Arkası yarın
haydi patlatttt
Amiiin kuzum Amiiin
Anam yaşında kuzum yaAmann boşver canım kiskanccc deseydin
Analiz gayet güzel çıktı en cok buna sevindim saglıklı kilo vermişim
O zaman sana gelsin bunlar
Komşunun biri sinir etti akşam akşamneymiş zayıfladın mı? Niye? Diyet mi yapıyorsun? Ama yüzünden gitmiş vücudumdaki incelemeyi göremedi nedense XXL ken L bedene düştüğümü gözüne sokasım geldi çok gerildim yaa
Yok canım yüzüne denmez tabii bende diyemem içinden deseydin..Anam yaşında kuzum yabişey diyemiyorum ki ben böyle durumlarda. Oruç oruç sabr dedim geçtim ne diyim
Evet canım ezandan sonra da yine öküz oturmaya devam ediyor10 oldu mu uyku moduna giriyoruz nasıl ders çalışacağım bilmem
Iki hafta oncesinden az az yedi guya ama cok yedi bence oruca alistirdi kendini 3. Hafta ramazan 6 kilo gitti yaniii ....
Komşunun biri sinir etti akşam akşamneymiş zayıfladın mı? Niye? Diyet mi yapıyorsun? Ama yüzünden gitmiş vücudumdaki incelemeyi göremedi nedense XXL ken L bedene düştüğümü gözüne sokasım geldi çok gerildim yaa
cok tatlisin kaptanimKaçaklar yine ...
@MorVampirella
mirjam .....
hepten kaçanlar
@MuMu85
@arselka
@Antepia27
@Neshve
böyle kafanızın etini yiyecem o kilolar gidene kadar
Ben bilmiyorum kim oYa şöyle düşünüyorum çoğumuzun bildiği instagram da Ece var kıza neler yazıyorlar Yok gözlerinin altı çöktü Yok yüzün çöktü
Kız eski videolarını koyuyor sürekli bence yüzü için de geçerli enkazı devralıp kendini yeniden yaratmış eskiden de göz altları mor ama sağlıklı nefes alamamaktan morarmış şimdi yorgunluk moru
Ooo hemsom yarina show var deseneDiyetisyenden geldimbombayı bugünmü patlatayım yarın mı
Çok degil diyetisyenin tartısıyla benim tartımla ara 1 kilo varOoo hemsom yarina show var desene
selam canlar iftar yemeklerine baslamadan once bi selam vereyim
Selam canım.selam canlar iftar yemeklerine baslamadan once bi selam vereyim
Sennn seferoglumuydunnÇok degil diyetisyenin tartısıyla benim tartımla ara 1 kilo varama gecen haftaki kiloma göre evet var
Evetttt sen tellimiydinSennn seferoglumuydunn
Ben bilmiyorum kim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?