Burası tam da bu sebeple var .
Buraya yazacak olmak frenlemezse bizi neden burdayız değil mi
O zaman hislerim iyi bir metan olduğunu söylüyor ... bunun kıymetini bilmekte senin elinde .
Bu arada Antalya 3. memleketim gibidir ... üni yi orada okudum 90 ların sonunda ... son 10 yıldır da babam oraya yerleşti annemin vefatından sonra ... her yaz Antalyadayım bende ... takımda daDaydream- Antalya da canım ...
Nice mutlu seneleri olsun.Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapoyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.oi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .donra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda başlığa dönmüş ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere :vur:
Kacak geldi :) aslinda kacmadi da cok yogundu :) 1 haftalik tatilimiz vardi obu degerlendirdik öncesi hazirlik geldijten sobra camasir yikaya yikaya bi hal oldum anca bitti 5 gün oructan sonra bugün izine ayrildim
Geldim geldimmm kaptanim..iftardan sonra genel market alisverisine ciktim yerlestir mutfagi topla..misafirler gitti carsaflari yorganlari topla derken yeni sporumu yaptim..dusa girmeden bi merhaba diyeyim dedim..2 gibi burdayim nasipse..kitabimi okuyacagim yarim saat..menumude o zaman yazayim. Gelince..@Sherrysherrylady huuuuuuuuuuuuu ? işe güce mi daldın iyice ?
@eflalim akşam göremedim seni ?
@kelebekolacam daktırım özlendinnnnnnnn ....sen gündüz varsın ben gece , vuslat ne zaman ?
ecemavi sende görünmedin bu akşam ?
@mimu88 nun gelme saati yaklaşıyorDaydream- le beraber ...
@masumm yanıyor şu an alev alev
Ahu060812 da eli kulağındadır gelir
@begum75 ve @nehirnil111 caanlar ... gündüz sizle de denk gelemiyoruz çok ... sizde özlendiiniz çok
Nazar bence iyi gidiyordunIyi akşamlar hanımlar
Bu gun ki menüm hic iyi değil bu nedenle yazmiycam
Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapoyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.oi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .donra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda başlığa dönmüş ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere :vur:
Cıks cıks cıks ... var mı öyle ihtimal yok :)
liste öcü gibi ordakaptan gulyabani gibi burda
Benimde 2 hafta kadar sonra babam gelecek kalmaya ... ondan önce eşimin ailesi topluca gelir .. her yıl .. 20 küsür kişi oluyoruz .. regl döneminde çağırırım her sene yoksa mümkün değil o kadar kişiye hazırlık yaparkenolurum ....
Onun dışında biz onlara gideceğiz derken bitti ramazan ... ilk iftar bu cumartesi görümcemde ..
Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Iyi geceler hanımlar. Bu gün modum düşük , bir nedenide yok acikcasi toparlanmaya calisayim
Öpüldünüz
Spor yap modun yukselsin saraycam..Iyi geceler hanımlar. Bu gün modum düşük , bir nedenide yok acikcasi toparlanmaya calisayim
Öpüldünüz
Bu halimi hic sevmiyorum. Yedim ama mutsuzum ne garip çelişkiNazar bence iyi gidiyordun
Ay hiç unutulmaz zor bir gun olmus kizin içinde oldukça can sıkıcı ama sonra daha sevimli
hatırlanır
Aaaa bir kaçak gördüm sankiMerhaba canım nasılsın
Hic canım istemiyor hulyam. Bulasiklari bile zor topladimSpor yap modun yukselsin saraycam..
Canım neredesin sen gözlerim hep arıyor seni ama yoksun.Merhaba canım nasılsın
Kacak ki ne kacakAaaa bir kaçak gördüm sanki
Kız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuçİyi günler
Şu formu doldurmayı bile özlemişim. 2 yıl önce izne çıktığıma pişmanım epeyce. Eğer burada olsaydım 2 senede bu kadar kilo alamazdım istesem de. 7. takımı çok seviyorum
ADINIZ: Hayriş
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 82.4
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık problemleri+ dengesiz beslenme+ hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Birkaç gün önce polikistik over teşhisi koydu doktorum. Buna bağlı olarak insülin direncim çıktı. Açıkçası gittiğim doktorların hepsi zayıflaman lazım diyene kadar kilo aldığımı çok fark etmedim. 20 kiloyu nası fark etmedim hiç bilmiyorum.Önce sağlık sonra da kendimi iyi hissedebilmek için kilo vermem lazım.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 7. takıma 2 yıl önce katılmış ve çok güzel kilolar vermiştim. Sonrasında çeşitli sebeplerle aldım. Yine kilo vermek istiyorum ama biraz motivasyonum düşük şu an. Bu hastalık ya da sendrom hakkında pek fazla bilgim yok. Buradaki ablalarımın arkadaşlarımın tecrübelerine çok ihtiyacım var.
Annemin diyetisyeniyle görüştüm. Tahlillerime vs baktı. Diyet ve spor programı hazırladık. Ve bugün itibariyle başladım
BiZ de öyle diyerek toparladıkNazar bence iyi gidiyordun
Ay hiç unutulmaz zor bir gun olmus kizin içinde oldukça can sıkıcı ama sonra daha sevimli
hatırlanır
Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yokAhu060812 kiz Ahu hayatin aksiyon..iyi ki dogmus kuzucuk..(ikizlerin dogumgunu muydu oyleyse kuzucuklar:)) bunlar ileride gulerek hatirlanacak anilar..siradan olsa hatirlamayacaksiniz..ani birikiyo işte..
İnsallah canim döneri m e yakın zamanda diyetten kopuncaburakardanda koptum haftalar. Sonra. İlk defa bugün. Sağlıklı iftar yaptım inşallah devamı gelir senin nasıl gidiyor
Canım kaptanım evvela aklında gönlünde olduğum için çok teşekkür ederim
Olmadı abla. kötü şeyler oldu. İyi ki de olmuş. evlenecektim az daha.Kız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuç
BiZ de öyle diyerek toparladık
Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yokaman deyim
Öyle oldu bol anılı bir gün
Aaaa bir kaçak gördüm sanki
Kacak olki ne kacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?