Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çarşılarda işlerimiz halledemedn döndük bu akşam yine çıkıcam ve yine yemeğim yok,ayyy bayılmak istiyorum
Uff çok zor ya Benim dün yemeğim vardı bugüne yok ama domates çorbam var 2 gün daha idare eder yanına mantı haşlayacağım sınavıma çalışmam gerek son 2 gün

Allahımm geride kalanlara sabır versin güzelimm ben tırnak kadar bebemin acısını unutamadımm yanarımm Koç gibi yiğitlerini kaybeden analara Rabbimm kalplerine ferahlık versin.
Sabırıda cileside var herşeyi var ama içine düşen bir ateş sadece boyut degistiriyor kücülüyor anıların geri büyütüyor kısır bir döngü
Evlat bu bedende can alsın yeterki senin yüregin bin parca olur rabbim bu sevgiyi icine vermese düşün bir, kim kimin sorumlulugunu sıfırdan alır iste bu sevgiden dolayı...
Sanada rabbim sabır versin...

Dayan evlat sen babanın biricik evladısın bayılma ...aman deyim ...
ne pişircen hadi konuşalım

haklısın babam beni böyle görmemeli,toparlanmalıyım
aslında karnıyarık hayalim vardı ama çarşı işlerinden erken dönmem imkansız o yüzden yapamam,2 gün önceden kalma domates çorbam, kuru fasulyem var yanına semiz yemeği ve pilav yaparım yoğurt yada ayran da ekleyince yeter heralde

ayy minicik yüreği kırılmıştır kıyamam,tek şansızlığı bunlar olsun,nazar boncuğu niyetine diyelim....

Uff çok zor ya Benim dün yemeğim vardı bugüne yok ama domates çorbam var 2 gün daha idare eder yanına mantı haşlayacağım sınavıma çalışmam gerek son 2 gün

hayat bazen çok zor
allah zihin açıklığı versin ne çile şu sınav işleri, inşallah geçersin hepsindende kurtulursun artık

ahu dizi mizi yok o yuzden hic baslama spora canim sen:))

Amin kuzum inşallah gerçekten kadınların koşuşturması bitmez

Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Canım ne denir ki sözün bittiği yer Allah bol sabır versin, şefaatçiniz olsun inşaallah. ..

Allah razıı olsunn güzelimmmm kesinliklee dediklerinin her harfine katılıyorum

Hurma diyeti galiba..
Hiç bana göre değil..
Çakması tam değil
cnm evet ara vericem ama bayram sonrası yani belki bayramdan sonraki haftada yaparım bayramda artı olursam
sonra ara vericemm , ama oda şöyle olacak haftanın 2-3 günü yine if yapıcam
O zaman ramazandan sonra yapalım beraber

aslında bu sefer kim diye düşünmedim bu hafta takıma cok hakim olamadım.ama illaki uyan birileri vardır.
Bende bu hafta hiç bilmiyorum kim ne yaptı ne etti diye o kadar yoğundumki takip edemedim
Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Rabbim sabr versim efserim...

acısı üzerinde kalsın sizlere sabırlar versin,kelimelerin bittiği yer,tarifsiz acı....gerçekten ne söylesek boş,yüce rabbim cennetin en güzel yerlerinden nasip etmiştir inşallah,sizelerede şefaatçi olurlar inşallah.....

Ben bi yandan size bakıp bi yandan kahvaltımı yaptım guuya ne yediyimi anlamadım ki...saf pro yapıyorum bugün.detoks suyumu da demlemeye bıraktım.kendi keşfim
Biberiye
Yeşil çay
Maydanoz
Katanfil
Kara biber
Zencefil taze
Tarçın çubuğu
Yarım limon kabuğu(maydanoz küründen arta kalan)
1.800kaynar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…