Olmadı abla. kötü şeyler oldu. İyi ki de olmuş. evlenecektim az daha.
Ahum yine hayatında heyecan dorukta doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah canımKız hayriş hoşgeldin senin bi ilişkin vardı sanırsam o dönem noldu sonuç
BiZ de öyle diyerek toparladık
Ablam kızın Burcu ikizler bende ikizler yokaman deyim
Öyle oldu bol anılı bir gün
Sevindim yeniden baslamana. Kopma buralardan canim.İnsallah canim döneri m e yakın zamanda diyetten kopuncaburakardanda koptum haftalar. Sonra. İlk defa bugün. Sağlıklı iftar yaptım inşallah devamı gelir senin nasıl gidiyor
Canım kaptanım evvela aklında gönlünde olduğum için çok teşekkür ederim
Canım haftalar dır diyetten uzağım bugün inşallah. İftarda iyiydim
Birde tel evde kaybettim günlerdir arıyorum bulamıyorum. Eşimin tlf yazıyor um için inşallah bulurum tlf diyetlerimke vereceğim kilolarka dönerim
Kendine iyi bak azimli kaptanım
Fatma ablam karşılaşamadık bugün bi türlü. Uyku düzenim berbat. nöbeti devralırız yine bu gece. İyiyim çok şükür. Annem de iyi. Ramazanda iptal oluyor hatunHayrş merhaba canım ben Fatma seninle klupte geceleri nöbet tutardık nasılsın canım annen nasıl
Menümü de yazayım
Sahur
1/2 muz
Az çiğ çerez
2 tatlı kaşığı sup
Akşam
Çorba
Fırında karışık sebze
Mantar sote
2 dl pide
Su 1.2 anca
Kacak geldi :) aslinda kacmadi da cok yogundu :) 1 haftalik tatilimiz vardi obu degerlendirdik öncesi hazirlik geldijten sobra camasir yikaya yikaya bi hal oldum anca bitti 5 gün oructan sonra bugün izine ayrildim
Geldim geldimmm kaptanim..iftardan sonra genel market alisverisine ciktim yerlestir mutfagi topla..misafirler gitti carsaflari yorganlari topla derken yeni sporumu yaptim..dusa girmeden bi merhaba diyeyim dedim..2 gibi burdayim nasipse..kitabimi okuyacagim yarim saat..menumude o zaman yazayim. Gelince..
Valla bence olmamalı, 200-300 gr artıyı bile toplayana kadar canımdan can gidiyor üç dört gün. Sadece sıkıntım spor yapma konusunda. Aile büyükleri geliyor, öyle olunca da siz oturun ben bi sporumu yapıp geleyim demek çok hoş karşılanmıyor, ona canım sıkılıyor biraz. Üzerine adet şişkinliği de eklenecek bi de.yoksa yemeyi kestim artık rahatlıkla frenleyebiliyorum kendimi, çok şükür.
Geçmiş olaun canım ya, şanssızlık olmuş evet ama en azından bir ucundan toparlanmış. Mutlu yaşlar olsun.
Iyi geceler hanımlar. Bu gün modum düşük , bir nedenide yok acikcasi toparlanmaya calisayim
Öpüldünüz
İnsallah canim döneri m e yakın zamanda diyetten kopuncaburakardanda koptum haftalar. Sonra. İlk defa bugün. Sağlıklı iftar yaptım inşallah devamı gelir senin nasıl gidiyor
Canım kaptanım evvela aklında gönlünde olduğum için çok teşekkür ederim
Canım haftalar dır diyetten uzağım bugün inşallah. İftarda iyiydim
Birde tel evde kaybettim günlerdir arıyorum bulamıyorum. Eşimin tlf yazıyor um için inşallah bulurum tlf diyetlerimke vereceğim kilolarka dönerim
Kendine iyi bak azimli kaptanım
Makineyi yerlestirdim kendime yesil cay yaptim. Bu gun sahur yapmiycam. Hayirli sahurlar olsun hepinize
O taktik aklımda zaten bakalım bir şekilde atlatacağız öncr bu cumayı görelim de güzelce.Oyyyy ahum yine alacakaranlık serisi niyetine bi solukta okudum ..
