Ay baktım şimdi de 5 sezon izlemişimYa devam et game of thronesa hele son sezonun 9.bölümünü böyle hipnozlu gibi izledim gözüm açık
evet açık sahne de çok ama konu sardı bırakamıyorum işte telden küçük görünüyor ya çok şettirmiyom o sahneleri
Ozaman bi son sezonuda izle derim yaaa süperdiAy baktım şimdi de 5 sezon izlemişimzaten 1 sezon kalmış bende pc den izliyordum aynen eliptik yaparken
begum75 aman bakma o erkeklere.eşimi solladım derken adam gizli rakip çıktı.
@Sherrysherrylady nasıl gidiyo iş bacım
Aklımı çeldin izliycemOzaman bi son sezonuda izle derim yaaa süperdi
anam beni de hesaplamışssın ya
favorim wiking ve fargooThe following de güzeldi bakmıştım bir ara
Sherlock
Wiking
Ay aklıma düşürdünüz yeniden başlasam mı ki :)
Fargooya da bakayımfavorim wiking ve fargoo
moralim bozuk zaten kuzum,kız aynı benim detoks suyu...yeşil çayda kataydın tam olurdu.ben bitirdim bile...vc de otursam iyiydi bi de kv kiraz almış.kendi payıma düşeni ayırdım yarın yiycem saplarını aldım demliyip onu da içicem.ayyy yarına vucudumda gıdım su kalmıycak
Aynı bennnn...sürünerek yapıyom...
Niye saraycam?yakıştımı hiç sanaaaa...
inşallah universitede kep atarsın kuzummmm...
Offf offff Allah sabir versin canim benim.... yuregimiz yaniyorrTeyzesinin kuzusunu gabar dagında 13 arkadaşıyla teröristler tarafından pusu kurudular tarayıp ,tabuta sığmayan bedenini civili taputa layık gördüler kuzum...
Esim suan 6 kilo verdiramazan girdi gireli eşim 2-2,5 kilo civarı vermiş, oğlumda kilo verdim dedi,onlardan az yememe rağmen bende değişiklik yokkime küsülüyodu tartıyamı,eşime mi,diyete mi
Niye moralin bozuk hemsom ?moralim bozuk zaten kuzum,
bu gün bende detoks içeceği yapayım
ben içine
taze zencefil, az zerdeçal, çubuk tarçın, limon, yeşil çay ve karanfil katıyorum,
Adam nasılsın?niye sesin yok kaçırdığım bi durum mu varNiye moralin bozuk hemsom ?
Canim bu aralar pek konsantre olamadim bi ara bogaz agrisiyla ugrastim sonra halsizlik coktu vucuduma enerjim yok... bu hafta regli oldum orucada ara verdim boyle bi duzensiz oldum toparlayamadim kendimi....memleketten babam geldi iyice duzen ufff oldu uctu yaniii ...Adam nasılsın?niye sesin yok kaçırdığım bi durum mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?