Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

White Lily hosgeldin takimimiza..ausum yazmis bende Antalyadayim 99 dan bu yana..burali olduk artik..hangi semtte oturuyosun??

Nice mutlu seneleri olsun.
Pasta için cok üzülmüştür fistik ama olur oyle şeyler. Moral bozmaya değmez

Geldim geldimmm kaptanim..iftardan sonra genel market alisverisine ciktim yerlestir mutfagi topla..misafirler gitti carsaflari yorganlari topla derken yeni sporumu yaptim..dusa girmeden bi merhaba diyeyim dedim..2 gibi burdayim nasipse..kitabimi okuyacagim yarim saat..menumude o zaman yazayim. Gelince..

Iyi akşamlar hanımlar

Bu gun ki menüm hic iyi değil bu nedenle yazmiycam
Nazar bence iyi gidiyordun

Ay hiç unutulmaz zor bir gun olmus kizin içinde oldukça can sıkıcı ama sonra daha sevimli
hatırlanır

Valla bence olmamalı, 200-300 gr artıyı bile toplayana kadar canımdan can gidiyor üç dört gün. Sadece sıkıntım spor yapma konusunda. Aile büyükleri geliyor, öyle olunca da siz oturun ben bi sporumu yapıp geleyim demek çok hoş karşılanmıyor, ona canım sıkılıyor biraz. Üzerine adet şişkinliği de eklenecek bi de. yoksa yemeyi kestim artık rahatlıkla frenleyebiliyorum kendimi, çok şükür.

Geçmiş olaun canım ya, şanssızlık olmuş evet ama en azından bir ucundan toparlanmış. Mutlu yaşlar olsun.

Kız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuç
Nazar bence iyi gidiyordun

Ay hiç unutulmaz zor bir gun olmus kizin içinde oldukça can sıkıcı ama sonra daha sevimli
hatırlanır
BiZ de öyle diyerek toparladık
Ahu060812 kiz Ahu hayatin aksiyon..iyi ki dogmus kuzucuk..(ikizlerin dogumgunu muydu oyleyse kuzucuklar:)) bunlar ileride gulerek hatirlanacak anilar..siradan olsa hatirlamayacaksiniz..ani birikiyo işte..
Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yok aman deyim
Öyle oldu bol anılı bir gün

Antepia27 fatmacim ne zaman döneceksin hadi gel artık
İnsallah canim döneri m e yakın zamanda diyetten kopuncaburakardanda koptum haftalar. Sonra. İlk defa bugün. Sağlıklı iftar yaptım inşallah devamı gelir senin nasıl gidiyor

Kaçaklar yine ...

@MorVampirella

@mirjam .....

hepten kaçanlar

MuMu85

@arselka

Antepia27

@Neshve

böyle kafanızın etini yiyecem o kilolar gidene kadar
Canım kaptanım evvela aklında gönlünde olduğum için çok teşekkür ederim
Canım haftalar dır diyetten uzağım bugün inşallah. İftarda iyiydim
Birde tel evde kaybettim günlerdir arıyorum bulamıyorum. Eşimin tlf yazıyor um için inşallah bulurum tlf diyetlerimke vereceğim kilolarka dönerim
Kendine iyi bak azimli kaptanım

Kız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuç

BiZ de öyle diyerek toparladık

Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yok aman deyim
Öyle oldu bol anılı bir gün
Olmadı abla. kötü şeyler oldu. İyi ki de olmuş. evlenecektim az daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…