Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Kuzumm zatenn acımızz ilk günkii gibii olsaa dayanamayız.Yüce yaradan sabrını veriyor şükürler olsun.Rabbim rahmet eğlesin yiğenine ışıklar içinde nurlar içinde uyusun...Biz değil o hakkını helal eder inşallah bizlereeİlk günkü kadar degil emin olun rahmet istemiş kuzum ondan hatırlatık
Ne söylesem boş kalacak sabır ve duadan başkaAllah razı olsun kızlar...
Sagol kuzum amin..bu nasıl bi acı efser, bogazım dügümlendi ,
yüregim daglandı resmenn
mekanı cenettir zaten
allah sizlere sabırlar versin....
İnşallah amin bunu çooooooook isterim...Efser Allah cennetinde buluştursun inşallah
Öyle...Ne söylesem boş kalacak sabır ve duadan başka
O bu bilinçle bu meslegi seçti seni beni korumak gelecegimizi korumak için onu tanıyan biri olarak söyleyeyim bu vatanını seven her insana halel ederdi emin ol bundanKuzumm zatenn acımızz ilk günkii gibii olsaa dayanamayız.Yüce yaradan sabrını veriyor şükürler olsun.Rabbim rahmet eğlesin yiğenine ışıklar içinde nurlar içinde uyusun...Biz değil o hakkını helal eder inşallah bizleree
Öyle...
O bu bilinçle bu meslegi seçti seni beni korumak gelecegimizi korumak için onu tanıyan biri olarak söyleyeyim bu vatanını seven her insana halel ederdi emin ol bundan
Hayırlısı olsun Yapacak bişey yok şanssızım diye diye çağırıyor şansızlığı bilinci değiştirmek lazımoy ben o ikizler burcunu öperim biz genelde nasipli hatunlarız ama niye ona öyle denk geliyorki.
Oldum canım olabildiğim kadar gülerek hazırlıycaz falan dedik de işteCanım yaaa...sen iyice destek olaydın o zaman...
Aklıma gelmedi değil....ama o olsa sadece benim tabağıma atardı kıyamazdı kuzuma
Oruç falan dinlemiycem çıkacam bisiklete bi deniycem merak ediyorum yeni dizleriahu dizi mizi yok o yuzden hic baslama spora canim sen:))
Rabbim sabırlar versin çok acıTeyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
aminEki Görüntüle 2003040
Helalll olsunn canıımm benimmm gurur duymalısınn ne kadar tanımasandaa tüylerim dikenn diken oldu resmenn Ruhları şad olsun.
Amin kuzum ....Hayırlısı olsun Yapacak bişey yok şanssızım diye diye çağırıyor şansızlığı bilinci değiştirmek lazım
Oldum canım olabildiğim kadar gülerek hazırlıycaz falan dedik de işte
Aklıma gelmedi değil....ama o olsa sadece benim tabağıma atardı kıyamazdı kuzuma
Oruç falan dinlemiycem çıkacam bisiklete bi deniycem merak ediyorum yeni dizleribi tırstın sanki heeee
Rabbim sabırlar versin çok acı
Yigenim diye söylemiyorum tanıyan biri olarak söyleyeyim o bu mertebeyi hak etti öyle bir askerdi amin....Efser o şimdi cok güzel bir yerdedir güzel bir haldedir ne mutlu ona.rabbim geride kalanlara sabır versin.
Çok şansız be Mimu geçen sene de Doğum gününde trafikte bi kadın kornaya bastım diye saldırmıştı arabanın kapılarını açıp açıp kapatıyordu ben inmek isterken beni kapıyla araba arasına sıkıştırıyordu
arızalıydı yada çingen şikayet için karakola gittim saatlerce orda bekledik ağlamaları geçmedi çocukların burda pahalı bi restoran var alt katı sırf oyun olarak döşenmiş ne ararsan var karaokeden sinemaya herşey ücretsiz oraya gidecektik biz 20.50 de anca orda olabilmiştik oyun odası da 21.00 de kapanmıştı ozamana çok üzüldü bu sene de böyle oldu yüne üzüldü dün ölmek istiyorum diye ağlıyordu bu yaşta kaderine küstü çocuk
Kolay gelsin canım, sınavında başarılar1,5 içsem keşke akşam sahur toplasan 2 bardak su içtimBugün çok susadım şimdiden kesin akşama çok içerim
Bende özledim sizleri kaptanım sınavım bu hafta sonu fırsat buldukça soru çözüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?