he he he ne demek efenim görevimiz
e herkes bakti bakti gitti.neyse bende gidiyorum.yemek yapip evi temizliyeyim bari
1 saat spor +su+düzenli beslenme becerebilsek :26:ceyceeeee hedefi değiştirmemişsin 6 mayıs.... yeni gördüm
menun guzelde bi sey soracam o kizartmalara vede koftelere nasil karsi koyabildin
Yok canım benim,problem olmaz.Yalnızca besin türlerini asla ve asla karıştırmaman gerekiyor.Mesela patates günü patatesi sebze ile birlikte tüketemezsin gibi.Gün değiştirmek öğünleri birbiri ile harmanlamadığın sürece o diyeti bozmuyor,ben yapmıştım.5 günde 5 kilo diyeti.ama ikinci gün sebze olmasina ragmen ben 5. günle degismek zorunda kaldim.insallah yanlis yapmamisimdir:26:
Çarşamba ve perşembe yalnızca domates salatalık ve peynir yemiştim dağıldığım haftaların birinde,ekmek yemeden.1 kilo gitmişti.Dene canım istersen;ne zaman acıkırsan yağsız peynir domates ve salatalık ye,etkisini gösteriyor.Ödem attırıcı çayları unutma amaaaabende düşünüyorum hatta bu gün inceledim çıktı aldım şimdi akşam patateslerimi haşlamayı düşünüyorum çizelgemden gerideyim durun durun vurmayınnnn
Haftaya 7 gün ama tam 7 gün boyu çüğ ya da haşlanmış sebze ye.En az 1 kilo vermezsen gel beni bulaaaahhhhh bi 55 i kirsam yaaaaa kirsaaaammmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84:
Canım ben de bugün tesadüfen geçen yaz kolumdan geçmeyen bir gömleği denedim,bol bol oldu.Neredeyse sevinçten ağlayacaktım,harika bir duygu değil mikızlar sabahtan beri diyeceğim unutuyorum annemin bana aldığı bir gömlek vardı geçen sene dar geliyordu bugün bir deneyim bakim olacakmı dedim oldu evet içine girebiliyorum gömleğimin yaşasın
İşe yarar canım merak etme,tecrübeyle sabittirsekerlerim canlarım fıstıklarım benimmm ....
kızlaarrrrrrr bende artıdaım söylemeye bile korkuyorummm :18::18::18::18:
gülüm beni vurucakk..
gülüm tutku döndüğüne göre ben bu hafta cıkayım listeden liste dısı devam edeyim..
tutkucum nasıl hallettinmi ev işini yerlesebildinmi..
ceycem zayıflamak cok güzel bi duygu dimi o mutluluk tarifiszz
nevcim pazartesi müsli diyetine baslıyorum inş işe yarar canımm
İşe yarar canım merak etme,tecrübeyle sabittirCanlarım bu arada artıda çıkma korkusu taşıyanlar muhakkak çarşamba sebze ağırlıklı,perşembe tavuk göğsü haşlama ile beslensinler.Bana güvenin,ödem attrıcı maydonoz çayını da perşembe ve cuma akşamı içerseniz mutlaka ekside çıkacaksınız.
yarın bekleriz iyi haberlerini canım....Sagolun kizlar,merak etmissiniz.canlarim benim yaaaa.
hastaneye gittik ama cocuklarin hastaliklarina bakmiyoruz dediler.cocuk klinigine götürün dediler.bizde zaman kaybettik diye yarina erteledik.cünkü esim ise gidecekti bizi eve birakip.yarin gidecegiz yani.
