Tekerleme gibi olmuş :)))))
@Sherrysherrylady huuuuuuuuuuuuu ? işe güce mi daldın iyice ?
Nego akşam göremedim seni ?
@kelebekolacam daktırım özlendinnnnnnnn ....sen gündüz varsın ben gece , vuslat ne zaman ?
ecemavi sende görünmedin bu akşam ?
mimu88 nun gelme saati yaklaşıyor @Daydream- le beraber ...
Nare83 yanıyor şu an alev alev
Ahu060812 da eli kulağındadır gelir
begum75 ve nehirnil111 caanlar ... gündüz sizle de denk gelemiyoruz çok ... sizde özlendiiniz çok
Olur yapalım, ne zaman ramazan geçince olsun mu? Ramazanda zor oluyor , akşam yemeyince eşim söyleniyor birde ben yemeyince zaten zor yiyen çocuklarım da yemiyor.bende denemek istiyorum yaa
biriktemi yapsak
Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere
Bugün varya testere filminin senaryosunda gibiydik herşey aleyhimize öyle güzel kurgulanmışki sonuca ulaştı kör talih
Geçen sene yine kızımın Doğum gününü kutlamaya giderken trafikte bi kadının saldırısına uğrayıp karakolluk olmuştuk doğumgününü hüsranla kapatmıştık
Bu sene çocuklar okula gitmedi sabah gayet sakin başlamıştı Sonra annemler geldi bahçeye dikilecek bitkileri vardı onlarla uğraştık çimleri biçtik kızım Doğum günü için sadece pastasını kendi yapmak istedi epey bi pasta seçmeyle uğraştık Sonra ıspanaklı pandispanyadan yeşil kek yapalım üstünede futbol sahası yapar bjk şampiyonluğunu da kutlarız diye düşünmüş bana dikdörtgen kalıp lazım galan diye bi hevesle başladı kızım dahil hepimiz orucuz yani hiçbirşeyin tadına tuzuna bakamıyoruz neyse her bir adımı ayrı ayrı netten araştırarak bi pasta yaptı dolaba attık koştur koştur anneannesnin hediyesi için lcw ye gittik hiç birşey olmuyo istediği gibi.bide ikizler işler bi kat daha zor.kiloda almış canı sıkıldı Sonra tam bulacaz babası kapıda kalmış alel acele eve döndük bu arada adam bize ulaşana kadar canı çıkmış çünkü benim tel bebeler sayesinde kapanmış ben kapalı tel gezdiriyormuşum babam da evde unutmuş adam bi türlü ulaşamamış bize.orda bi enerjim düştü neyse apar topar eve geldik alalacele yemek hazırladık Sonra ben pastayı almaya geçteyim kızımda son rötuşları yapıyo ben de krema pişen tabağı aldım yıkıycam.bi tadına bakayım dedim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü krema tuz çorağı .sonra pastaya baktım oda aynı biz şoooook biri kim olduğunu hala çözemedim benim şeker kavanozuma tuz katmış ve kızım hep o kavanozdan kullandığı için pastası tuzda balığa dönmüştü lokma yiyemeden çöp
ne bu şanssızlık diye odasına kapandı ağladı da ağladı. İkna edebilene aşk olsun.sınra babası geldi pasta aldılar ama moraller dibe indi bi kere
Olur yapalım, ne zaman ramazan geçince olsun mu? Ramazanda zor oluyor , akşam yemeyince eşim söyleniyor birde ben yemeyince zaten zor yiyen çocuklarım da yemiyor.
