Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar sabahtan beri diyeceğim unutuyorum annemin bana aldığı bir gömlek vardı geçen sene dar geliyordu bugün bir deneyim bakim olacakmı dedim oldu evet içine girebiliyorum gömleğimin yaşasın
sssüppeeriste budur:118 duygu harika bisey yaaaa.olmayan dolapta bekleyen kiyafetleri bir daha giybilmek
sagol canim ya.icim rahatladi cünkü cok süphede kalmistim
bu günkü menüm
sabah : yanmıs karısık tost
öğlen : taze fasulye 2 dlm ekmek
ara incir
ara 2 incir
aksam : yumurtalı ot kavurma yoğurt

su 2 lt

yanmis karisik tostmuuuuuuuuuuuu

heee neyseki kötü bisey degilmis.sükür.
insallah kazanisiniz canim.

kız azeri 2 gündür plates yapıyorum çok süperim haaa haberin olsun canım benim

Son düzenleme:
kizceler ben sayimi unutmusum,hatirlatmiyorsunuzda.eeeee sizi sizi gidiler.elimden kurtulacaginizi sandiniz demiiiiiii.

azeri......5
cemre.....7
ceyce.....7
doga......4
frangi.....11
ganfed....26......
julia......0
kirmizi....6
meyve...14
minaver...3
minnos....10
nev........7
saferan....6

sıfırım ama beni affedionuz demi malum askerim geldi ona vakit ayırıorum bu sıralar biraz bu hafta msj sayımı konusunda beni izinli sayarmısın azericim az yazarsam kızma ne olur

bugün yumurta,yogurt,süt günümdü.valla bugün güzel gecti be.acikmadim pek.yumurta acayip tok tutuyor arkadaslar,aklinizda bulunsun.bugün toplam iki haslanmis,ikide sahanda yumurta yedim.400 gram yogurt,3 bardakta süt ictim.günü böyle tamamladim.4 milde Leslie yaptim

yarini cok merak ediyorum:tartilicAm hemen kalkincA

heheeee bugün dükkani ben aciyorum
nednse uyuyamadim,gerci zaten birazdan hazirlanip gidicez.gitmeden size bakiyim dedim,ama kimecikler yokmus maalesef.
bende kendi kendime ayabamla oynayayim bayi.düdüüüttttt düttüüüütttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…