Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim endisem tikanmak degil hemsocum bu tikanmakla kendime yeni bi sekil buluncaya kadar gecen dönemde listeye zarar vermek hepsi bu yani benim yuzumden birinciligi ikinciligi kaybedilince uzuluyorum liste bu sefer beni geriyor ...o yuzden farkli bisey deniyemiyorum yaa ters teper arti cikarsam bide onlari temizle sonra sabit cik sonra eksiye dusmeye calis yaniii anlatabiliyormuyum...

Sanirim liste beni geriyor )

Uyumuşum canım :)

Yani haklısınız stres=ben panik atak eflal her sabah kesin kilo vermedim diye tartıya çıkıyorum

Valla bi güzel uyudum dinlendim.dünden bugüne iyi bi eksi gördüm.kesin bugün regl geliyor.demek bana akşam meyve deyil de pro gerekmiş...bugün de kahvaltıda domates beni çekmezse saf pro yapıcam inşallah...şimdi de yürüyüşe gidiyorum...bugün evin işleri hariç bi işim yok burdayım inşallah seferbaşı olarak vu hafta çok yalnız bıraktım seferoğullarını

Canım benim genel yazdım bir , takım listesinde olanlar pide mağduriyeti ile takımı çuvallatmasın diye yazdım iki :))

Yavrum 10 dedin mi yataksın o zaman he ? olsun senin kilo az zaten 1.5 lt iç yeter
1,5 içsem keşke akşam sahur toplasan 2 bardak su içtimBugün çok susadım şimdiden kesin akşama çok içerim
Bende özledim sizleri kaptanım sınavım bu hafta sonu fırsat buldukça soru çözüyorum

günaydınnnn

akşam uyuya kalmışım , eşim geldi bişiyler hazırladım yedi
12 ye geliyordu saat uyumuşum koltukta ee tabi 5:30 da kalkınca 12' de finito oluyor insannn
dogal olaraktan

ama sabah tartı çok tuhaf bi şekilde, cumaya göre sadece -100 gördümm
64,3 tü tartı

Benim durum vahim.
Senii merak ediyorum ama.

Kremii anlatsana yaktı mı?

herkese kocaman gunaydin oncelikle
bugun menumu duzenli vermek adina bir onceki gunun sahuru ve dun aksamin iftarini paylasiyorum

sahur: bilindigi uzere sadece 2 bardak su idi
iftar
izgara gogusz bol pul biberli
bol salata
1 bardak ayran
3 tane form biskuvi
penir

3 litreye yakin su
1 tane sekersiz turk kahvesi
spor yok maalesef Ahu060812 Ausencia

31 mayıs

Kahvaltı : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt

Öğlen : 7 hurma, 1 kaşık yoğurt, 2 minik köfte

Ara: 1 dilim karpuz

Akşam : 1 kase ayran çorbası, 1 islim kebabı (kızartma değil ) 3 kaşık erişte

Su: 2 litre, 1 litresi maydonoz suyu
Toplam: 1000 kalori

eflal hurma diyetine mi başlaıdn
bende merak ediyorum o diyeti

Fringe bende severek izlemistim.
Benim favori dizim Supernatural yıllardır izliyorum.
Offff ara vermistim tekrar baslasam iyi olur...
Teen Wolf izledim bi dönem hafif ergence.
Medium vardı izlediniz mi bilmiyorum ama güzel bir diziydi...
Ölülerle konuşuyordu. Fahili meçhul cinayetleri çözüme kavuşturuyordu.
Criminal minds de güzeldir...
Ahu060812 bunlarada bak..

Ay canım ya çok üzülmüş tabi emekleri ziyan olmuş. Kim koymuş tuzu peki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…