Sağol canım benimKolay gelsin canım, sınavında başarılar
Tatilde dikkat ettigimi söyleyemem ama oruc toparladi cok sükür :)Oyyyy ahum yine alacakaranlık serisi niyetine bi solukta okudum ..
Olacak ya işte , o kavanoza tuzda girer biberde ..
Fıstığa üzüldüm çok , yoksa Rabbim başka sıkıntı vermesin tabiii ...
Menün de değişik oluş ..sahur özellikle ...
aha varan bir :)
Yoğunluk olsun da , diyeti hepten bırakma olmasın .
canım bende bir okuyayım dedim az önce aldım elime , baktım gözler kapanıyor ..buraya geri geldim ..cin oldu gözler
Spor değil de aile ile yürüyüş bahanesi olabilir mi acep ?
hani iftar sonrası mayışınca kalkın bi yürüyelim teklifi
Rabbim sebepsiz sıkıntılar versin .. ara ara olur bana da ..eşim der neyin var ? koca bir hiiiç .
sabaha bir şey kalmaz canım . hadi senin en güzel halin neşeli halin ...
Hayırlı ramazanlar fatmacım ...
telefon çıkar çıkmaz bekliyoruz o zaman ... ne kadar günahın artın varsa , hiç bakma gel .
can sıkıntısı 4 gebem dogurdu bi ikiz gebe geldi.topuk kanları lohusa izlemleri
Allah sabır versin ablacım size ve tüm şehit ailelerine..Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Rabbim güç kuvvet versin uyanabileyim de bi :)
Şu aylar için evde spor aletim olsun isterdim.
Bende sana Black mirror öneririm bence çok iyi veee pek tabii ki narcos:)
İkinci sezon itibari ile michealın abisine tav olanlar derneği başkanı olabilirim
Herkesler gitmis menumu birakayim suraya..
Iftar:1 icli kofte.2 yk kabak yemegi..cevizli gavurdagi salatasi yedim..
11:00 1 br cilekli süt(evde yaptigim)
40 dk zumba @Ahu060812Ausencia
Benim endisem tikanmak degil hemsocum bu tikanmakla kendime yeni bi sekil buluncaya kadar gecen dönemde listeye zarar vermek hepsi bu yani benim yuzumden birinciligi ikinciligi kaybedilince uzuluyorum liste bu sefer beni geriyor ...o yuzden farkli bisey deniyemiyorum yaa ters teper arti cikarsam bide onlari temizle sonra sabit cik sonra eksiye dusmeye calis yaniii anlatabiliyormuyum...
Sanirim liste beni geriyor)
Yani haklısınız stres=ben panik atak eflalher sabah kesin kilo vermedim diye tartıya çıkıyorum
Valla bi güzel uyudum dinlendim.dünden bugüne iyi bi eksi gördüm.kesin bugün regl geliyor.demek bana akşam meyve deyil de pro gerekmiş...bugün de kahvaltıda domates beni çekmezse saf pro yapıcam inşallah...şimdi de yürüyüşe gidiyorum...bugün evin işleri hariç bi işim yok burdayım inşallah seferbaşı olarak vu hafta çok yalnız bıraktım seferoğullarını
Canım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .1,5 içsem keşke akşam sahur toplasan 2 bardak su içtimBugün çok susadım şimdiden kesin akşama çok içerim
Bende özledim sizleri kaptanım sınavım bu hafta sonu fırsat buldukça soru çözüyorum
IF e karşı da senin meta savunmaya geçti bence .günaydınnnn
akşam uyuya kalmışım , eşim geldi bişiyler hazırladım yedi
12 ye geliyordu saat uyumuşum koltukta ee tabi 5:30 da kalkınca 12' de finito oluyor insannn
dogal olaraktan
ama sabah tartı çok tuhaf bi şekilde, cumaya göre sadece -100 gördümm
64,3 tü tartı
Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
herkese kocaman gunaydin oncelikle
bugun menumu duzenli vermek adina bir onceki gunun sahuru ve dun aksamin iftarini paylasiyorum
sahur: bilindigi uzere sadece 2 bardak su idi
iftar
izgara gogusz bol pul biberli
bol salata
1 bardak ayran
3 tane form biskuvi
penir
3 litreye yakin su
1 tane sekersiz turk kahvesi
spor yok maalesefAhu060812 Ausencia
31 mayıs
Kahvaltı : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
Öğlen : 7 hurma, 1 kaşık yoğurt, 2 minik köfte
Ara: 1 dilim karpuz
Akşam : 1 kase ayran çorbası, 1 islim kebabı (kızartma değil ) 3 kaşık erişte
Su: 2 litre, 1 litresi maydonoz suyu
Toplam: 1000 kalori
kaptanım sende artık gündüz buralarda değilsin ondan denk gelmiyoruz,akşamda çarşıda iş eve gel iftar telaşı derken halciğezim kalmıyor
dün iftara doğru bir baş ağrısı başladı sahur oldu hala geçmedi,1 ilaç aldım şuan mause dokanacak tık yapacak halim yok, her yerim ağrıyo,başı dönüyo,uykusuzum24 saat deliksiz uyumak istiyorum...
