Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir halsizlik çöktü üzerime sanki öküz oturdu Allahtan eve gidince yemek derdim yok pek ama ders çalışma yine yalan gibi çok zor zamana denk geldi

Eki Görüntüle 2003157

aayy resmen benim yazmayı düşündüğüm şeyi yazmışsın. Ben de halsizim su an bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum. Oruç ve ders ayni anda zor oluyor. Neyse 3 saat kaldı ezana.

aayy resmen benim yazmayı düşündüğüm şeyi yazmışsın. Ben de halsizim su an bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum. Oruç ve ders ayni anda zor oluyor. Neyse 3 saat kaldı ezana.
Evet canım ezandan sonra da yine öküz oturmaya devam ediyor 10 oldu mu uyku moduna giriyoruz nasıl ders çalışacağım bilmem

Efser DelyDoly Rabbim sabır veriyor çok şükür acı aynı kalmıyor unutulmuyorda....
Ben artık ölüme farklı bakıyorum...
Çok saygı duyduğum bir din Kültürü hocam şöyle dedi.
"Ölüm saatimiz belli değişmez sadece ölüm seklimiz değişir "
Bu benim tutundugum bir dal oldu.
Efser senin yiğidin şehit olmuş.
DelyDoly senin kuzun melek olmuş.
Rabbim mekanlarini cennet etsin...

Komşunun biri sinir etti akşam akşam neymiş zayıfladın mı? Niye? Diyet mi yapıyorsun? Ama yüzünden gitmiş vücudumdaki incelemeyi göremedi nedense XXL ken L bedene düştüğümü gözüne sokasım geldi çok gerildim yaa

Amann boşver canım kiskanccc deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…