Olacak ya işte , o kavanoza tuzda girer biberde ..
Fıstığa üzüldüm çok , yoksa Rabbim başka sıkıntı vermesin tabiii ...
Menün de değişik oluş ..sahur özellikle ...
aha varan bir :)
Yoğunluk olsun da , diyeti hepten bırakma olmasın .
canım bende bir okuyayım dedim az önce aldım elime , baktım gözler kapanıyor ..buraya geri geldim ..cin oldu gözler
Spor değil de aile ile yürüyüş bahanesi olabilir mi acep ?
hani iftar sonrası mayışınca kalkın bi yürüyelim teklifi
Rabbim sebepsiz sıkıntılar versin .. ara ara olur bana da ..eşim der neyin var ? koca bir hiiiç .
sabaha bir şey kalmaz canım . hadi senin en güzel halin neşeli halin ...
Hayırlı ramazanlar fatmacım ...
telefon çıkar çıkmaz bekliyoruz o zaman ... ne kadar günahın artın varsa , hiç bakma gel .
O taktik aklımda zaten bakalım bir şekilde atlatacağız öncr bu cumayı görelim de güzelce.
O zaman ben klasik sahurumu hazırlamaya geçeyim yavaştan. Eğer geri gelemezsem cümleyen hayırlı sahurkar, güzel geceler hanımlar.
Arkadaşlar Doğum günü tebrikleriniz için çok teşekkür ediyorum hepimiz ailesiyle birlikte nice mutlu yıllar yaşasın inşallah
Ya Aus adam hadi hadi derken menüm yanlış olmuş pide 2 dl değil bi dl ekmek kadardı mantar sote iki kere kaşığın ucuyla aldım gerisi karışık sebze yoğurtla
Daha bugün annemle konuştuk bu tablet işini. İlk müşterin biz olacazYa Aus adam hadi hadi derken menüm yanlış olmuş pide 2 dl değil bi dl ekmek kadardı mantar sote iki kere kaşığın ucuyla aldım gerisi karışık sebze yoğurtla
Kızartma yapacaktım annem fırına at deyince işime geldi bide frambuazlı pastanın tadına baktım sadece onu unutmuşum
Biz sahur yapmıyoruz yatmadan bi dolaba baktım yarın görüpte canımın çekeceği neler olur diye öyle yedim ayak üstü eşimde bende yemeyince daha rahatız bide bıktım artık sofra hazırla yemek hazırla insanlık namına bi tablet çıkaracam yutunca doyulan
Hayırlısı olmuşu zaman hayriş Rabbim daha iyisiyle karşılaştırsın inşallahOlmadı abla. kötü şeyler oldu. İyi ki de olmuş. evlenecektim az daha.
Sağol ablam.yaaa sorma ne atraksiyon bide hayvanlarla olan maceralarımı anlatsam ohooo dün muhabbet kuşunu ölümden döndürdüm ağzına mama damlattım dolven damlattım bugün ördeği suda yüzdürüyolardı büyük küçüğe ördeği emanet edince küçük ördeği suya daldırıp daldırıp çıkarmış yavrucak ölmek üzereyken buldum kuruttum sardım ettim daha önce de köpeğe şurup içirmişliğim vardı Baytar'a bağladım iyice hayat böyle geçiyo benim tuhaf yani sıradışıAhum yine hayatında heyecan dorukta doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah canım
Valla ne iyi olur ben bulaşıktan yıldım artık iyce yaa çamaşır bideDaha bugün annemle konuştuk bu tablet işini. İlk müşterin biz olacaz
Güllaç sahurda yeseydin ya kuzu bi dilden bişey olmaz öğün kadar kalorisi yokturİftar da kuş kadar yiyip en en sevdiğim tatlı güllaçın yüzüne bile bakmayınca şu an acaip acıktım :)
Güllaç sahurda yeseydin ya kuzu bi dilden bişey olmaz öğün kadar kalorisi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?