Ya Aus adam hadi hadi derken menüm yanlış olmuş pide 2 dl değil bi dl ekmek kadardı mantar sote iki kere kaşığın ucuyla aldım gerisi karışık sebze yoğurtla
Kızartma yapacaktım annem fırına at deyince işime geldi bide frambuazlı pastanın tadına baktım sadece onu unutmuşum
Biz sahur yapmıyoruz yatmadan bi dolaba baktım yarın görüpte canımın çekeceği neler olur diye öyle yedim ayak üstü eşimde bende yemeyince daha rahatız bide bıktım artık sofra hazırla yemek hazırla insanlık namına bi tablet çıkaracam yutunca doyulan
Ausencia karın kaslı bi abla hedefim var zaten ay uyuyamadım ya birazdan sahur offf yarın bittim şimdiden söyleyeyim
hosbuldum. :) kepez taraflarındaWhite Lily hosgeldin takimimiza..ausum yazmis bende Antalyadayim 99 dan bu yana..burali olduk artik..hangi semtte oturuyosun??
Henüz atraksiyonları bırakıp bi spor yapamadım oruca başlayalı ama eliptik hep aklımda yani izlediğim dizinin son bölümü aklımda bi izleyemedim ama en son izlediğim bölüm öyle heyecanlıydı ki tempoyu hiç düşürmedn öyle çevirmişimki pedalları 3 gün bacaklarımdan yürüyemedim game of thrones 6 sezonu sadece eliptikte 5 ayda bitirdim şimdi yeni diziye başlayacağım önerilerinizi bekliyorum prison break aklımdaki daha iyisi varsa ona başlayımCanım ya hiç şeker almayayım dedim tam bi de regl öncesiyim şişim fena metobolizmam da bi şoka girdi
Sen spor yapabiliyor musun nasıl çözüyorsun bende bu hafta vücut alışsın haftaya koşulara başlayayım diyorum ama
Hoş geldin aramıza bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim Ankara'dayım evli iken ünv biririp 23 günlük kızımla kep attıktan Sonra 3 çocuklu olma sürecinde smmm ruhsatı almaya hakkazandım ama henüz çalışma hayatına başlayamadım zira 3 çocuk 3 katlı ev tavuklar cückler fırsatta bulamadım bu seneyi zayıflamaya ayırdım 6 aydın burdayım 20 kilo verdim 94 le başladımhosbuldum. :) kepez taraflarında
Henüz atraksiyonları bırakıp bi spor yapamadım oruca başlayalı ama eliptik hep aklımda yani izlediğim dizinin son bölümü aklımda bi izleyemedim ama en son izlediğim bölüm öyle heyecanlıydı ki tempoyu hiç düşürmedn öyle çevirmişimki pedalları 3 gün bacaklarımdan yürüyemedim game of thrones 6 sezonu sadece eliptikte 5 ayda bitirdim şimdi yeni diziye başlayacağım önerilerinizi bekliyorum prison break aklımdaki daha iyisi varsa ona başlayım
Haydi bakalım bu günde bittiBana ayrılan sürenin yavaş yavaş sonuna geldim bu gecelik ...
Mutfağı toplayayım ...
Sabaha görüşürüz .... iyi geceler .... uyuurken bol yağ yakıp ödem atmalar
İzlemedim önce ona başlayım o bitene kadar 55 olurum heralde
Ooooo gözlerim pörtledi PB görünce ...
Izlemedin mi hiç ? Şuan bir aradan sonra 5.sezonu yeniden başladı ... soluksuz izliyorum.
Hemen başla ahum ... hiç durma .
Fringe i severek izledim 100 bölümdü ... ard arda bitivermiştim zamanında ...
Hannibal biraz ağır ama severek izlemiştim ben ... son sezon hariç .
Sen Pb izle önce ... senlik.
