Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tünaydın benim bugünki modum, bi oyana bi buyana

saydin az öteye gitsene bende azıcık

çok başım agrıyor bişiyler yiyip hemen ilaç içicem

geçmiş olsun masum,bu başları napıcaz ağrıyınca kesip atsak sonra geri takabilsek

İnşallah geçer kuzumBir yazı okudum ilk 1 hafta olan ağrılar halsizlikler vücuttan hızlı bir şekilde toksinlerin atıldığına işaretmiş

ayy bilmiyorum,toksin mi atıyo topluyo,ne yapıyosa çabuk bitirsin işini,güpte gidicem yakındır

Hepimize yer var tatlım. Gel şöyle yamacıma

herkese selamlar bacılar

ohhhhhhh bugün de 50 dk yürüdüm geldim, ama bittim oruçlu iken gerçekten zor oluyor tam öğle güneşinde çıkmak. Ama niyet ettim haftaiçi yürüyeceğim inş bari az yürüyüş ile hareket kazansın vucudum

gazoz modunda
tartıylada aram hiç yok

oruçluyken yürümek mimausa tıkı zor yapıyorum helal olsun tebrik ettim

Ahu060812 hayallerini yıkmak istemem ama scofield in gerçek hayattaki tercihleri ve market alışverişindeki sevgili ile bir fotosu vardı kiiii
Anaam hemen bakayım meraklandırdın kız beni
Ya sizin türk dizileri çok güzel.niye yabancı dizi arayışındasınız ki?ben severek izliyorum...
Türk dizilerimi bi tanesi iki saat dürüyoudurdur kaldığın yeri devam ettir bissürü işkence.ama yabancı diziler öylemi en baba 50 dk sürüyor tam eliptiklik sonra kaptırıyom kendimi iki saat sürse bacakları bisiklette bırakırım mazallah

gazoz modunda
tartıylada aram hiç yok

oruçluyken yürümek mimausa tıkı zor yapıyorum helal olsun tebrik ettim
ben de öyleyim ama 12 dedi mi kendimi dışarı atıyorum. Ne kadar yürüyebiirsem diyorum sonra zorlaya zorlaya mesafemi tamamlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…