Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy vaklayan kadın bunu biliyorum :)))))
Benimde diyetisyenimde yavaş yavaş başlamamı isyedi...
Facedeki adı diyetisyen dilara yıldız

Kaptanım benim, Sırma saçlım, Selvi boylum, Güzeller güzelim hepsi benim adam yüzünden, çok para vermiş kıyamadım vaalla. İlk ve sondu bu.

Yarın akşam 17:00 / 18:00 arası kilo bildirimi yapamayacak olan oruçlu arkadaşlar , bugün akşam iftardan önce tartılsın ... kilolarını not alsın ..

yarın daha geç saatlerde burada olursam yarın tartıldıkları kiloyu , değilsem bu akşamkini ekleriz ...

Çalışan için bu mesajım , evde olanlar ve oruçlu olmayan arkadaşlar görmezden gelsin

Kaptanım benim, Sırma saçlım, Selvi boylum, Güzeller güzelim hepsi benim adam yüzünden, çok para vermiş kıyamadım vaalla. İlk ve sondu bu.
Burda ücretler cok degil duyuyorumda citten bir diyetisyen icin cok pahalı oluyolar .Matıgı cözersen inşallah gitmene gerek kalmıyacak

Banada taneli çorba olmasın dedi. Değişim listesi verdi. Ona göre ekmek yerine başka bir şey koymayı düşünüyorum çünkü ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda severim.

Banada taneli çorba olmasın dedi. Değişim listesi verdi. Ona göre ekmek yerine başka bir şey koymayı düşünüyorum çünkü ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda severim.
Banada verdi degişim listesi aynen eger yemeyide düşünüyorsan hafta başı yersin cumayı etkilemez bende ekmegi proteyinlerle seviyorum tekrar ne zamana randevün?

can sıkıntısı 4 gebem dogurdu bi ikiz gebe geldi.topuk kanları lohusa izlemleri veri girişleri.benim hemşirem de yok herşey bende
Oyy kolay gelsin canım
Hep haklısın ki artık çok kısmak, detoks vari yapmak kaçamak olmadığı sürece yok kapteniçem, en güzeli elimdeki listeyi uygulamak, ne diye kendimi kasıyorum bende bir hoşum. Tamam ilaç olumsuz etkiliyor ama mecburum kullanmaya ee eksilerini de kabul etmek zorundayım, alışmışım bir iki kilo vermeye bir haftada bundan mütevellit kasıyorum kendimi dibe çekiyorum. Karbona dikkat ederek düzgün beslenicem, sizi de germiycem

Burda ücretler cok degil duyuyorumda citten bir diyetisyen icin cok pahalı oluyolar .Matıgı cözersen inşallah gitmene gerek kalmıyacak
Ben ne anlamışım

Banada verdi degişim listesi aynen eger yemeyide düşünüyorsan hafta başı yersin cumayı etkilemez bende ekmegi proteyinlerle seviyorum tekrar ne zamana randevün?
1 hafta sonra kontrol. Ben zaten hep abur cubur fast food yüzünden aldım bunları. Yoksa ekmek sevmem, tatlı sevmem, yağlı yemek yiyemem, tuzsuz yemek severim hastaneden alışkanlık, Sebze hastasıyım. Nasıl yaptım bunu kendime bilmiyorum.
Evlenmeden önce fastfood hiç yemezdim. Eşim alıştırdı bana söyleyincede kızıyor şimdi. Kola bile içmezdim zararlı diye. Nerden nereye Moskova'da bizim bulunduğumuz bölgede hiç türk yoktu. Eşim seyehate gimeden önce alışveriş yapardı bir sürü 2 poşet cips alırdı. Gelene kadar sıkıntıdan yerdim. Sonra alışkanlık yaptı cipse sürekli alıyordum Türkiye'ye geldiğimde de.

Diyetisyen 65 lira muayene ücreti özel hastane içinde bana iyi gibi geldi. O paradan kastım iftar yemeği kız

Merhaba, tanıştığıma memnun oldum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…