İzlemedim önce ona başlayım o bitene kadar 55 olurum heraldebak meraklandım şimdi.yabancı dizi serüvenine yeni başladım bu zamana kadar çocuklarsız bişey izleyemediğim için altyazılı hiç izlememiştim ama devdim yabancı dizileri
Ben japonlardan umutluyum bu konuda :)
Menünün düzeltilmiş halini daha bi sevdim bu arada
Oyyy mimummm ayakta uyuduğunu görür gibiyim yarın
Henüz atraksiyonları bırakıp bi spor yapamadım oruca başlayalı ama eliptik hep aklımda yani izlediğim dizinin son bölümü aklımda bi izleyemedim ama en son izlediğim bölüm öyle heyecanlıydı ki tempoyu hiç düşürmedn öyle çevirmişimki pedalları 3 gün bacaklarımdan yürüyemedim game of thrones 6 sezonu sadece eliptikte 5 ayda bitirdim şimdi yeni diziye başlayacağım önerilerinizi bekliyorum prison break aklımdaki daha iyisi varsa ona başlayım
Ben çok izledim ... bi çoğunun sonunu getirmeden bıraktım ... bazılarına ısınamadım .
TWD izle .... onun çakması fear the wlkind dead var ...
Yabancı dizi efsanesi lost var ...
Yazarım ben sana ... sen önce prisonda michael scofield ile bi tanış
Bende bi dizi onereyim..2 sezon..fargo..birkez daha izlemeyi düşünüyorum..game of thrones 7.sezonu bekliyorum..birde house of cards..kevin spacey oynuyor..farkli cekimi var..kameraya bakarak konusutor falan..ilginc bir dizi..Rabbim güç kuvvet versin uyanabileyim de bi :)
Şu aylar için evde spor aletim olsun isterdim.
Bende sana Black mirror öneririm bence çok iyi veee pek tabii ki narcos:)
İkinci sezon itibari ile michealın abisine tav olanlar derneği başkanı olabilirim
Uzakmisiz hemserim lara tarafindayim bende :)hosbuldum. :) kepez taraflarında
Genel anlamda şunu sezdim grubta sürekli ya sıkışırsam ya tıkanırsam diye bir endişe var diyetle uğraştığım için zamanında 20 kilo üzerinde kilolar vediğim dönemlerim var sizi anlayabiliyorum her bünye tıkanmaz bu bir ikinciside zaten bu endişeleri yaratarak vucüda bu sinyalleei gönderirseniz buda iki tıkamıyacak bile olsa tıkanır kendinizi biraz akışa bırakın o zaten siz yanlış ilerledeginizin sinyalini bir şekilde verir ve anlasınız lütfen endişeleriniz gerceklere dönüştürmeden bu endişelerin yersiz olduğunu kendinize inandırırınEvet haklisin belkide biraz artirabilirim yediklerimi...yogurt ve kahveyi bu aralar az tukediyorum malum ilac aliyorum sut urunlerinin tuketimine dikkat ediyorum bunlar demir emilimini azaltiyor sacim tuy gibi kalacak yakinda(..... evet ramazanda gercekten iyi kilo veriyorum ilk haftaya regli denk gelmesi kotu oldu inşallah cumartesi yada pazar baslayabilirim....
Kendimi sıkısmış kalmis gibi hissediyorum.. hem popomu dusunuyom hem demir degerlerimi boyle bunu yesem kabiz olurum popon yine baslar diye dusunuyorum boyle inan sıkışmiş gibi hissediyorum(.... tavuk yiyemiyorum halbuki bi diyette tavuk ne guzel yenir ne guzel tok tutar bunu gibi bir suru sey var off yani diyorum yukari tukursem biyik aşağı tukursem sakal misali....
İzlemedim önce ona başlayım o bitene kadar 55 olurum heraldebak meraklandım şimdi.yabancı dizi serüvenine yeni başladım bu zamana kadar çocuklarsız bişey izleyemediğim için altyazılı hiç izlememiştim ama devdim yabancı dizileri
Ben onların isimlerini alayım eğer beni gaza getirise bilinki herkesi getirirBen spor yapmadığımda kilomu gram oynatamıyorum. Haftasonu ilk günler alışmadığımdan spora dönemedim artı bile geldi.o yüzden ben de instagramda sporcu güzel vücutlu hanımablaları takip ediyorum. Oturup telefonda gezinirken bi denk geldiyorum oradan gaza gelip hadi kızım oturmakla girmiyor o göbek diye saat kaç olursa olsun yapıyorum. Ben hedef tahtama onları koydum peşlerinden sürükleniyorum ada81 sen de bırakma kırmızı elbisenin peşini canım.
Kızının üzülmesi dışın bence ilerde güleceginiz bir anı olmuşBugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere
Aslında komik bi ani olmus... tabiii kizin bunu bu yasta elbet anlamaz ama ilerde arkadaşlarina anlatacagi komik bi ani... iyiki doğdu guzellikBugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?