Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende bir ara yabancı dizilere sarmıştım, hepsinin ucundan azcık bakıyordum açılışı lost la yaptım o ne diziydi game of thrones 3 sezon baktım sansürlü yayından bakıyordum, sonra sansürsüz benim midem kaldırmadı ama çok merak ediyorum açık sahne çok fazla yav

ramazan girdi gireli eşim 2-2,5 kilo civarı vermiş, oğlumda kilo verdim dedi,onlardan az yememe rağmen bende değişiklik yok kime küsülüyodu tartıyamı,eşime mi,diyete mi
hakketen iyiymiş... dşündüm de onların 11 aylık bağırsakları boşalıyordur Seninki aylardır boş

hakketen iyiymiş... dşündüm de onların 11 aylık bağırsakları boşalıyordur Seninki aylardır boş

evet yaa demi onların doluluk oranı çok artık 11 aylık ne çöp varsa içlerinde bitti gitti sanırımyanlız nasıl oluyo bilmiyorum ama o göbek 4 günde gözle görülür derecede küçülür mübariz inceldi adam

ramazan boyu sürermi bu durum acepadam ramazan sonu podyumda yürüyecek hale gelirmiş aklımda delüü sorular burda hunimi takmam gerekiyodu demiayy vurdu vurdu sağdan soldan vurdu bugün bana sonum hayır olsun

Ooo hatta benim bile vardı abla 11 yıl kadar önce Kep bile atmıştım

Ay betüüüüşüüüm ben de o kadddar üşenerek yapıyorum ki yürüyüşü.bugün müzik dinleyerek yaptım.iyiydi sanki ama yine 40dakika yapa bildim.bi de şimdi kızımı kreşten almaya yürüyerek gidicem 45dakikalık yol...yemeyimi yedim 30dakikaya da çıkarım evden...

Maydanoz +zencefil +çubuk tarçın +tane karabiber +biberiye +limon hepsini kaynattım yine içiyorum bir gün hükkedenek gidicem
kız aynı benim detoks suyu...yeşil çayda kataydın tam olurdu.ben bitirdim bile...vc de otursam iyiydi bi de kv kiraz almış.kendi payıma düşeni ayırdım yarın yiycem saplarını aldım demliyip onu da içicem.ayyy yarına vucudumda gıdım su kalmıycak

ben de öyleyim ama 12 dedi mi kendimi dışarı atıyorum. Ne kadar yürüyebiirsem diyorum sonra zorlaya zorlaya mesafemi tamamlamaya çalışıyorum
Aynı bennnn...sürünerek yapıyom...
ben dün hiç iyi değildim aynura, çok fazla kaçırdım
Niye saraycam?yakıştımı hiç sanaaaa...
Ooo hatta benim bile vardı abla 11 yıl kadar önce Kep bile atmıştım
inşallah universitede kep atarsın kuzummmm...

Yeşil çayım yoktu canım :) kiraz bende de var dur bende kaynatayım . Yalnız biberiye sanırım çarpıntı yaptı

Ya devam et game of thronesa hele son sezonun 9.bölümünü böyle hipnozlu gibi izledim gözüm açık
evet açık sahne de çok ama konu sardı bırakamıyorum işte telden küçük görünüyor ya çok şettirmiyom o sahneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…