Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy geçmiş olsun ahu yaaa kıyamam bencede yeniden yapın

Gün aymadı ki
Gün aydın diyelim
Canım ülkemin 13 şehiti 80 milyon yaralısı var ...
Şimdi ben nasıl Gün aydın,diyeceğim ki..!
O acıyı iyi bilenlerdenim 2007 den bu yana yanan bir yüreğim var
Ben bu haberlere bakamıyorum bakınca aklıma geliyor o acı....
Rabbim sabır versin Allah şefatine nail eylesin...

Allahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.

Alemsin ahum gerçekten gülsem mi üzülsem mi bilemedim hiç.o kadar tatlı anlatıyorsun ki....ay bi de tavuk bile yemez ki o tuzlu şeyi Nefs çok güzel yazmış.ilerde çoook güleceksiniz...bi gün tekrar yapar telafo edersiniz üzülmeyin...
Kilo yemekler ne alemde seferoğlum?

Neyseki ziyan olmamış yenisi yapar resminide şuraya kondurursun ...

kıyamam minik ikizler burcu hatuna :)
Çok şansız be Mimu geçen sene de Doğum gününde trafikte bi kadın kornaya bastım diye saldırmıştı arabanın kapılarını açıp açıp kapatıyordu ben inmek isterken beni kapıyla araba arasına sıkıştırıyordu
arızalıydı yada çingen şikayet için karakola gittim saatlerce orda bekledik ağlamaları geçmedi çocukların burda pahalı bi restoran var alt katı sırf oyun olarak döşenmiş ne ararsan var karaokeden sinemaya herşey ücretsiz oraya gidecektik biz 20.50 de anca orda olabilmiştik oyun odası da 21.00 de kapanmıştı ozamana çok üzüldü bu sene de böyle oldu yüne üzüldü dün ölmek istiyorum diye ağlıyordu bu yaşta kaderine küstü çocuk

Allahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.
Rabbim sabr versin güzelim.evladın tırnak kadarı kocamanı olmaz ki...küçükken de büyekken de içinde aynı sevgi...

Canım yaaa...sen iyice destek olaydın o zaman...

Canım Rabbim sabır versin..
Rahmet eylesin mekanını cennet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…