Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kimse diyeteyim demek istemiyorum inan vermişsin dediklerin öylemi diyorum detaya girdinmi daha çok irdeleyiyolar sanki
Gecen bir misafirlikte konuşuyolar benim hakkimda daha önce diyetisyene gitmişimde geri almışım ben bunları duyuyorum kulak tıkacı taşımak lazım kadın kilo aldım diye bir zil takmadığı kaldı

Anam yaşında kuzum ya bişey diyemiyorum ki ben böyle durumlarda. Oruç oruç sabr dedim geçtim ne diyim
Yok canım yüzüne denmez tabii bende diyemem içinden deseydin..
Sen onu yaşlı başlı gorsende bazen karşı taraf öyle düşünmüyor

Evet canım ezandan sonra da yine öküz oturmaya devam ediyor 10 oldu mu uyku moduna giriyoruz nasıl ders çalışacağım bilmem

iftardan sonra iyice agirlasiyor insan evet. Biraz uyuyup kalkıp çalışabilirsin. Ama ertesi sabah iş varsa bu pek uygun olmayabilir.

Iki hafta oncesinden az az yedi guya ama cok yedi bence oruca alistirdi kendini 3. Hafta ramazan 6 kilo gitti yaniii ....

Erkek metası ile boy ölçülemez ya o yemelere kilo almayıp ietediklerinde de hemen verebiliyorlar maşallah valla

Ay kuzummm hiç takma

Bana biri dedi ki "bi insana zayıflık hiç mi yakışmaz, yüzün çöp gibi vs. Vs. " bende döndüm dedim ki sana fikrini soran ya da beyan etmeni isteyen oldu mu :)

Ya şöyle düşünüyorum çoğumuzun bildiği instagram da Ece var kıza neler yazıyorlar Yok gözlerinin altı çöktü Yok yüzün çöktü

Kız eski videolarını koyuyor sürekli bence yüzü için de geçerli enkazı devralıp kendini yeniden yaratmış eskiden de göz altları mor ama sağlıklı nefes alamamaktan morarmış şimdi yorgunluk moru

Ben bilmiyorum kim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…