- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Uff çok zor yaçarşılarda işlerimiz halledemedn döndük bu akşam yine çıkıcam ve yine yemeğim yok,ayyy bayılmak istiyorum
Sabırıda cileside var herşeyi var ama içine düşen bir ateş sadece boyut degistiriyor kücülüyor anıların geri büyütüyor kısır bir döngüAllahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.
Dayan evlat sen babanın biricik evladısın bayılma ...aman deyim ...
ne pişircen hadi konuşalım
Çok şansız be Mimu geçen sene de Doğum gününde trafikte bi kadın kornaya bastım diye saldırmıştı arabanın kapılarını açıp açıp kapatıyordu ben inmek isterken beni kapıyla araba arasına sıkıştırıyordu
arızalıydı yada çingen şikayet için karakola gittim saatlerce orda bekledik ağlamaları geçmedi çocukların burda pahalı bi restoran var alt katı sırf oyun olarak döşenmiş ne ararsan var karaokeden sinemaya herşey ücretsiz oraya gidecektik biz 20.50 de anca orda olabilmiştik oyun odası da 21.00 de kapanmıştı ozamana çok üzüldü bu sene de böyle oldu yüne üzüldü dün ölmek istiyorum diye ağlıyordu bu yaşta kaderine küstü çocuk
Uff çok zor yaBenim dün yemeğim vardı bugüne yok ama domates çorbam var 2 gün daha idare eder yanına mantı haşlayacağım sınavıma çalışmam gerek son 2 gün
ahu dizi mizi yok o yuzden hic baslama spora canim sen:))Henüz atraksiyonları bırakıp bi spor yapamadım oruca başlayalı ama eliptik hep aklımda yani izlediğim dizinin son bölümü aklımda bi izleyemedim ama en son izlediğim bölüm öyle heyecanlıydı ki tempoyu hiç düşürmedn öyle çevirmişimki pedalları 3 gün bacaklarımdan yürüyemedim game of thrones 6 sezonu sadece eliptikte 5 ayda bitirdim şimdi yeni diziye başlayacağım önerilerinizi bekliyorum prison break aklımdaki daha iyisi varsa ona başlayım
Amin kuzum inşallah gerçekten kadınların koşuşturması bitmezhaklısınbabam beni böyle görmemeli ,toparlanmalıyım
aslında karnıyarık hayalim vardı ama çarşı işlerinden erken dönmem imkansız o yüzden yapamam,2 gün önceden kalma domates çorbam, kuru fasulyem var yanına semiz yemeği ve pilav yaparım yoğurt yada ayran da ekleyince yeter heralde
ayy minicik yüreği kırılmıştır kıyamam,tek şansızlığı bunlar olsun,nazar boncuğu niyetine diyelim....
hayat bazen çok zor
allah zihin açıklığı versin ne çile şu sınav işleri, inşallah geçersin hepsindende kurtulursun artık
Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...Acını tazelemek te istemem ama ne olduki efserim?
Canım ne denir ki sözün bittiği yerTeyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Allah razıı olsunn güzelimmmm kesinliklee dediklerinin her harfine katılıyorumSabırıda cileside var herşeyi var ama içine düşen bir ateş sadece boyut degistiriyor kücülüyor anıların geri büyütüyor kısır bir döngü
Evlat bu bedende can alsın yeterki senin yüregin bin parca olur rabbim bu sevgiyi icine vermese düşün bir, kim kimin sorumlulugunu sıfırdan alır iste bu sevgiden dolayı...
Sanada rabbim sabır versin...
Çakması tam değilHurma diyeti galiba..
Hiç bana göre değil..
O zaman ramazandan sonra yapalım berabercnm evet ara vericem ama bayram sonrası yani belki bayramdan sonraki haftada yaparım bayramda artı olursam
sonra ara vericemm , ama oda şöyle olacak haftanın 2-3 günü yine if yapıcam
Offf offff güzelimmm acını hatırlatmış oldukk mekanı cennet YiğidimizinnTeyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Allah razıı olsunn güzelimmmm kesinliklee dediklerinin her harfine katılıyorum
Bende bu hafta hiç bilmiyorum kim ne yaptı ne etti diye o kadar yoğundumki takip edemedimaslında bu sefer kim diye düşünmedim bu hafta takıma cok hakim olamadım.ama illaki uyan birileri vardır.
Rabbim sabr versim efserim...Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Oyy canım Rabbim sabır versin çok üzüldümTeyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Allah razııı olsunn güzelim nasip inşallahhAllah sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin canım
İlk günkü kadar degil emin olun rahmet istemiş kuzum ondan hatırlatıkOfff offff güzelimmm acını hatırlatmış oldukk mekanı cennet Yiğidimizinn
Canım ne denir ki sözün bittiği yerAllah bol sabır versin, şefaatçiniz olsun inşaallah. ..
Allah razı olsun kızlar...Oyy canım Rabbim sabır versin çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?