Ben daha önceki yıllarda eğitmenle çalışmıştım. O yüzden tam bir video uygulaması yapmıyorum. Ama arada değişiklik olması ya da düzen olması için rastgele YouTube araması yapıyorum. Çıkan videoları karışık olarak deniyorum bazen. Pilates için burada adaha önceden ebru şallı nın videoları iyi diyorlardı istersen onlarla başlayabilirsin. :) sadece yoga konusunda bir uyarı, adet döneminde yoga yapılmaması gerekiyor. Çoğu yerde maalesef bu bilgi yok ama önemli bir konu. Adetin düzensizleşmesüne hatta bazı aylarda atlama olmasına sebep olabiliyor. Ona dikkat et.Canım dün pilates de yapmıştın yanılmıyosam süpersinYoga ya da pilates için hangi videolardan yararlanıyorsun ?
Ya bi ara da adam ne zaman telefonda napıyorsun diye gelse ben iç çamaşırı bakıyor oluyordum. Bir de üzerine instagram eklendi. Adamın çok pis diline düştüm ama şu 20 kilo hatrına çekiyorum.
ayyyy çok güldüm elif ya
İşte buu be ablamOndan bende istiyorum be canımmm ..
Yan simit gitti yine de göbek bana çok sadıkmış
Doğma büyüme Kadıköylü olarak sarı lacivertten başka renk bilmeyiz be güzelim
Bunu bilmiyordum canıım teşekkür ederimBen daha önceki yıllarda eğitmenle çalışmıştım. O yüzden tam bir video uygulaması yapmıyorum. Ama arada değişiklik olması ya da düzen olması için rastgele YouTube araması yapıyorum. Çıkan videoları karışık olarak deniyorum bazen. Pilates için burada adaha önceden ebru şallı nın videoları iyi diyorlardı istersen onlarla başlayabilirsin. :) sadece yoga konusunda bir uyarı, adet döneminde yoga yapılmaması gerekiyor. Çoğu yerde maalesef bu bilgi yok ama önemli bir konu. Adetin düzensizleşmesüne hatta bazı aylarda atlama olmasına sebep olabiliyor. Ona dikkat et.
Ya bi ara da adam ne zaman telefonda napıyorsun diye gelse ben iç çamaşırı bakıyor oluyordum. Bir de üzerine instagram eklendi. Adamın çok pis diline düştüm ama şu 20 kilo hatrına çekiyorum.
İftara misafirlerimiz vardı , yeni gittiler ben de azıcık cıslı cuslu menümle karşınızdayım
Ama yine de kendimi tutuyorum, tatlıya falan çok saldırmıyorum bu benım içiiin özellikle sınav haftasında yediklerime göre mükkemmel bir durum
Sabah :
1 kase peynirli tarhana çorbası
Öğle:
Bursa'nın meşhur tahinli pidesi
Akşam:
1 kase çorba
3 köfte
Azıcık sarma
Ara:
Şekersiz siyah çay
1 dilim güllaç
Maden suyu
Su: 2 litre
Spor:
Ayy hala başlayamadım spora üşengeçlikten
İşte buu be ablamBen Kadıköy'e hiç gidemedim ama inşallah gidebilirim bir gün :))
Sorma kaptan acil vermem lazım bu kiloları yoksa ömür boyu dilinden düşemeyeceğim adamın.Sicil kabarıyor
öğleni gören kaptanın fal taşı gibi açılan gözleri temsili
Böyle karbon günü olmuş resmen kozam , ama sen tuttuğun kadarı ile de veriyorusun...o yüzden bu kadarcık bu kadarcık tutmaya devam ablacım
Evett öyle oldu valla ablamSicil kabarıyor
öğleni gören kaptanın fal taşı gibi açılan gözleri temsili
Böyle karbon günü olmuş resmen kozam , ama sen tuttuğun kadarı ile de veriyorusun...o yüzden bu kadarcık bu kadarcık tutmaya devam ablacım
Yaaa ne güzelmiiiş, mutluluğunuz hep daim olsunBen eşimle maç sonu kriterinde , o dönem Daum a öfke içindeyken tanıştım ... neden bu kadar sinirlisin dediğinde Daum'a demiştim ve adam o vakit aşık oldu banahiç bir kadından bunu duymayı hayal etmiyormuş
bende özledim ... iş güç koşturma derken şöyle sokak sokak gezmeyeli iki sene olacak ...
Kocaelindeyim ben 12 yıldır .
Yaaa ne güzelmiiiş, mutluluğunuz hep daim olsunBen de fanatik taraftarlardanım maçlarda hop oturup hop kalkıyorum
Yakınmışız ablacım ben de Bursadayım :)
Ben geldim yine atraksiyonlu bir günün sonundan merhabaaaa
Hoşgeldin, ekip yavaş yavaş toplanıyor. :)Ben geldim yine atraksiyonlu bir günün sonundan merhabaaaa
Evett öyle oldu valla ablamTutucam ablacım sağlıklı beslendiğim zaman çook daha mutlu oluyorum :) Kilo ne yazık kii sağlık getirmiyor, özgüven götürüyor
Hoşgeldin, ekip yavaş yavaş toplanıyor. :)
Benim de bir kafa dinleme arzum var ama olmuyor ya. Bu ramazan maşallah bereketli, misafir eksik olmuyor. Önümüzdeki hafta da hem yatılı misafirim var bir hafta hem de adet dönemi olacak. Haftaya baya şenlikliyiz valla, tartı sapıtmasa bari.5 gün geçince ancak toparladı kafalar
Ben de yarın oğlumu almak ve market dışında hiç bir yere çıkmayı planlamıyorum ... evde yayılacağım ...
Eşimde akşam iftarda yok ... öyle takılırız ana oğul ... belki eşi iftarda olmayan bir iki arkadaşla aniden bir tas çorbaya kaşık sallama planı yaparım belli olmaz .
Benim de bir kafa dinleme arzum var ama olmuyor ya. Bu ramazan maşallah bereketli, misafir eksik olmuyor. Önümüzdeki hafta da hem yatılı misafirim var bir hafta hem de adet dönemi olacak. Haftaya baya şenlikliyiz valla, tartı sapıtmasa bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?