Benim endisem tikanmak degil hemsocum bu tikanmakla kendime yeni bi sekil buluncaya kadar gecen dönemde listeye zarar vermek hepsi bu yani benim yuzumden birinciligi ikinciligi kaybedilince uzuluyorum liste bu sefer beni geriyor ...o yuzden farkli bisey deniyemiyorum yaa ters teper arti cikarsam bide onlari temizle sonra sabit cik sonra eksiye dusmeye calis yaniii anlatabiliyormuyum...Genel anlamda şunu sezdim grubta sürekli ya sıkışırsam ya tıkanırsam diye bir endişe var diyetle uğraştığım için zamanında 20 kilo üzerinde kilolar vediğim dönemlerim var sizi anlayabiliyorum her bünye tıkanmaz bu bir ikinciside zaten bu endişeleri yaratarak vucüda bu sinyalleei gönderirseniz buda iki tıkamıyacak bile olsa tıkanır kendinizi biraz akışa bırakın o zaten siz yanlış ilerledeginizin sinyalini bir şekilde verir ve anlasınız lütfen endişeleriniz gerceklere dönüştürmeden bu endişelerin yersiz olduğunu kendinize inandırırın
Diyelimki tıkandın o zaman yapacagın şey diyete küçük degişikliklere gittmen gerekiyor buda ancak deneme yanılma ile buluyorsun kendine güzel anlamlar yükle kilo verebiliyorum, inceliyorum ,daha sağlıklıyım diye bizim en büyük arkadaşımız sabrımız olsun tıkanan vucüt sen inatla devam edersen inan direncini öyle yada böyle kırıyor yeterki bırakma kendini :))) hadi kuzum toparlan
Uyumuşum canım :)@Sherrysherrylady huuuuuuuuuuuuu ? işe güce mi daldın iyice ?
Nego akşam göremedim seni ?
@kelebekolacam daktırım özlendinnnnnnnn ....sen gündüz varsın ben gece , vuslat ne zaman ?
@ecemavi sende görünmedin bu akşam ?
@mimu88 nun gelme saati yaklaşıyor @Daydream- le beraber ...
Nare83 yanıyor şu an alev alev
Ahu060812 da eli kulağındadır gelir
@begum75 venehirnil111 caanlar ... gündüz sizle de denk gelemiyoruz çok ... sizde özlendiiniz çok
Hmm bu gazla 68.8 görüyorummm cumaya ... gördüm bileee hoop top sende
Canım benim genel yazdım bir , takım listesinde olanlar pide mağduriyeti ile takımı çuvallatmasın diye yazdım iki :))
Yavrum 10 dedin mi yataksın o zaman he ? olsun senin kilo az zaten 1.5 lt iç yeter
Bende senden pek memnun kaldım , öyle top 3 ler falankaç diyor tartı ... artık lamı cimi yok ... sabitler 100 gr lar derken çarşamba perşembe uçuş bekliyorum
Maalesef güzelim ...yakışsa da yakışmasa da durum bu :)))
Az olunca çorbadan fazla alman iyi olmuş ..toparlar bu menü senin dünü ..
zaten regl sonrası da ...
çarşamba perşembe ... güzel olmalı çok
Siyah çayın raf ömrü 3 sene diye okumuştum ..bitki çayları biraz daha azdır .
tabii sen aktardan aldın da o zaman yeni miydi o da var :)
canım wc sorunu için ekmek ye ..kepek ekmek bağırsak çalıştırır , bir dilm ye .. börek yeme :))
aslında her şey yoluda gidiyor bence eflal , sen stres yapıyorsun ... stres kilo veriş hızın daha da coşacakken seni durduruyor .
Kalıri hesabı yapma daha çok vücudun nasıl tepki veriyor ona dikkat et. Bir de eğer gereğinden daha az kalori alıyorsan o da metabolizmayı yavaşlatıp kilo verme hızını düşürebilir. Diyetisyen vs den önce senin kafanı sakin tutman lazım. Stres en kötü etmen önünde aman dikkat et. Bu kilolar geldiği gibi gidecek, yavaş ya da hızlı bir yoldasın sen.
@White Lily @igdedali hoşgeldiniz kızlar.
Valla bi güzel uyudum dinlendim.dünden bugüne iyi bi eksi gördüm.kesin bugün regl geliyor.demek bana akşam meyve deyil de pro gerekmiş...bugün de kahvaltıda domates beni çekmezse saf pro yapıcam inşallah...şimdi de yürüyüşe gidiyorum...bugün evin işleri hariç bi işim yok burdayım inşallah seferbaşı olarak vu hafta çok yalnız bıraktım seferoğullarınıUyku en güzel tokluk hissi aynura ... bu konuda şanslısın erken yatmayı seviyorsun ...biz aç bilaç bir de geç saatlere kadar otururduk ..uyuyun diyeceksin de gelmiyor ki ...
menün güzel canım ..
yarında bu şekilde olunca , cuma en kötü -500 görürüz canım ...
sorma jelocanım sorma ...patladım patlayacam ... artık 4 aylık gibi oldu göbek
Ooooooo ooooo sen bu işi kotarmışsın ...bu istikrar ve sporla o insülin direncini de çiğ çiğ yeriz ben diyeyim sana ...
