Esim suan 6 kilo verdi
Bir halsizlik çöktü üzerime sanki öküz oturduAllahtan eve gidince yemek derdim yok pek ama ders çalışma yine yalan gibi çok zor zamana denk geldi
Eki Görüntüle 2003157
Evet canım ezandan sonra da yine öküz oturmaya devam ediyoraayy resmen benim yazmayı düşündüğüm şeyi yazmışsın. Ben de halsizim su an bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum. Oruç ve ders ayni anda zor oluyor. Neyse 3 saat kaldı ezana.
Iki hafta oncesinden az az yedi guya ama cok yedi bence oruca alistirdi kendini 3. Hafta ramazan 6 kilo gitti yaniii ....nasıl yaaa cumartesiden beri mi 6 kg :O :O
Amin cümlemizede versin sagol canimEfser Allah rahmet eylesin kinali kuzuya..sizlerede bol sabir..
Oooo güzel haber inşallah.Diyetisyenden geldimbombayı bugünmü patlatayım yarın mı
Diyetisyenden geldimbombayı bugünmü patlatayım yarın mı
Komşunun biri sinir etti akşam akşamneymiş zayıfladın mı? Niye? Diyet mi yapıyorsun? Ama yüzünden gitmiş vücudumdaki incelemeyi göremedi nedense XXL ken L bedene düştüğümü gözüne sokasım geldi çok gerildim yaa
4 kiloyu daha yolcu ettik 3.7 yagdan kaybetmişimOooo güzel haber inşallah.
Patlattt canım
Sagol canım benim geride kalan yigitlerimize Rabbim uzun ömür verisinki bizi koruyabilsinler....
Amiiin kuzum AmiiinSagol canım benim geride kalan yigitlerimize Rabbim uzun ömür verisinki bizi koruyabilsinler....
4 kiloyu daha yolcu ettik 3.7 yagdan kaybetmişimkilom yarına süpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?