Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekerleme gibi olmuş :)))))

kaptanım sende artık gündüz buralarda değilsin ondan denk gelmiyoruz,akşamda çarşıda iş eve gel iftar telaşı derken halciğezim kalmıyor
dün iftara doğru bir baş ağrısı başladı sahur oldu hala geçmedi,1 ilaç aldım şuan mause dokanacak tık yapacak halim yok, her yerim ağrıyo,başı dönüyo,uykusuzum24 saat deliksiz uyumak istiyorum...

ahu okurken sok oldum yaa bu nasil bir talihsiziliktir. saka gibi yaa cok uzuldum(

ahu okurken sok oldum yaa bu nasil bir talihsiziliktir. saka gibi yaa cok uzuldum(

Olur yapalım, ne zaman ramazan geçince olsun mu? Ramazanda zor oluyor , akşam yemeyince eşim söyleniyor birde ben yemeyince zaten zor yiyen çocuklarım da yemiyor.

off off o yememe durumunu napcaz bilmiyorum
akşam ben yine eşimle papaz oldum
60 ı bi görsem
daha rahat davranıcammm ben olmuyor böylee haziran sonu görürüüm diyordum ama zor gibi

off off o yememe durumunu napcaz bilmiyorum
akşam ben yine eşimle papaz oldum
60 ı bi görsem
daha rahat davranıcammm ben olmuyor böylee haziran sonu görürüüm diyordum ama zor gibi
Canım ıf e devam mı? Ara vericem demiştin. Eşim de tatlılar çikolatalar getiriyor, niye yapıyorsun bana bu eziyeti diyorum akşam yemiş olmak için yedim mesela. Senin hedefe az kaldı bence normal diyete devam edebilirsin, kilo verelim derken eşle kötü olma, yine kilo ver ama eşine de uysun yeme düzenin. Bu kadar kilo vermişsin, bundan sonra hayli hayli verirsin

Valla ne iyi olur ben bulaşıktan yıldım artık iyce yaa çamaşır bide

Seni okuyunca ben

Geçmiş olsun canım

O seni hiç germesin kuzum hepmiz aynı riski taşıyoruz bir hafta tıkanırsın ikinci hafta kuş olur uçarsın bunu sakin düşünme gerilirsen zaten tıkanırsın liste seni gaza getirsin ama germesin sakin buna izin verme...

Hurma diyeti galiba..
Hiç bana göre değil..

cnm evet ara vericem ama bayram sonrası yani belki bayramdan sonraki haftada yaparım bayramda artı olursam
sonra ara vericemm , ama oda şöyle olacak haftanın 2-3 günü yine if yapıcam

Geçmiş olsun kuzum Bizde dün akşam 9 buçuk gibi bayıldık yine ya

Aslında komik bi ani olmus... tabiii kizin bunu bu yasta elbet anlamaz ama ilerde arkadaşlarina anlatacagi komik bi ani... iyiki doğdu guzellik )

Ay canım ya çok üzülmüş tabi emekleri ziyan olmuş. Kim koymuş tuzu peki .

Seni okuyunca ben
Sağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari

kıyamam minik ikizler burcu hatuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…