Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaslar size bir sorum olacak ramazan basladi baslayali kesinlikle yemegi abartmiyorum genelde salata, yarim tabak corba, ve et ne varsa ondan ne tatli ne pilav sadece bazen birkac parca karpuz aliyorum aksamlari hic ekmek katmiyorum
ara olarak yagsiz kwark (extra proteinli yogurt) yiyorum sahurdada hergun mutlaka 2 yumurta 2 dilim kepek ekmegi bazen bir dilim kepek ekmegi ve cok kucuk bir parca pide domates salatalik biraz peynir birkac zeytin yiyorum
yediklerimin hepsi bu ve bir haftadir hic kilo veremedim spora zamanim olmuyor ama gun boyu kosusturma ve ise bisikletle gidip geliyorum yaklasik 40dk felan oluyor nerde hata yapiyorum bilemedim
reglim yakin ondan olabilirmi acaba? ama hic boyle olmamisti 100-200 grde olsa giderdi

Ayy ne güzel dilek inşallah ablam

Regl kesinlikle bir etken.
Aslında bisikletle işe gitmenn çok iyi...
Menülerin hakkında kaptan ve diğer arkiler daha iyi yorum yapar ben çok anlamıyorum...
Birde vücut bazen duruyo ona denk gelmiş olabilirsin. ..

Dışardan gelince yusufla takıldık epey ..çocukcağız ramazanı , orucu koltukta mayışan anne ile bağdaştıracaktı yoksa ....

Eşim iftarda yok ... yemekte var ..az miskinleyeyim şurda geçmişle hurs olup :)

Yaaa bu arada 1 hafta gecikmeyle havalardan dolayı yarın bizim sitenin havuzu açılıyormuuş ... Ama kilo aldım yaza hiç hazır değilim ya
Şöyle incecik olup o havuza girmek vardııı.. Şimdi azıcık tombiş girmiş olucam

Kefini çıkar kaptanım Ben birde caslı coslu menü hazırlamışım
Yiyecekmiyim
Tabikide hayıııııııııııırrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…