Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatilde dikkat ettigimi söyleyemem ama oruc toparladi cok sükür :)

Günaydın bacılar
Dün bütün gün dışardaydım nerdeyse o yüzden gelemedim. önce diyetisyene gittim liste verdi sonra eşim dışarda yer ayarlamış ona gittik iftara.
Diyetisyenin verdiği listede her ana öğünde 2 dilim ekmek var. Saat 9 da başlıyor 3 ana 3ara öğün ben hepsini nasıl yiyicem bilmiyorum. Kilo aldıracak gibi gözüktü bana ama bakalım hayırlısı.
Facebook hesabı: Diyetisyen Nejla Kazoğlu. Bir kaç zayıflattığı kişiyi paylaşmış.
Dün regl oldum tam 14 gün gecikti herhalde ani kilo verememden 8 kilo verdim 1 ayda. İnşallah diğer aylarda böyle geçer çaabık çabık atarım fazlalıkları ya.

O zaman acil 5. sezon tavsiye ederim .... bol abili :)

Herkesler gitmis menumu birakayim suraya..

Iftar:1 icli kofte.2 yk kabak yemegi..cevizli gavurdagi salatasi yedim..

11:00 1 br cilekli süt(evde yaptigim)

40 dk zumba @Ahu060812 Ausencia

gavurdağı çekti canım ... bu akşam yapıvereyim.

Seni var yaaaaa .... listede olmadığında da listeye girmek istiyorsun bir an önce .
Listenin kıymetini bilin , yoksa ara ara salıp inanın 2 verip 4 alacaksınız ...
o 58 de hayal olacak .

Yani haklısınız stres=ben panik atak eflal her sabah kesin kilo vermedim diye tartıya çıkıyorum

sakin ...
daha önce de yazdım ..burada listede iken ... hafta içi artı olsam da hep cumaya ne yapıp ne edip , eksi göreceğime inancımı hiç yitirmedim . 2 günde 1 kilo gittiği de ola koca koca artılardan ...

1-1 mi olacak bu hafta acep ?
gerçi tellilerde de baş yok :) sen bugün iyi bir dürt seferlerini ...
senin eksine de

1,5 içsem keşke akşam sahur toplasan 2 bardak su içtimBugün çok susadım şimdiden kesin akşama çok içerim

Bende özledim sizleri kaptanım sınavım bu hafta sonu fırsat buldukça soru çözüyorum
Canım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .

suyu ihmal etme cancağızım , iftarda 4 bardak bir şekilde sıkıştır

IF e karşı da senin meta savunmaya geçti bence .
Miyadı doldu sanki If in ... sen iyi araştırmıştın , yapanlar uzun süreli mi yapmış banu ?
senin 1.5 ay oldu galiba ...

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

günaydın canımm ...

iftar güzel canım , sahursuz çok zor olmuştur ama ...

BUgün bir öğün daha eklenmiş hurmalı ..
akşam ki erişte dışında güzel ...
karpuzun yanında arada yeseydin çok canın istediyse ..yani saat olarak akşam doğru bulmuyorum ben .
hani çok klasik vardır , sabah krallar gibi kahvaltı diye başlayan ... burada genelde en yoğun öğünü akşam görüyorum ...
sanki tüm gün bir şekilde dayanılıp akşam göz kararıyor .
tam aksi olmalı .

Evet begümüm , kafam çok kalkmıyor açıkcası ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi , buralardayım nasipse ..
baş ağrısı banada musallat bu sene , geçen seneler sadece ilk 2 gün tutardı ..şimdi iftara doğru 3-4 saat kala başlıyor .

Hmmmm o sallamayan bir adım öne çıksın bakayım

Ahu060812 sizin o şeker kavanozuna tuzu sakın kaptaniçe koymuş olmasın.

Yok yaaa kaptan tuza da karşı

aynen ben koysam koysam karbonat koyarım

mimu88

Teyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...

canım benim rabbim geride kalanlarına sabır versin ... mertebesi öyle güzel ki ...

Günaydıın Geçmişi şuan okuyamıyorum kuzenimin oğlunun anaokul kep töreni var oraya gidiyoruz :)) Gelince dönücem geçmişe :)

Anaokulunda da kep töreni mi var artık hayırlı olsun diyeyim bende

Eki Görüntüle 2003040
Helalll olsunn canıımm benimmm gurur duymalısınn ne kadar tanımasandaa tüylerim dikenn diken oldu resmenn Ruhları şad olsun.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Rabim tüm şehitlerimize rahmet eylesin .
Ufacık önlemlerle önlenebilecek bu kazalar çok daha can yakıyor .
Kader ... diyoruz işte .

Günaydın canım ..
senin listeye bakacaktım değil mi ben

Bu ara her şeyi unutuyorum .

O listeler hep öyle kazület gibi uzun korkma aldırmıyor teçrübeyle yanıtlayayım
Ben sadece o listede tek dikkat edigim kendimce burda @Ausencia yardımıni aldıgım konu bir ögünde karbonları toplamamak oldu...

Dünkü Menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir(çeşitli)
1 dilim ekmek
Salata domates

Öğle
2 kaşık tavuk sote kabaklı
3 kaşık yoğurt
karışık salata

Akşam (iftar menüsü vardı. Ben az yemeğe çalıştım kaptanım)
1 porsiyon Mercimek çorba
2 tane yaprak sarma
2 kaşık pirinç pilavı
3 adet adını bilmiyorum kırmızı et vardı değişik değişik
Salata yeşil
1 dilim pide (ekmek dilimi kadar)

Spor yok ama adım sayarıma göre 11500 adım atmışım çok yürüdük dışarda. Özellikle iftardan sonra.
Su 2,5 litre

evet canım karbonu sadece ekmek olarak görmemeliyiz .

mercimek çorbası
barbunya
makarna
salata yoğurt
2 dlm ekmek ....misal ... tabii ki de bu öğünde sadece 2 dlm ekmek yemiş olmuyoruz ...

bunları ayırmak gerekiyor .

Canım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .

suyu ihmal etme cancağızım , iftarda 4 bardak bir şekilde sıkıştır
Amin kaptanım inşallah sağol Allah razı olsunSıkıştırmaya çalışacağım senin için

akşam tabii ki de çok olmuş

olmamış yani ... mercimek çorba / dolma / pilav / pide ... hepsi akşam öğününde

Ne olmalıydı ...

Akşam (iftar menüsü vardı. Ben az yemeğe çalıştım kaptanım)
1 porsiyon Mercimek çorba
2 tane yaprak sarma
2 kaşık pirinç pilavı
3 adet adını bilmiyorum kırmızı et vardı değişik değişik
Salata yeşil

1 dilim pide (ekmek dilimi kadar)

Yeşiller doğru menü olurdu ... mor belki ..
kırmızılar

İlk defa diyetisyene danışıyorum bana çok garip geldi. Gerçi ilk defa diyet yapıyorum hayatımda oda ayrı bir konu

Bana bu ablanın egzersizlerini yazmış listeye. Şimdilik çok kasma egzersiz için dedi. Sanırım aşırı kilolu olduğum için sakatlamayayım sağımı solumu diye

Eger menünde çorba var ise sebze çorbalarını tercih ediyorum taneli corbalardan uzak duruyorum ama olaki mercimek taneli corba ise o zaman ekmek pilav makarna yemiyorum yaninda bol salata 5 yemek kasıgı sebze yemegi yiyorum..
Dersime iyi çalıştım öretmenim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…