Sağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari
Aminnnn güzelimm aminnnn Rabbim geride kalanlara sabır versin....Rabbim ocağına ateş düşenlere sabir versin
O acıyı iyi bilenlerdenim 2007 den bu yana yanan bir yüreğim varGün aymadı ki
Gün aydın diyelim
Canım ülkemin 13 şehiti 80 milyon yaralısı var ...
Şimdi ben nasıl Gün aydın,diyeceğim ki..!
Allahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.O acıyı iyi bilenlerdenim 2007 den bu yana yanan bir yüreğim var
Ben bu haberlere bakamıyorum bakınca aklıma geliyor o acı....
Rabbim sabır versin Allah şefatine nail eylesin...
Alemsin ahum gerçekten gülsem mi üzülsem mi bilemedim hiç.o kadar tatlı anlatıyorsun ki....ay bi de tavuk bile yemez ki o tuzlu şeyiSağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari
Neyseki ziyan olmamış yenisi yapar resminide şuraya kondurursun ...Sağolun kızlar şimdi pastanın yarısını ellerim titreyerek tavuklara attım Harika olmuştu kuzumun pastası pandispanyası bile 4 parmak kabarmış ve sünger gibi olmuştu tuzdanmıydı acaba en kısa zamanda kızımla tekrar yapacam hevesi kursağında kaldı o değilde bu ara tavuklarda az yumurtluyor pastaya kullandığım 5 yumurtaya , içine kattığımız onca Antep fıstığına,muzlara, yıkadığım bulaşıklarına yanıyorum şu an ayyy neyse kısmet işte tavuklar tuz komasına girmese bari
Çok şansız be Mimu geçen sene de Doğum gününde trafikte bi kadın kornaya bastım diye saldırmıştı arabanın kapılarını açıp açıp kapatıyordu ben inmek isterken beni kapıyla araba arasına sıkıştırıyordukıyamam minik ikizler burcu hatuna :)
Acını tazelemek te istemem ama ne olduki efserim?O acıyı iyi bilenlerdenim 2007 den bu yana yanan bir yüreğim var
Rabbim sabr versin güzelim.evladın tırnak kadarı kocamanı olmaz ki...küçükken de büyekken de içinde aynı sevgi...Allahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.
Canım yaaa...sen iyice destek olaydın o zaman...Çok şansız be Mimu geçen sene de Doğum gününde trafikte bi kadın kornaya bastım diye saldırmıştı arabanın kapılarını açıp açıp kapatıyordu ben inmek isterken beni kapıyla araba arasına sıkıştırıyordu
arızalıydı yada çingen şikayet için karakola gittim saatlerce orda bekledik ağlamaları geçmedi burda pahalı bi restoran var alt katı sırf oyun olarak döşenmiş ne ararsan var karaokeden sinemaya herşey ücretsiz oraya gitmiştik biz 20.50 de anca orda olabilmiştik oyun odası da 21.00 de kapanmıştı ozamana çok üzüldü bu sene de böyle oldu yüne üzüldü dün ölmek istiyorum diye ağlıyordu bu yaşta kaderine küstü çocuk
Doktorum bu ikisi kimler ki?
Yok yaaa kaptan tuza da karşı
aslında bu sefer kim diye düşünmedim bu hafta takıma cok hakim olamadım.ama illaki uyan birileri vardır.Doktorum bu ikisi kimler ki?
Canım Rabbim sabır versin..O acıyı iyi bilenlerdenim 2007 den bu yana yanan bir yüreğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?