Canım ıf e devam mı? Ara vericem demiştin. Eşim de tatlılar çikolatalar getiriyor, niye yapıyorsun bana bu eziyeti diyorumoff off o yememe durumunu napcaz bilmiyorum
akşam ben yine eşimle papaz oldum
60 ı bi görsem
daha rahat davranıcammm ben olmuyor böylee haziran sonu görürüüm diyordum ama zor gibi
Hayırlısı olmuşu zaman hayriş Rabbim daha iyisiyle karşılaştırsın inşallah
Sağol ablam.yaaa sorma ne atraksiyon bide hayvanlarla olan maceralarımı anlatsam ohooo dün muhabbet kuşunu ölümden döndürdüm ağzına mama damlattım dolven damlattım bugün ördeği suda yüzdürüyolardı büyük küçüğe ördeği emanet edince küçük ördeği suya daldırıp daldırıp çıkarmış yavrucak ölmek üzereyken buldum kuruttum sardım ettim daha önce de köpeğe şurup içirmişliğim vardı Baytar'a bağladım iyice hayat böyle geçiyo benim tuhaf yani sıradışı
Valla ne iyi olur ben bulaşıktan yıldım artık iyce yaa çamaşır bide
Hoş geldin aramıza bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim Ankara'dayım evli iken ünv biririp 23 günlük kızımla kep attıktan Sonra 3 çocuklu olma sürecinde smmm ruhsatı almaya hakkazandım ama henüz çalışma hayatına başlayamadım zira 3 çocuk 3 katlı ev tavuklar cückler fırsatta bulamadım bu seneyi zayıflamaya ayırdım 6 aydın burdayım 20 kilo verdim 94 le başladım
Geçmiş olsun canım
kaptanım sende artık gündüz buralarda değilsin ondan denk gelmiyoruz,akşamda çarşıda iş eve gel iftar telaşı derken halciğezim kalmıyor
dün iftara doğru bir baş ağrısı başladı sahur oldu hala geçmedi,1 ilaç aldım şuan mause dokanacak tık yapacak halim yok, her yerim ağrıyo,başı dönüyo,uykusuzum24 saat deliksiz uyumak istiyorum...
O seni hiç germesin kuzum hepmiz aynı riski taşıyoruz bir hafta tıkanırsın ikinci hafta kuş olur uçarsın bunu sakin düşünme gerilirsen zaten tıkanırsın liste seni gaza getirsin ama germesin sakin buna izin verme...Benim endisem tikanmak degil hemsocum bu tikanmakla kendime yeni bi sekil buluncaya kadar gecen dönemde listeye zarar vermek hepsi bu yani benim yuzumden birinciligi ikinciligi kaybedilince uzuluyorum liste bu sefer beni geriyor ...o yuzden farkli bisey deniyemiyorum yaa ters teper arti cikarsam bide onlari temizle sonra sabit cik sonra eksiye dusmeye calis yaniii anlatabiliyormuyum...
Sanirim liste beni geriyor)
31 mayıs
Kahvaltı : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
Öğlen : 7 hurma, 1 kaşık yoğurt, 2 minik köfte
Ara: 1 dilim karpuz
Akşam : 1 kase ayran çorbası, 1 islim kebabı (kızartma değil ) 3 kaşık erişte
Su: 2 litre, 1 litresi maydonoz suyu
Toplam: 1000 kalori
Canım ıf e devam mı? Ara vericem demiştin. Eşim de tatlılar çikolatalar getiriyor, niye yapıyorsun bana bu eziyeti diyorumakşam yemiş olmak için yedim mesela. Senin hedefe az kaldı bence normal diyete devam edebilirsin, kilo verelim derken eşle kötü olma, yine kilo ver ama eşine de uysun yeme düzenin. Bu kadar kilo vermişsin, bundan sonra hayli hayli verirsin
Gün aymadı ki
Gün aydın diyelim
Canım ülkemin 13 şehiti 80 milyon yaralısı var ...
Şimdi ben nasıl Gün aydın,diyeceğim ki..!
Geçmiş olsun kuzum
kaptanım sende artık gündüz buralarda değilsin ondan denk gelmiyoruz,akşamda çarşıda iş eve gel iftar telaşı derken halciğezim kalmıyor
dün iftara doğru bir baş ağrısı başladı sahur oldu hala geçmedi,1 ilaç aldım şuan mause dokanacak tık yapacak halim yok, her yerim ağrıyo,başı dönüyo,uykusuzum24 saat deliksiz uyumak istiyorum...
Geçmiş olsun kuzumBizde dün akşam 9 buçuk gibi bayıldık yine ya
Aslında komik bi ani olmus... tabiii kizin bunu bu yasta elbet anlamaz ama ilerde arkadaşlarina anlatacagi komik bi ani... iyiki doğdu guzellik)
Ay canım ya çok üzülmüş tabi emekleri ziyan olmuş. Kim koymuş tuzu peki .
ahu okurken sok oldum yaa bu nasil bir talihsiziliktir. saka gibi yaa cok uzuldum(
Seni okuyunca ben
Sağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari
Sağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari
Dayan evlat sen babanın biricik evladısın bayılma ...aman deyim ...çarşılarda işlerimiz halledemedn döndük bu akşam yine çıkıcam ve yine yemeğim yok,ayyy bayılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?