Devreler karıştı gecen biri ünlü bir diyetisyenin fiyatinı söyledi 800 liraymış1 hafta sonra kontrol. Ben zaten hep abur cubur fast food yüzünden aldım bunları. Yoksa ekmek sevmem, tatlı sevmem, yağlı yemek yiyemem, tuzsuz yemek severim hastaneden alışkanlık, Sebze hastasıyım. Nasıl yaptım bunu kendime bilmiyorum.
Evlenmeden önce fastfood hiç yemezdim. Eşim alıştırdı bana söyleyincede kızıyor şimdi. Kola bile içmezdim zararlı diye. Nerden nereyeMoskova'da bizim bulunduğumuz bölgede hiç türk yoktu. Eşim seyehate gimeden önce alışveriş yapardı bir sürü 2 poşet cips alırdı. Gelene kadar sıkıntıdan yerdim. Sonra alışkanlık yaptı cipse sürekli alıyordum Türkiye'ye geldiğimde de.
Diyetisyen 65 lira muayene ücreti özel hastane içinde bana iyi gibi geldi. O paradan kastım iftar yemeği kız
Yorularak uyumaya bayılıyorum çok tatlı olyor...Günaydın herkeseedün o kadar yorulmuşum ki hem zihnen hem de bedenen, baya iyi uyumuşum
Geçmiş olsun kuzum..çok başım agrıyor bişiyler yiyip hemen ilaç içicem
Oyy kolay gelsin canım
Hep haklısın kiartık çok kısmak, detoks vari yapmak kaçamak olmadığı sürece yok kapteniçem, en güzeli elimdeki listeyi uygulamak, ne diye kendimi kasıyorum bende bir hoşum. Tamam ilaç olumsuz etkiliyor ama mecburum kullanmaya ee eksilerini de kabul etmek zorundayım, alışmışım bir iki kilo vermeye bir haftada bundan mütevellit kasıyorum kendimi dibe çekiyorum. Karbona dikkat ederek düzgün beslenicem, sizi de germiycem
Tünaydınbenim bugünki modum, bi oyana bi buyana
Ben ne anlamışım
çok başım agrıyor bişiyler yiyip hemen ilaç içicem
aynı fikirdeyimYorularak uyumaya bayılıyorum çok tatlı olyor...
Ayıltıktan sora zinde oluyorsun mis gibiaynı fikirdeyim
1 hafta sonra kontrol. Ben zaten hep abur cubur fast food yüzünden aldım bunları. Yoksa ekmek sevmem, tatlı sevmem, yağlı yemek yiyemem, tuzsuz yemek severim hastaneden alışkanlık, Sebze hastasıyım. Nasıl yaptım bunu kendime bilmiyorum.
Evlenmeden önce fastfood hiç yemezdim. Eşim alıştırdı bana söyleyincede kızıyor şimdi. Kola bile içmezdim zararlı diye. Nerden nereyeMoskova'da bizim bulunduğumuz bölgede hiç türk yoktu. Eşim seyehate gimeden önce alışveriş yapardı bir sürü 2 poşet cips alırdı. Gelene kadar sıkıntıdan yerdim. Sonra alışkanlık yaptı cipse sürekli alıyordum Türkiye'ye geldiğimde de.
Diyetisyen 65 lira muayene ücreti özel hastane içinde bana iyi gibi geldi. O paradan kastım iftar yemeği kız
Günaydın herkeseedün o kadar yorulmuşum ki hem zihnen hem de bedenen, baya iyi uyumuşum
İnşallah geçer kuzum
bendede tam tersi
Ben hala dayak yemiş gibiyimAyıltıktan sora zinde oluyorsun mis gibi
Dinledin ama rahatlamış olmalısın o sersemlik gecer birazdanBen hala dayak yemiş gibiyim
Senide sorayım kacayım kuzum gecer insallah sende benim gibisin su icmiyorsun ondan olmalı ben aksam 650 ml zorlayarak ictim sonunda midem bulandı bıraktimİnşallah geçer kuzumBir yazı okudum ilk 1 hafta olan ağrılar halsizlikler vücuttan hızlı bir şekilde toksinlerin atıldığına işaretmiş
Tatlım dünün yorgunluğu çıktı galibahele ki 2 kilo2 kilo beklenir , 90 + da diyetin ilk haftalarında
1 kilo arada olur bizi motive eder ... ama genel olarak senin kilonda 600-900 arası çok normal gittiğini gösterir diyetin ..
Burda önemli olan istikrar .
bir hafta 2 kilo verip , 3 hafta sabit kalkmak değil .
dünün yorgunluğudur tatlım .
yemeğin de kalmıştır dünden , sefan olsun bugün ..dön bi o yana bi bu yana
geçmişler olsun .
Sahurda 2 bardak içiyorum mideme batıyor baskı uyguluyor içemiyorum akşam 1 bardak ancadır yani yemek yiyemem içersem bu sefer daha da halsiz kalırım diyorumSenide sorayım kacayım kuzum gecer insallah sende benim gibisin su icmiyorsun ondan olmalı ben aksam 650 ml zorlayarak ictim sonunda midem bulandı bıraktim
üstte anlattığım tartı olayını yaşadıktan sonra o sersemlik de gittiDinledin ama rahatlamış olmalısın o sersemlik gecer birazdan
Kuzum haftaya da benim durum fena adet çarşamba geliyor cumayı hep zirve kiloda kapatıyorum ya. O yüzden bu hafta ekstra çabam var.
Benim durum vahim.
Senii merak ediyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?