Hımm görmedim ben kendimi spor için hazırlıyorumda bu ara spor sayfalarina dalıyorum bakayım şimdiCanım 40kilonasilgider hesabın adı kızın adı da Ece öğretmen aslında çocuklu kadın :) ama mükemmel bir değişim olmuş
merhabalar canim aahh bi zaman bulup gelebilsemSelam canım.
Daha sık gelsene
Ayy ne güzel dilek inşallah ablamkız aynı benim detoks suyu...yeşil çayda kataydın tam olurdu.ben bitirdim bile...vc de otursam iyiydi bi de kv kiraz almış.kendi payıma düşeni ayırdım yarın yiycem saplarını aldım demliyip onu da içicem.ayyy yarına vucudumda gıdım su kalmıycak
Aynı bennnn...sürünerek yapıyom...
Niye saraycam?yakıştımı hiç sanaaaa...
inşallah universitede kep atarsın kuzummmm...
Abla ben de giricektim sözde bir türlü popomu kaldırıp spor yapamadımSPOR ÇETELESİ 24.HAFTA
@DelyDoly15+15+15
@eflalim
Efser
@saydin78 0+0+5
@irmae20+15+10+15
@Sherrysherrylady 15+15+15+20
@Dilekiyi15+15+15
@ecemavi
@masumm0+15+15
@_AYNURA_ 10
@mimu8810
@ErSeSi15+0
@ada81 15+0+10
@MorVampirella 20+15
@Ahu060812 15+10+20
@daydream- 10+10+15+10
@Betulina 15+10+15+15+10
Canım dun aksam biraz kacirdim ondan bozuk ama kiloya pek yansimamis gibi. Simdi iyiyimNiye moralin bozuk hemsom ?
Ohhh süper ablam4 kiloyu daha yolcu ettik 3.7 yagdan kaybetmişimkilom yarına süpriz olsun
arkadaslar size bir sorum olacak ramazan basladi baslayali kesinlikle yemegi abartmiyorum genelde salata, yarim tabak corba, ve et ne varsa ondan ne tatli ne pilav sadece bazen birkac parca karpuz aliyorum aksamlari hic ekmek katmiyorum
ara olarak yagsiz kwark (extra proteinli yogurt) yiyorum sahurdada hergun mutlaka 2 yumurta 2 dilim kepek ekmegi bazen bir dilim kepek ekmegi ve cok kucuk bir parca pide domates salatalik biraz peynir birkac zeytin yiyorum
yediklerimin hepsi bu ve bir haftadir hic kilo veremedimspora zamanim olmuyor ama gun boyu kosusturma ve ise bisikletle gidip geliyorum yaklasik 40dk felan oluyor nerde hata yapiyorum bilemedim
reglim yakin ondan olabilirmi acaba? ama hic boyle olmamisti 100-200 grde olsa giderdi
Yarın görüşürüz o zamanEvetttt canisii
Darısı size olsunOhhh süper ablam
Bozma kuzum telafi ederiz o kacakları bizCanım dun aksam biraz kacirdim ondan bozuk ama kiloya pek yansimamis gibi. Simdi iyiyim
Burda olalım yeter kiİnşallah hep beraber sağlıkla zayıflayacağız
Benn tırtım zatennYarın görüşürüz o zamangecen hafta kadar olmasada iyi bir rakam geliyor
Öyle umutsuz olmaBenn tırtım zatenn
Diğer arkadaşlarima güveniyorum.
Kefini çıkar kaptanımDışardan gelince yusufla takıldık epey ..çocukcağız ramazanı , orucu koltukta mayışan anne ile bağdaştıracaktı yoksa ....
Eşim iftarda yok ... yemekte var ..az miskinleyeyim şurda geçmişle hurs olup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?