Yeter ki kopma .
her zaman salata ve yoğurt isterim öğünlerde , bunu bugün olduğu gibi ihmal etme canım .
ada en son mercimekli köfte 8 iken yaşananları hatırlıyorsun değil mi ?
bile bile lades mi dedin yoksa harika bir eksin var da 200 300 artı çıksa da farketmez mi dedin ?
İyi akşamlar ... Antalya piyazını bilirim ve çok severim .. Antalyada mısın sen ?
şimdi menün güzel ... ama ezbere menü yorumu sevmiyorum ben ... bir müddet şu deneme sürecinde yediklerini not alıyorum .. yani metanın hızını bilmiyorum şu an ... yiyerekte verebilen şanslılardansan ... çok ta kısmaya gerek yok ... bakalım bu tarz öğünler sana ne kadar verdiriyor zamanla göreceğiz ...
Şİmdilik cızsız cozsuz iyi bir ramazan menüsü.
WC işine sevindim canım ... artık öyle sorun oluyor ki kilo bildirimleriiz kadar wc lere de sevinir oldum resmen
akşam ara verdikten sonra yeşil bir şeyler , salata sebze vs ... ya da pro görmek isterdim ama kötü değil menün efserim .
Pide bende yemiyorum canım ..çokta severdim ama gerek görmüyorum . tb ya da kepekli ekmeğimle mutlumesut yaşıyorum ....
akşam 2 kepçe mercimekle yeterli karbonu almışsın aslında , ya 1 kepçe de kalsaydı ya da ekmek olmasaydı .
ne güzel takımız ya , biyologtan dr lara ... her sorunun 3 saat içinde cevabı geliyor
yandım Allaaaaaah diye geleceksin sanki
sonucu bende çok meraktayım ..ihtiyacım olan bir krem .. ölçülerini alsaydın ilk gün
kaptan mııı ? duymaz o duymaaaaz
1,5 içsem keşke akşam sahur toplasan 2 bardak su içtimCanım benim genel yazdım bir , takım listesinde olanlar pide mağduriyeti ile takımı çuvallatmasın diye yazdım iki :))
Yavrum 10 dedin mi yataksın o zaman he ? olsun senin kilo az zaten 1.5 lt iç yeter
Bende özledim sizleri kaptanım sınavım bu hafta sonu fırsat buldukça soru çözüyorum@Sherrysherrylady huuuuuuuuuuuuu ? işe güce mi daldın iyice ?
Nego akşam göremedim seni ?
@kelebekolacam daktırım özlendinnnnnnnn ....sen gündüz varsın ben gece , vuslat ne zaman ?
@ecemavi sende görünmedin bu akşam ?
@mimu88 nun gelme saati yaklaşıyor @Daydream- le beraber ...
Nare83 yanıyor şu an alev alev
Ahu060812 da eli kulağındadır gelir
@begum75 venehirnil111 caanlar ... gündüz sizle de denk gelemiyoruz çok ... sizde özlendiiniz çok
günaydınnnn
akşam uyuya kalmışım , eşim geldi bişiyler hazırladım yedi
12 ye geliyordu saat uyumuşum koltukta ee tabi 5:30 da kalkınca 12' de finito oluyor insannn
dogal olaraktan
ama sabah tartı çok tuhaf bi şekilde, cumaya göre sadece -100 gördümm
64,3 tü tartı
31 mayıs
Kahvaltı : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
Öğlen : 7 hurma, 1 kaşık yoğurt, 2 minik köfte
Ara: 1 dilim karpuz
Akşam : 1 kase ayran çorbası, 1 islim kebabı (kızartma değil ) 3 kaşık erişte
Su: 2 litre, 1 litresi maydonoz suyu
Toplam: 1000 kalori
Yarım oldu canım. Tam manası ile yapmadım. Ama bir kez tam denemek istiyorum. Bu arada tok tutuyor gerçekten.
eflal hurma diyetine mi başlaıdn
bende merak ediyorum o diyeti
Yarım oldu canım. Tam manası ile yapmadım. Ama bir kez tam denemek istiyorum. Bu arada tok tutuyor gerçekten.
Ooooo gözlerim pörtledi PB görünce ...
Izlemedin mi hiç ? Şuan bir aradan sonra 5.sezonu yeniden başladı ... soluksuz izliyorum.
Hemen başla ahum ... hiç durma .
Fringe i severek izledim 100 bölümdü ... ard arda bitivermiştim zamanında ...
Hannibal biraz ağır ama severek izlemiştim ben ... son sezon hariç .
Sen Pb izle önce ... senlik.
Ay canım ya çok üzülmüş tabi emekleri ziyan olmuş. Kim koymuş tuzu peki .Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?