için rastgele YouTube araması yapıyorum. Çıkan videoları karışık olarak deniyorum bazen. Pilates için burada adaha önceden ebru şallı nın videoları iyi diyorlardı istersen onlarla başlayabilirsin. :) sadece yoga konusunda bir uyarı, adet döneminde yoga yapılmaması gerekiyor. Çoğu yerde maalesef bu bilgi yok ama önemli bir konu. Adetin düzensizleşmesüne hatta bazı aylarda atlama olmasına sebep olabiliyor. Ona dikkat et.

İftara misafirlerimiz vardı , yeni gittiler ben de azıcık cıslı cuslu menümle karşınızdayım
Ama yine de kendimi tutuyorum, tatlıya falan çok saldırmıyorum bu benım içiiin özellikle sınav haftasında yediklerime göre mükkemmel bir durum

Sabah :
1 kase peynirli tarhana çorbası

Öğle:
Bursa'nın meşhur tahinli pidesi

Akşam:
1 kase çorba
3 köfte
Azıcık sarma

Ara:
Şekersiz siyah çay
1 dilim güllaç
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor:
Ayy hala başlayamadım spora üşengeçlikten

Ondan bende istiyorum be canımmm ..

Yan simit gitti yine de göbek bana çok sadıkmış

Doğma büyüme Kadıköylü olarak sarı lacivertten başka renk bilmeyiz be güzelim
İşte buu be ablam Ben Kadıköy'e hiç gidemedim ama inşallah gidebilirim bir gün :))

Bunu bilmiyordum canıım teşekkür ederim

Ya bi ara da adam ne zaman telefonda napıyorsun diye gelse ben iç çamaşırı bakıyor oluyordum. Bir de üzerine instagram eklendi. Adamın çok pis diline düştüm ama şu 20 kilo hatrına çekiyorum.

Sicil kabarıyor

öğleni gören kaptanın fal taşı gibi açılan gözleri temsili

Böyle karbon günü olmuş resmen kozam , ama sen tuttuğun kadarı ile de veriyorusun...o yüzden bu kadarcık bu kadarcık tutmaya devam ablacım

İşte buu be ablam Ben Kadıköy'e hiç gidemedim ama inşallah gidebilirim bir gün :))

Ben eşimle maç sonu kriterinde , o dönem Daum a öfke içindeyken tanıştım ... neden bu kadar sinirlisin dediğinde Daum'a demiştim ve adam o vakit aşık oldu bana hiç bir kadından bunu duymayı hayal etmiyormuş

bende özledim ... iş güç koşturma derken şöyle sokak sokak gezmeyeli iki sene olacak ...
Kocaelindeyim ben 12 yıldır .

Sorma kaptan acil vermem lazım bu kiloları yoksa ömür boyu dilinden düşemeyeceğim adamın. Ama işe yarıyor, ayıptır söylemesi verdiğin hafta hedefine emin adımlarla yaklaşıyorum.

Evett öyle oldu valla ablam Tutucam ablacım sağlıklı beslendiğim zaman çook daha mutlu oluyorum :) Kilo ne yazık kii sağlık getirmiyor, özgüven götürüyor

Yaaa ne güzelmiiiş, mutluluğunuz hep daim olsun Ben de fanatik taraftarlardanım maçlarda hop oturup hop kalkıyorum
Yakınmışız ablacım ben de Bursadayım :)

Evett öyle oldu valla ablam Tutucam ablacım sağlıklı beslendiğim zaman çook daha mutlu oluyorum :) Kilo ne yazık kii sağlık getirmiyor, özgüven götürüyor

Kesinlikle ... ben ki özgüven sorunu olmayan biriyim ... kendimi bildim bileli .. ama kilolu iken illa bir geri çekilme , ucundan bir güvensizlik oluyordu ...
Yanlış ama böyle işte ...

Hoşgeldin, ekip yavaş yavaş toplanıyor. :)

5 gün geçince ancak toparladı kafalar

Ben de yarın oğlumu almak ve market dışında hiç bir yere çıkmayı planlamıyorum ... evde yayılacağım ...

Eşimde akşam iftarda yok ... öyle takılırız ana oğul ... belki eşi iftarda olmayan bir iki arkadaşla aniden bir tas çorbaya kaşık sallama planı yaparım belli olmaz .

Benim de bir kafa dinleme arzum var ama olmuyor ya. Bu ramazan maşallah bereketli, misafir eksik olmuyor. Önümüzdeki hafta da hem yatılı misafirim var bir hafta hem de adet dönemi olacak. Haftaya baya şenlikliyiz valla, tartı sapıtmasa bari.

Cıks cıks cıks ... var mı öyle ihtimal yok :)
liste öcü gibi orda kaptan gulyabani gibi burda

Benimde 2 hafta kadar sonra babam gelecek kalmaya ... ondan önce eşimin ailesi topluca gelir .. her yıl .. 20 küsür kişi oluyoruz .. regl döneminde çağırırım her sene yoksa mümkün değil o kadar kişiye hazırlık yaparken olurum ....

Onun dışında biz onlara gideceğiz derken bitti ramazan ... ilk iftar bu cumartesi görümcemde ..

Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…