Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuç

BiZ de öyle diyerek toparladık

Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yok aman deyim
Öyle oldu bol anılı bir gün
Ahum yine hayatında heyecan dorukta doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah canım

Sevindim yeniden baslamana. Kopma buralardan canim.
Ben gecen hafta 3 kg arti ile döndüm onlari temizlemeye çalışıyorum. Öyle böyle gidecek bu kilolar.

Hayrş merhaba canım ben Fatma seninle klupte geceleri nöbet tutardık nasılsın canım annen nasıl
Fatma ablam karşılaşamadık bugün bi türlü. Uyku düzenim berbat. nöbeti devralırız yine bu gece. İyiyim çok şükür. Annem de iyi. Ramazanda iptal oluyor hatun Sen nasılsın ablacım ?

Menümü de yazayım
Sahur
1/2 muz
Az çiğ çerez
2 tatlı kaşığı sup
Akşam
Çorba
Fırında karışık sebze
Mantar sote
2 dl pide
Su 1.2 anca

Oyyyy ahum yine alacakaranlık serisi niyetine bi solukta okudum ..

Olacak ya işte , o kavanoza tuzda girer biberde ..

Fıstığa üzüldüm çok , yoksa Rabbim başka sıkıntı vermesin tabiii ...

Menün de değişik oluş ..sahur özellikle ...

Kacak geldi :) aslinda kacmadi da cok yogundu :) 1 haftalik tatilimiz vardi obu degerlendirdik öncesi hazirlik geldijten sobra camasir yikaya yikaya bi hal oldum anca bitti 5 gün oructan sonra bugün izine ayrildim

aha varan bir :)

Yoğunluk olsun da , diyeti hepten bırakma olmasın .

canım bende bir okuyayım dedim az önce aldım elime , baktım gözler kapanıyor ..buraya geri geldim ..cin oldu gözler

Spor değil de aile ile yürüyüş bahanesi olabilir mi acep ?
hani iftar sonrası mayışınca kalkın bi yürüyelim teklifi

Iyi geceler hanımlar. Bu gün modum düşük , bir nedenide yok acikcasi toparlanmaya calisayim
Öpüldünüz

Rabbim sebepsiz sıkıntılar versin .. ara ara olur bana da ..eşim der neyin var ? koca bir hiiiç .

sabaha bir şey kalmaz canım . hadi senin en güzel halin neşeli halin ...

Hayırlı ramazanlar fatmacım ...
telefon çıkar çıkmaz bekliyoruz o zaman ... ne kadar günahın artın varsa , hiç bakma gel .

O taktik aklımda zaten bakalım bir şekilde atlatacağız öncr bu cumayı görelim de güzelce.

O zaman ben klasik sahurumu hazırlamaya geçeyim yavaştan. Eğer geri gelemezsem cümleyen hayırlı sahurkar, güzel geceler hanımlar.

hayırlı sahurların olsun canım ...

Ya Aus adam hadi hadi derken menüm yanlış olmuş pide 2 dl değil bi dl ekmek kadardı mantar sote iki kere kaşığın ucuyla aldım gerisi karışık sebze yoğurtla
Kızartma yapacaktım annem fırına at deyince işime geldi bide frambuazlı pastanın tadına baktım sadece onu unutmuşum
Biz sahur yapmıyoruz yatmadan bi dolaba baktım yarın görüpte canımın çekeceği neler olur diye öyle yedim ayak üstü eşimde bende yemeyince daha rahatız bide bıktım artık sofra hazırla yemek hazırla insanlık namına bi tablet çıkaracam yutunca doyulan

Daha bugün annemle konuştuk bu tablet işini. İlk müşterin biz olacaz

Olmadı abla. kötü şeyler oldu. İyi ki de olmuş. evlenecektim az daha.
Hayırlısı olmuşu zaman hayriş Rabbim daha iyisiyle karşılaştırsın inşallah
Ahum yine hayatında heyecan dorukta doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah canım
Sağol ablam.yaaa sorma ne atraksiyon bide hayvanlarla olan maceralarımı anlatsam ohooo dün muhabbet kuşunu ölümden döndürdüm ağzına mama damlattım dolven damlattım bugün ördeği suda yüzdürüyolardı büyük küçüğe ördeği emanet edince küçük ördeği suya daldırıp daldırıp çıkarmış yavrucak ölmek üzereyken buldum kuruttum sardım ettim daha önce de köpeğe şurup içirmişliğim vardı Baytar'a bağladım iyice hayat böyle geçiyo benim tuhaf yani sıradışı

Güllaç sahurda yeseydin ya kuzu bi dilden bişey olmaz öğün kadar kalorisi yoktur

Canım ya hiç şeker almayayım dedim tam bi de regl öncesiyim şişim fena metobolizmam da bi şoka girdi

Sen spor yapabiliyor musun nasıl çözüyorsun bende bu hafta vücut alışsın haftaya koşulara başlayayım diyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…