Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben japonlardan umutluyum bu konuda :)

Menünün düzeltilmiş halini daha bi sevdim bu arada

Ausencia karın kaslı bi abla hedefim var zaten ay uyuyamadım ya birazdan sahur offf yarın bittim şimdiden söyleyeyim

Oyyy mimummm ayakta uyuduğunu görür gibiyim yarın

Henüz atraksiyonları bırakıp bi spor yapamadım oruca başlayalı ama eliptik hep aklımda yani izlediğim dizinin son bölümü aklımda bi izleyemedim ama en son izlediğim bölüm öyle heyecanlıydı ki tempoyu hiç düşürmedn öyle çevirmişimki pedalları 3 gün bacaklarımdan yürüyemedim game of thrones 6 sezonu sadece eliptikte 5 ayda bitirdim şimdi yeni diziye başlayacağım önerilerinizi bekliyorum prison break aklımdaki daha iyisi varsa ona başlayım

hosbuldum. :) kepez taraflarında
Hoş geldin aramıza bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim Ankara'dayım evli iken ünv biririp 23 günlük kızımla kep attıktan Sonra 3 çocuklu olma sürecinde smmm ruhsatı almaya hakkazandım ama henüz çalışma hayatına başlayamadım zira 3 çocuk 3 katlı ev tavuklar cückler fırsatta bulamadım bu seneyi zayıflamaya ayırdım 6 aydın burdayım 20 kilo verdim 94 le başladım

Ooooo gözlerim pörtledi PB görünce ...

Izlemedin mi hiç ? Şuan bir aradan sonra 5.sezonu yeniden başladı ... soluksuz izliyorum.

Hemen başla ahum ... hiç durma .

Fringe i severek izledim 100 bölümdü ... ard arda bitivermiştim zamanında ...

Hannibal biraz ağır ama severek izlemiştim ben ... son sezon hariç .

Sen Pb izle önce ... senlik.

Bana ayrılan sürenin yavaş yavaş sonuna geldim bu gecelik ...

Mutfağı toplayayım ...

Sabaha görüşürüz .... iyi geceler .... uyuurken bol yağ yakıp ödem atmalar
Haydi bakalım bu günde bitti
Bende acıktım ama yemiycem kahvemi içtim şimdi yarın köprüden önceki son çıkış inşallah korumuşumdur ptesi yi

İzlemedim önce ona başlayım o bitene kadar 55 olurum heralde bak meraklandım şimdi.yabancı dizi serüvenine yeni başladım bu zamana kadar çocuklarsız bişey izleyemediğim için altyazılı hiç izlememiştim ama devdim yabancı dizileri

Ben çok izledim ... bi çoğunun sonunu getirmeden bıraktım ... bazılarına ısınamadım .

TWD izle .... onun çakması fear the wlkind dead var ...
Yabancı dizi efsanesi lost var ...
Yazarım ben sana ... sen önce prisonda michael scofield ile bi tanış

Ben japonlardan umutluyum bu konuda :)

Menünün düzeltilmiş halini daha bi sevdim bu arada

Oyyy mimummm ayakta uyuduğunu görür gibiyim yarın

Rabbim güç kuvvet versin uyanabileyim de bi :)

Şu aylar için evde spor aletim olsun isterdim.

Bende sana Black mirror öneririm bence çok iyi veee pek tabii ki narcos:)

İkinci sezon itibari ile michealın abisine tav olanlar derneği başkanı olabilirim

Bende bi dizi onereyim..2 sezon..fargo..birkez daha izlemeyi düşünüyorum..game of thrones 7.sezonu bekliyorum..birde house of cards..kevin spacey oynuyor..farkli cekimi var..kameraya bakarak konusutor falan..ilginc bir dizi..

Genel anlamda şunu sezdim grubta sürekli ya sıkışırsam ya tıkanırsam diye bir endişe var diyetle uğraştığım için zamanında 20 kilo üzerinde kilolar vediğim dönemlerim var sizi anlayabiliyorum her bünye tıkanmaz bu bir ikinciside zaten bu endişeleri yaratarak vucüda bu sinyalleei gönderirseniz buda iki tıkamıyacak bile olsa tıkanır kendinizi biraz akışa bırakın o zaten siz yanlış ilerledeginizin sinyalini bir şekilde verir ve anlasınız lütfen endişeleriniz gerceklere dönüştürmeden bu endişelerin yersiz olduğunu kendinize inandırırın
Diyelimki tıkandın o zaman yapacagın şey diyete küçük degişikliklere gittmen gerekiyor buda ancak deneme yanılma ile buluyorsun kendine güzel anlamlar yükle kilo verebiliyorum, inceliyorum ,daha sağlıklıyım diye bizim en büyük arkadaşımız sabrımız olsun tıkanan vucüt sen inatla devam edersen inan direncini öyle yada böyle kırıyor yeterki bırakma kendini :))) hadi kuzum toparlan

Alemsin çok güldüm inan seninle yaşlanılmaz
Ben onların isimlerini alayım eğer beni gaza getirise bilinki herkesi getirir

Kızının üzülmesi dışın bence ilerde güleceginiz bir anı olmuş nice mutlu yaşlara olsun

Aslında komik bi ani olmus... tabiii kizin bunu bu yasta elbet anlamaz ama ilerde arkadaşlarina anlatacagi komik bi ani... iyiki doğdu guzellik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…