Yok yaaa kaptan tuza da karşı
Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
GünaydıınGeçmişi şuan okuyamıyorum kuzenimin oğlunun anaokul kep töreni var oraya gidiyoruz :)) Gelince dönücem geçmişe :)
Eki Görüntüle 2003040
Helalll olsunn canıımm benimmm gurur duymalısınn ne kadar tanımasandaa tüylerim dikenn diken oldu resmenn Ruhları şad olsun.
Günaydın bacılar
Dün bütün gün dışardaydım nerdeyse o yüzden gelemedim. önce diyetisyene gittim liste verdi sonra eşim dışarda yer ayarlamış ona gittik iftara.
Diyetisyenin verdiği listede her ana öğünde 2 dilim ekmek var. Saat 9 da başlıyor 3 ana 3ara öğün ben hepsini nasıl yiyicem bilmiyorum. Kilo aldıracak gibi gözüktü bana ama bakalım hayırlısı.
Facebook hesabı: Diyetisyen Nejla Kazoğlu. Bir kaç zayıflattığı kişiyi paylaşmış.
Dün regl oldum tam 14 gün gecikti herhalde ani kilo verememden 8 kilo verdim 1 ayda. İnşallah diğer aylarda böyle geçer çaabık çabık atarım fazlalıkları ya.
O listeler hep öyle kazület gibi uzun korkma aldırmıyor teçrübeyle yanıtlayayımGünaydın bacılar
Dün bütün gün dışardaydım nerdeyse o yüzden gelemedim. önce diyetisyene gittim liste verdi sonra eşim dışarda yer ayarlamış ona gittik iftara.
Diyetisyenin verdiği listede her ana öğünde 2 dilim ekmek var. Saat 9 da başlıyor 3 ana 3ara öğün ben hepsini nasıl yiyicem bilmiyorum. Kilo aldıracak gibi gözüktü bana ama bakalım hayırlısı.
Facebook hesabı: Diyetisyen Nejla Kazoğlu. Bir kaç zayıflattığı kişiyi paylaşmış.
Dün regl oldum tam 14 gün gecikti herhalde ani kilo verememden 8 kilo verdim 1 ayda. İnşallah diğer aylarda böyle geçer çaabık çabık atarım fazlalıkları ya.
O listeler hep öyle kazület gibi uzun korkma aldırmıyor teçrübeyle yanıtlayayım
Ben sadece o listede tek dikkat edigim kendimce burda @Ausenciayardımıni aldıgım konu bir ögünde karbonları toplamamak oldu...
Amin kaptanım inşallah sağol Allah razı olsunCanım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .
suyu ihmal etme cancağızım , iftarda 4 bardak bir şekilde sıkıştır
Dünkü Menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir(çeşitli)
1 dilim ekmek
Salata domates
Öğle
2 kaşık tavuk sote kabaklı
3 kaşık yoğurt
karışık salata
Akşam (iftar menüsü vardı. Ben az yemeğe çalıştım kaptanım)
1 porsiyon Mercimek çorba
2 tane yaprak sarma
2 kaşık pirinç pilavı
3 adet adını bilmiyorum kırmızı et vardı değişik değişik
Salata yeşil
1 dilim pide (ekmek dilimi kadar)
Spor yok ama adım sayarıma göre 11500 adım atmışım çok yürüdük dışarda. Özellikle iftardan sonra.
Su 2,5 litre
Amin kaptanım inşallah sağol Allah razı olsunSıkıştırmaya çalışacağım senin için
İlk defa diyetisyene danışıyorum bana çok garip geldi. Gerçi ilk defa diyet yapıyorum hayatımda oda ayrı bir konuO listeler hep öyle kazület gibi uzun korkma aldırmıyor teçrübeyle yanıtlayayım
Ben sadece o listede tek dikkat edigim kendimce burda @Ausenciayardımıni aldıgım konu bir ögünde karbonları toplamamak oldu...
Eger menünde çorba var ise sebze çorbalarını tercih ediyorum taneli corbalardan uzak duruyorum ama olaki mercimek taneli corba ise o zaman ekmek pilav makarna yemiyorum yaninda bol salata 5 yemek kasıgı sebze yemegi yiyorum..
evet canım karbonu sadece ekmek olarak görmemeliyiz .
mercimek çorbası
barbunya
makarna
salata yoğurt
2 dlm ekmek ....misal ... tabii ki de bu öğünde sadece 2 dlm ekmek yemiş olmuyoruz ...
bunları ayırmak gerekiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?