benimde uyku satim geldi iigeceler sekerlerr...
sssüppeerkızlar sabahtan beri diyeceğim unutuyorum annemin bana aldığı bir gömlek vardı geçen sene dar geliyordu bugün bir deneyim bakim olacakmı dedim oldu evet içine girebiliyorum gömleğimin yaşasın
sagol canim ya.icim rahatladi cünkü cok süphede kalmistimYok canım benim,problem olmaz.Yalnızca besin türlerini asla ve asla karıştırmaman gerekiyor.Mesela patates günü patatesi sebze ile birlikte tüketemezsin gibi.Gün değiştirmek öğünleri birbiri ile harmanlamadığın sürece o diyeti bozmuyor,ben yapmıştım.
Çarşamba ve perşembe yalnızca domates salatalık ve peynir yemiştim dağıldığım haftaların birinde,ekmek yemeden.1 kilo gitmişti.Dene canım istersen;ne zaman acıkırsan yağsız peynir domates ve salatalık ye,etkisini gösteriyor.Ödem attırıcı çayları unutma amaaaa
Haftaya 7 gün ama tam 7 gün boyu çüğ ya da haşlanmış sebze ye.En az 1 kilo vermezsen gel beni bul
Canım ben de bugün tesadüfen geçen yaz kolumdan geçmeyen bir gömleği denedim,bol bol oldu.Neredeyse sevinçten ağlayacaktım,harika bir duygu değil mi
bu günkü menüm
sabah : yanmıs karısık tost
öğlen : taze fasulye 2 dlm ekmek
ara incir
ara 2 incir
aksam : yumurtalı ot kavurma yoğurt
su 2 lt
önemli bişi değil kızlar. ben çalışıyordum hamileliğimin son ayına kadar, şirketin durumu iyi değildi, bizi işten çıkardılar ve alacaklarımızı da vermediler. biz de dava açtık, şahit olarak bi arkadaşımın davasına gitmiştim. ama devlet dairesi sonuçta, ben kızımı bıraktım, bi arkadaşım kalktı çanakkale'den geldi, hakim hanımefendi raporlu olduğu için havamızı aldık geldik...
kızlar cnm sıkılıo yaaa :97::97:
aaaa neden canım?
kız azeri 2 gündür plates yapıyorum çok süperim haaa haberin olsun canım benim
ne bilim cnm çok yorgunum bugün yaaa :2:
oy oy oyyyyyy,ben yanmisimmm.ben artilardayim halaaaa
ama yoook yilmiycaam.17 kiloyu $ak $ak verdim.bu geri kalan 4 kiloyuda vericem,görücen.
ben kazancam iste ben kazancam
bu dava zor sonuçlanır desene...........
heee neyseki kötü bisey degilmis.sükür.
insallah kazanisiniz canim.
sıfırım ama beni affedionuz demi malum askerim geldi ona vakit ayırıorum bu sıralar biraz bu hafta msj sayımı konusunda beni izinli sayarmısın azericim az yazarsam kızma ne olurkizceler ben sayimi unutmusum,hatirlatmiyorsunuzda.eeeee sizi sizi gidiler.elimden kurtulacaginizi sandiniz demiiiiiii.
azeri......5
cemre.....7
ceyce.....7
doga......4
frangi.....11
ganfed....26......
julia......0
kirmizi....6
meyve...14
minaver...3
minnos....10
nev........7
saferan....6
yabenim diet bugün güme gitti iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?