Ayy vaklayan kadın bunu biliyorum :)))))İlk defa diyetisyene danışıyorum bana çok garip geldi. Gerçi ilk defa diyet yapıyorum hayatımda oda ayrı bir konu
Bana bu ablanın egzersizlerini yazmış listeye.Şimdilik çok kasma egzersiz için dedi. Sanırım aşırı kilolu olduğum için sakatlamayayım sağımı solumu diye
Halsizlik yapıyor sanırım çok şükür 1 haftadır baş ağrısı görmedim şaşırtıcı şekilde
Çok lazım canım ...sadece kilo için de değil .. baş ağrısı , halsizlik ... susuzluk çok etkili
Eger menünde çorba var ise sebze çorbalarını tercih ediyorum taneli corbalardan uzak duruyorum ama olaki mercimek taneli corba ise o zaman ekmek pilav makarna yemiyorum yaninda bol salata 5 yemek kasıgı sebze yemegi yiyorum..
Dersime iyi çalıştım öretmeni:)))
akşam tabii ki de çok olmuş
olmamış yani ... mercimek çorba / dolma / pilav / pide ... hepsi akşam öğününde
Ne olmalıydı ...
Akşam (iftar menüsü vardı. Ben az yemeğe çalıştım kaptanım)
1 porsiyon Mercimek çorba
2 tane yaprak sarma
2 kaşık pirinç pilavı
3 adet adını bilmiyorum kırmızı et vardı değişik değişik
Salata yeşil
1 dilim pide (ekmek dilimi kadar)
Yeşiller doğru menü olurdu ... mor belki ..
kırmızılar
Kaptanım benim, Sırma saçlım, Selvi boylum, Güzeller güzelim hepsi benim adam yüzünden, çok para vermiş kıyamadım vaalla. İlk ve sondu bu.
Burda ücretler cok degil duyuyorumda citten bir diyetisyen icin cok pahalı oluyolar .Matıgı cözersen inşallah gitmene gerek kalmıyacakKaptanım benim, Sırma saçlım, Selvi boylum, Güzeller güzelim hepsi benim adam yüzünden, çok para vermiş kıyamadım vaalla. İlk ve sondu bu.
Banada taneli çorba olmasın dedi. Değişim listesi verdi. Ona göre ekmek yerine başka bir şey koymayı düşünüyorum çünkü ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda severim.Eger menünde çorba var ise sebze çorbalarını tercih ediyorum taneli corbalardan uzak duruyorum ama olaki mercimek taneli corba ise o zaman ekmek pilav makarna yemiyorum yaninda bol salata 5 yemek kasıgı sebze yemegi yiyorum..
Dersime iyi çalıştım öretmenim:)))
Banada verdi degişim listesi aynen eger yemeyide düşünüyorsan hafta başı yersin cumayı etkilemezBanada taneli çorba olmasın dedi. Değişim listesi verdi. Ona göre ekmek yerine başka bir şey koymayı düşünüyorum çünkü ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda severim.
Kafayı kuma gömme similey
Halsizlik yapıyor sanırım çok şükür 1 haftadır baş ağrısı görmedim şaşırtıcı şekilde
Oyy kolay gelsin canımcan sıkıntısı 4 gebem dogurdu bi ikiz gebe geldi.topuk kanları lohusa izlemleriveri girişleri.benim hemşirem de yok herşey bende
Hep haklısın kiO zaman acil 5. sezon tavsiye ederim .... bol abili :)
gavurdağı çekti canım ... bu akşam yapıvereyim.
Seni var yaaaaa .... listede olmadığında da listeye girmek istiyorsun bir an önce .
Listenin kıymetini bilin , yoksa ara ara salıp inanın 2 verip 4 alacaksınız ...
o 58 de hayal olacak .
sakin ...
daha önce de yazdım ..burada listede iken ... hafta içi artı olsam da hep cumaya ne yapıp ne edip , eksi göreceğime inancımı hiç yitirmedim . 2 günde 1 kilo gittiği de ola koca koca artılardan ...
1-1 mi olacak bu hafta acep ?
gerçi tellilerde de baş yok :) sen bugün iyi bir dürt seferlerini ...
senin eksine de
Canım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .
suyu ihmal etme cancağızım , iftarda 4 bardak bir şekilde sıkıştır
IF e karşı da senin meta savunmaya geçti bence .
Miyadı doldu sanki If in ... sen iyi araştırmıştın , yapanlar uzun süreli mi yapmış banu ?
senin 1.5 ay oldu galiba ...
günaydın canımm ...
iftar güzel canım , sahursuz çok zor olmuştur ama ...
BUgün bir öğün daha eklenmiş hurmalı ..
akşam ki erişte dışında güzel ...
karpuzun yanında arada yeseydin çok canın istediyse ..yani saat olarak akşam doğru bulmuyorum ben .
hani çok klasik vardır , sabah krallar gibi kahvaltı diye başlayan ... burada genelde en yoğun öğünü akşam görüyorum ...
sanki tüm gün bir şekilde dayanılıp akşam göz kararıyor .
tam aksi olmalı .
Evet begümüm , kafam çok kalkmıyor açıkcası ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi , buralardayım nasipse ..
baş ağrısı banada musallat bu sene , geçen seneler sadece ilk 2 gün tutardı ..şimdi iftara doğru 3-4 saat kala başlıyor .
Hmmmm o sallamayan bir adım öne çıksın bakayım
aynen ben koysam koysam karbonat koyarım
@mimu88
canım benim rabbim geride kalanlarına sabır versin ... mertebesi öyle güzel ki ...
Anaokulunda da kep töreni mi var artıkhayırlı olsun diyeyim bende
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Rabim tüm şehitlerimize rahmet eylesin .
Ufacık önlemlerle önlenebilecek bu kazalar çok daha can yakıyor .
Kader ... diyoruz işte .
Kaptanım benim, Sırma saçlım, Selvi boylum, Güzeller güzelim hepsi benim adam yüzünden, çok para vermiş kıyamadım vaalla. İlk ve sondu bu.
Ben ne anlamışımBurda ücretler cok degil duyuyorumda citten bir diyetisyen icin cok pahalı oluyolar .Matıgı cözersen inşallah gitmene gerek kalmıyacak
1 hafta sonra kontrol. Ben zaten hep abur cubur fast food yüzünden aldım bunları. Yoksa ekmek sevmem, tatlı sevmem, yağlı yemek yiyemem, tuzsuz yemek severim hastaneden alışkanlık, Sebze hastasıyım. Nasıl yaptım bunu kendime bilmiyorum.Banada verdi degişim listesi aynen eger yemeyide düşünüyorsan hafta başı yersin cumayı etkilemezbende ekmegi proteyinlerle seviyorum tekrar ne zamana randevün?
Diyetisyen 65 lira muayene ücreti özel hastane içinde bana iyi gibi geldi. O paradan kastım iftar yemeği kızBurda ücretler cok degil duyuyorumda citten bir diyetisyen icin cok pahalı oluyolar .Matıgı cözersen inşallah gitmene gerek kalmıyacak
Merhaba, tanıştığıma memnun oldum. :)Hoş geldin aramıza bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim Ankara'dayım evli iken ünv biririp 23 günlük kızımla kep attıktan Sonra 3 çocuklu olma sürecinde smmm ruhsatı almaya hakkazandım ama henüz çalışma hayatına başlayamadım zira 3 çocuk 3 katlı ev tavuklar cückler fırsatta bulamadım bu seneyi zayıflamaya ayırdım 6 aydın burdayım 20 kilo verdim 94 le başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?