Bende bir ara yabancı dizilere sarmıştım, hepsinin ucundan azcık bakıyordumAnaam hemen bakayım meraklandırdın kız beni
Türk dizilerimi bi tanesi iki saat dürüyoudurdur kaldığın yeri devam ettir bissürü işkence.ama yabancı diziler öylemi en baba 50 dk sürüyor tam eliptikliksonra kaptırıyom kendimi iki saat sürse bacakları bisiklette bırakırım mazallah
ramazan girdi gireli eşim 2-2,5 kilo civarı vermiş, oğlumda kilo verdim dedi,onlardan az yememe rağmen bende değişiklik yokkime küsülüyodu tartıyamı,eşime mi,diyete mi
ben dün hiç iyi değildim aynura, çok fazla kaçırdım
hakketen iyiymiş... dşündüm de onların 11 aylık bağırsakları boşalıyordur Seninki aylardır boş
Ooo hatta benim bile vardı abla 11 yıl kadar önceO zaman acil 5. sezon tavsiye ederim .... bol abili :)
gavurdağı çekti canım ... bu akşam yapıvereyim.
Seni var yaaaaa .... listede olmadığında da listeye girmek istiyorsun bir an önce .
Listenin kıymetini bilin , yoksa ara ara salıp inanın 2 verip 4 alacaksınız ...
o 58 de hayal olacak .
sakin ...
daha önce de yazdım ..burada listede iken ... hafta içi artı olsam da hep cumaya ne yapıp ne edip , eksi göreceğime inancımı hiç yitirmedim . 2 günde 1 kilo gittiği de ola koca koca artılardan ...
1-1 mi olacak bu hafta acep ?
gerçi tellilerde de baş yok :) sen bugün iyi bir dürt seferlerini ...
senin eksine de
Canım benim Rabbim zihin açıklığı versin ..okudukların çözdüklerin sular seller gibi aklında kalsın inşallah .
suyu ihmal etme cancağızım , iftarda 4 bardak bir şekilde sıkıştır
IF e karşı da senin meta savunmaya geçti bence .
Miyadı doldu sanki If in ... sen iyi araştırmıştın , yapanlar uzun süreli mi yapmış banu ?
senin 1.5 ay oldu galiba ...
günaydın canımm ...
iftar güzel canım , sahursuz çok zor olmuştur ama ...
BUgün bir öğün daha eklenmiş hurmalı ..
akşam ki erişte dışında güzel ...
karpuzun yanında arada yeseydin çok canın istediyse ..yani saat olarak akşam doğru bulmuyorum ben .
hani çok klasik vardır , sabah krallar gibi kahvaltı diye başlayan ... burada genelde en yoğun öğünü akşam görüyorum ...
sanki tüm gün bir şekilde dayanılıp akşam göz kararıyor .
tam aksi olmalı .
Evet begümüm , kafam çok kalkmıyor açıkcası ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi , buralardayım nasipse ..
baş ağrısı banada musallat bu sene , geçen seneler sadece ilk 2 gün tutardı ..şimdi iftara doğru 3-4 saat kala başlıyor .
Hmmmm o sallamayan bir adım öne çıksın bakayım
aynen ben koysam koysam karbonat koyarım
@mimu88
canım benim rabbim geride kalanlarına sabır versin ... mertebesi öyle güzel ki ...
Anaokulunda da kep töreni mi var artıkhayırlı olsun diyeyim bende
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Rabim tüm şehitlerimize rahmet eylesin .
Ufacık önlemlerle önlenebilecek bu kazalar çok daha can yakıyor .
Kader ... diyoruz işte .
ben de dün değil eveli gün çok kaçırmıştım, dün sabah çok rahatsız oldum. Ama dün gece ve bu sahurda dikkat ettim hamd olsunben dün hiç iyi değildim aynura, çok fazla kaçırdım
Ooo hatta benim bile vardı abla 11 yıl kadar önceKep bile atmıştım
Ay betüüüüşüüüm ben de o kadddar üşenerek yapıyorum ki yürüyüşü.bugün müzik dinleyerek yaptım.iyiydi sanki ama yine 40dakika yapa bildim.bi de şimdi kızımı kreşten almaya yürüyerek gidicem 45dakikalık yol...yemeyimi yedim 30dakikaya da çıkarım evden...herkese selamlar bacılar
ohhhhhhh bugün de 50 dk yürüdüm geldim, ama bittimoruçlu iken gerçekten zor oluyor tam öğle güneşinde çıkmak. Ama niyet ettim haftaiçi yürüyeceğim inş bari az yürüyüş ile hareket kazansın vucudum
kız aynı benim detoks suyu...yeşil çayda kataydın tam olurdu.ben bitirdim bile...vc de otursam iyiydi bi de kv kiraz almış.kendi payıma düşeni ayırdım yarın yiycem saplarını aldım demliyip onu da içicem.ayyy yarına vucudumda gıdım su kalmıycakMaydanoz +zencefil +çubuk tarçın +tane karabiber +biberiye +limon hepsini kaynattım yine içiyorumbir gün hükkedenek gidicem
Aynı bennnn...sürünerek yapıyom...ben de öyleyim ama 12 dedi mi kendimi dışarı atıyorum. Ne kadar yürüyebiirsem diyorum sonra zorlaya zorlaya mesafemi tamamlamaya çalışıyorum
Niye saraycam?yakıştımı hiç sanaaaa...ben dün hiç iyi değildim aynura, çok fazla kaçırdım
inşallah universitede kep atarsın kuzummmm...Ooo hatta benim bile vardı abla 11 yıl kadar önceKep bile atmıştım
Birazdan kaptanımız da gelir canım.o zamanadek sen ilk sayfadakı ilk mesajı oku varım dersen formu doldurursun tatlım...hayırnasıl olduğunu bilmiyorum bilgi almak istiyorum :)
Yeşil çayım yoktu canım :) kiraz bende de var dur bende kaynatayım . Yalnız biberiye sanırım çarpıntı yaptıkız aynı benim detoks suyu...yeşil çayda kataydın tam olurdu.ben bitirdim bile...vc de otursam iyiydi bi de kv kiraz almış.kendi payıma düşeni ayırdım yarın yiycem saplarını aldım demliyip onu da içicem.ayyy yarına vucudumda gıdım su kalmıycak
Aynı bennnn...sürünerek yapıyom...
Niye saraycam?yakıştımı hiç sanaaaa...
inşallah universitede kep atarsın kuzummmm...
Bana da bi şey yaptı eflalim bi garibim ama tınlamıyommmm...yarın güzel bi ekso görüceeeem...kirazı saat 7gibi içerimYeşil çayım yoktu canım :) kiraz bende de var dur bende kaynatayım . Yalnız biberiye sanırım çarpıntı yaptı
Ben bu karışımı hep yapıyorum da canım bir tek biberiye koymuyordum, Yoksa her gün içiyorum.Bana da bi şey yaptı eflalim bi garibim ama tınlamıyommmm...yarın güzel bi ekso görüceeeem...kirazı saat 7gibi içerim
Ya devam et game of thronesa hele son sezonun 9.bölümünü böyle hipnozlu gibi izledim gözüm açıkBende bir ara yabancı dizilere sarmıştım, hepsinin ucundan azcık bakıyordumaçılışı lost la yaptım o ne diziydi game of thrones 3 sezon baktım sansürlü yayından bakıyordum, sonra sansürsüz benim midem kaldırmadı ama çok merak ediyorum açık sahne çok fazla yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?