Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Devreler karıştı gecen biri ünlü bir diyetisyenin fiyatinı söyledi 800 liraymış benimde akıl orda kalmış ünlüsü böyle ise yamaklarda 250 den başlar
Benim aklımı celen fastfoodlar malesef benim çocuklar bile benim gibi degil ben çok düşkünüm bende 50 lira veriyorum

hele ki 2 kilo 2 kilo beklenir , 90 + da diyetin ilk haftalarında

1 kilo arada olur bizi motive eder ... ama genel olarak senin kilonda 600-900 arası çok normal gittiğini gösterir diyetin ..
Burda önemli olan istikrar .
bir hafta 2 kilo verip , 3 hafta sabit kalkmak değil .

Tünaydın benim bugünki modum, bi oyana bi buyana

dünün yorgunluğudur tatlım .
yemeğin de kalmıştır dünden , sefan olsun bugün ..dön bi o yana bi bu yana

Ben ne anlamışım

çok başım agrıyor bişiyler yiyip hemen ilaç içicem

geçmişler olsun .

heeey gidi ex heeeeey ...neydin beeee ...kızıl kızıl

bence beyefendinin kıskançlık komplosu idi o fast foodlar

Günaydın herkesee dün o kadar yorulmuşum ki hem zihnen hem de bedenen, baya iyi uyumuşum

günaydınnn ..tünaydınnn hatta

Zihninde bedenin de dinlendi ise ne mutlu sana

Bende kaçtım ... az dinleneyim ..ekrana bakmakta başımı ağrıtıyor ...

Halsiz halsiz oturunca da zaman geçmiyor ... biraz çıkayım ben .. hava alayım ...

Yusufu alınca geleyim eve ... 3 ten sonrası daha kolay geçiyor nedense

İnşallah geçer kuzumBir yazı okudum ilk 1 hafta olan ağrılar halsizlikler vücuttan hızlı bir şekilde toksinlerin atıldığına işaretmiş
Senide sorayım kacayım kuzum gecer insallah sende benim gibisin su icmiyorsun ondan olmalı ben aksam 650 ml zorlayarak ictim sonunda midem bulandı bıraktim

Tatlım dünün yorgunluğu çıktı galiba evet var yemeğim de, aynen planım o yana bi yana yuvarlanmaca belki birde yürüyüş yaparım duruma göre

Senide sorayım kacayım kuzum gecer insallah sende benim gibisin su icmiyorsun ondan olmalı ben aksam 650 ml zorlayarak ictim sonunda midem bulandı bıraktim
Sahurda 2 bardak içiyorum mideme batıyor baskı uyguluyor içemiyorum akşam 1 bardak ancadır yani yemek yiyemem içersem bu sefer daha da halsiz kalırım diyorum

Ausencia çok garip bir şey oldu. Ben dün sabah tartildigimda 89.4 idim. Dün ilk günüm olduğu için meraktan az önce yine tartıldım ve bu kez 87.8 gösterdi tartı. Bir günde bu kadar gitmiş olamaz. Zeminden kaynaklanıyor desem tartildigim yer aynı. Saat olarak da fark yok. uyanınca tartıldım yine. Tartım mi bozuk? Beni yari yolda mi bıraktı yoldaşım? Yoksa bende mi bir sorun var. ne yapcam? Yeniden mi duzenlicez başlangıç kilomu.

Efser canım benim Allah yattığı yeri nur etsin, geride kalanlara sabır versin. Okurken boğazım düğüm düğüm oldu. Çok iyi bildiğim bir acı kalanlara dayanması zor ama ne güzel bür mertebede ne güzel bir yerde geride de ne büyük bir gurur ve şeref bıraktı. Herkese nasip olmaz böylesi, Allah sabır versin bunu unutturacak acılardan sakınsın Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…