ben cumadan beri tartılmadım ama korkuyoruuummmmmmmmmmmm:18::18:yarın sabah tartılıp anyayı konyayı görmek eniyisii......bende cizelgemden fazlayim üüüüüühhüüüüü.söylemiycem amaaaaaaa
ben evin yarısını temizledim bugüün sonrada ortanca kıza alışveriş yapıp geldiiim....ayyyyyy ganfisim gel benim evide sil süpür noluuuurrrrrr.evi b.. götürüyor su an.kalkip temizlemem lazim ama ben burdayim yaaavvvv
iğrennnnnç....doğa çok kötüsüüün...........bak sana ne anlatıcam biz simit aşı deriz köftelik bulgur varya onu salçalı soğan yağ az sulu pişiririz
neyse çok eskilerden olmuş bu ben 5-6 yaşındayken komşu teyzemiz bunu yapacak ceryanlar kesilmiş kurtlar artık nerden geldiyse bulgur falan bozukdu heralde pişirmiş amca gelmiş bayılmış aman ayşe fatma neyse ismi bu ne güzel olmuş etmi koydun diyormuş devamlı teyze de yook diyormuş sonra elektrik gelince bakıyorki kadın kurtlar fıkır fıkırsöylememiş tabi amcaya hep söylenir gülünürdü aman etli olmasın haaa diyee
Canlarım cumartesi günü 30 günlük yeni bir diyete başlıyorum.Amerikan kalp vakfı diyeti.Amerikalı doktorların kalp ve damar hastalıkları riskinde kullandığı ve kötü kolestrolü düşürürerek sağlıklı bir bünyeye kavuşturduğu bilinen bu diyetime 28 mayısta başlayıp,28 haziranda sonlandırıcam.Bu diyete takımca başlamayı teklif ediyorum.Özel bir diyeti olmayanlarla birlikte 30 gün kaçamaksız yapmayı teklif ediyorum.Yaza girmeden 30 günde 10 kilo vermeyi teklif ediyorum.Beraberce yaparak daha sistemli yapmayı ve güngün rapor vermeyi teklif ediyorum.Kötü kolstrolümüzü de dengeleyecek bu diyeti denemeyi teklif ediyorum.Var mıııısııınıızzzzz,yok muuusuuunnuuuzzzzz
Amerikan Kalp Vakfı DiyetiHedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
Canlarım cumartesi günü 30 günlük yeni bir diyete başlıyorum.Amerikan kalp vakfı diyeti.Amerikalı doktorların kalp ve damar hastalıkları riskinde kullandığı ve kötü kolestrolü düşürürerek sağlıklı bir bünyeye kavuşturduğu bilinen bu diyetime 28 mayısta başlayıp,28 haziranda sonlandırıcam.Bu diyete takımca başlamayı teklif ediyorum.Özel bir diyeti olmayanlarla birlikte 30 gün kaçamaksız yapmayı teklif ediyorum.Yaza girmeden 30 günde 10 kilo vermeyi teklif ediyorum.Beraberce yaparak daha sistemli yapmayı ve güngün rapor vermeyi teklif ediyorum.Kötü kolstrolümüzü de dengeleyecek bu diyeti denemeyi teklif ediyorum.Var mıııısııınıızzzzz,yok muuusuuunnuuuzzzzz
Amerikan Kalp Vakfı DiyetiHedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
Evet canım.Ben de gerçekten sağlıklı ve etkili oluşuna güvenerek başlıyorum 30 günlük bu programa.Canlarım şimdi ben yatıyorum,çok ağrı var bacaklarımda.Spordan ve ödemden sanırım.Listeyi bi düşünün olur mu,beraber yaparsak etkisini katlayarak arttırırız diye düşünüyorum.Hepinize iyi geceler.Çooookkk öpüyorummmmm
güzel bi diyet gercektende verdirir die düşünüyorum canım ama benim yasantım şu günlerde cok düzensiz nerde olduğum belli değil ondan müsli yapmam daha uygun olucak sanırım birlikte yapmayı gercekten isterdim ben bu tarz beslenme sekillerine cok güveniyorum çünkü kesinlikle işe yarıyor ve yağdan verdiriyor..
cemre hoşgeldin canım hayırdır ne mahkemesi? nevin müsli diyetinimi yapacaksın?
hoş geldin canım
hayırdır hiç bahsetmedin ne davasıı
cemre bende merak ettim ne davasi?ne mahkemesi?
kötü bisey yoktur insallah
önemli bişi değil kızlar. ben çalışıyordum hamileliğimin son ayına kadar, şirketin durumu iyi değildi, bizi işten çıkardılar ve alacaklarımızı da vermediler. biz de dava açtık, şahit olarak bi arkadaşımın davasına gitmiştim. ama devlet dairesi sonuçta, ben kızımı bıraktım, bi arkadaşım kalktı çanakkale'den geldi, hakim hanımefendi raporlu olduğu için havamızı aldık geldik...
Evet canım.Ben de gerçekten sağlıklı ve etkili oluşuna güvenerek başlıyorum 30 günlük bu programa.Canlarım şimdi ben yatıyorum,çok ağrı var bacaklarımda.Spordan ve ödemden sanırım.Listeyi bi düşünün olur mu,beraber yaparsak etkisini katlayarak arttırırız diye düşünüyorum.Hepinize iyi geceler.Çooookkk öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?