Sen spor için git arkası gelirYaaa bu arada 1 hafta gecikmeyle havalardan dolayı yarın bizim sitenin havuzu açılıyormuuş ... Ama kilo aldım yaza hiç hazır değilim ya
Şöyle incecik olup o havuza girmek vardııı.. Şimdi azıcık tombiş girmiş olucam
Aynen ona yazilanlara iyi sabrediyor kadin..benim anlamadigim gözaltı mor yada degil.yüzü çöktü yada çökmedi..insanlari neden bu kadar ilgilendiriyor..kadininki azim irade meselesi takdir etmiyorlar..Ya şöyle düşünüyorum çoğumuzun bildiği instagram da Ece var kıza neler yazıyorlar Yok gözlerinin altı çöktü Yok yüzün çöktü
Kız eski videolarını koyuyor sürekli bence yüzü için de geçerli enkazı devralıp kendini yeniden yaratmış eskiden de göz altları mor ama sağlıklı nefes alamamaktan morarmış şimdi yorgunluk moru
Ausencia çok garip bir şey oldu. Ben dün sabah tartildigimda 89.4 idim. Dün ilk günüm olduğu için meraktan az önce yine tartıldım ve bu kez 87.8 gösterdi tartı. Bir günde bu kadar gitmiş olamaz. Zeminden kaynaklanıyor desem tartildigim yer aynı. Saat olarak da fark yok. uyanınca tartıldım yine. Tartım mi bozuk? Beni yari yolda mi bıraktı yoldaşım? Yoksa bende mi bir sorun var. ne yapcam? Yeniden mi duzenlicez başlangıç kilomu.
herkese selamlar bacılar
ohhhhhhh bugün de 50 dk yürüdüm geldim, ama bittimoruçlu iken gerçekten zor oluyor tam öğle güneşinde çıkmak. Ama niyet ettim haftaiçi yürüyeceğim inş bari az yürüyüş ile hareket kazansın vucudum
kızlar ben de çok kiloluyumbu takımlara katılmak istiyorum
ramazan girdi gireli eşim 2-2,5 kilo civarı vermiş, oğlumda kilo verdim dedi,onlardan az yememe rağmen bende değişiklik yokkime küsülüyodu tartıyamı,eşime mi,diyete mi
Maydanoz +zencefil +çubuk tarçın +tane karabiber +biberiye +limon hepsini kaynattım yine içiyorumbir gün hükkedenek gidicem
Aklımı çeldin izliycem
Baş ağrın ne durumda banu ?
kahvaltı
1 yeni dünya
2 etimek
peynir
domates-salatalık-zeytin
2 ısırık şekersiz tadelle
öglen
1.5 kase dügün çorbası
1 tabak salata
2,5 lt su
Esim suan 6 kilo verdi
Yaaa sesli güldüm çok tatlisin aus.
Diyetisyenden geldimbombayı bugünmü patlatayım yarın mı
Analiz gayet güzel çıktı en cok buna sevindim saglıklı kilo vermişim
Erkek metası ile boy ölçülemez ya o yemelere kilo almayıp ietediklerinde de hemen verebiliyorlar maşallah valla
Ay kuzummm hiç takma
Bana biri dedi ki "bi insana zayıflık hiç mi yakışmaz, yüzün çöp gibi vs. Vs. " bende döndüm dedim ki sana fikrini soran ya da beyan etmeni isteyen oldu mu :)
Ya şöyle düşünüyorum çoğumuzun bildiği instagram da Ece var kıza neler yazıyorlar Yok gözlerinin altı çöktü Yok yüzün çöktü
Kız eski videolarını koyuyor sürekli bence yüzü için de geçerli enkazı devralıp kendini yeniden yaratmış eskiden de göz altları mor ama sağlıklı nefes alamamaktan morarmış şimdi yorgunluk moru
cok tatlisin kaptanim
selam canlar iftar yemeklerine baslamadan once bi selam vereyim
arkadaslar size bir sorum olacak ramazan basladi baslayali kesinlikle yemegi abartmiyorum genelde salata, yarim tabak corba, ve et ne varsa ondan ne tatli ne pilav sadece bazen birkac parca karpuz aliyorum aksamlari hic ekmek katmiyorum
ara olarak yagsiz kwark (extra proteinli yogurt) yiyorum sahurdada hergun mutlaka 2 yumurta 2 dilim kepek ekmegi bazen bir dilim kepek ekmegi ve cok kucuk bir parca pide domates salatalik biraz peynir birkac zeytin yiyorum
yediklerimin hepsi bu ve bir haftadir hic kilo veremedimspora zamanim olmuyor ama gun boyu kosusturma ve ise bisikletle gidip geliyorum yaklasik 40dk felan oluyor nerde hata yapiyorum bilemedim
reglim yakin ondan olabilirmi acaba? ama hic boyle olmamisti 100-200 grde olsa giderdi
Abla ben de giricektim sözde bir türlü popomu kaldırıp spor yapamadımBu hafta katılıcam ama nasipse
Canım dun aksam biraz kacirdim ondan bozuk ama kiloya pek yansimamis gibi. Simdi iyiyim
Benn tırtım zatenn
Diğer arkadaşlarima güveniyorum.
@_SARAYCA_ Ablam hiiç moral bozmak yoook, sen bunu telafi edecek iradeye ve bünyeye sahipsinO kadar kiloyu kiiim verdi sen tabii kiii , bundan sonra da yapıcaksın
Öyle umutsuz olma
Hadi bakalım
Yaaa bu arada 1 hafta gecikmeyle havalardan dolayı yarın bizim sitenin havuzu açılıyormuuş ... Ama kilo aldım yaza hiç hazır değilim ya
Şöyle incecik olup o havuza girmek vardııı.. Şimdi azıcık tombiş girmiş olucam
Kefini çıkar kaptanımBen birde caslı coslu menü hazırlamışım
Yiyecekmiyim
Tabikide hayıııııııııııırrrrrrrrr
Zaten hemen olumlama yapmışım..canım benim bundan öncesi ne ölçüde yerdin ?
eğer ciddi manada çok yiyorsan ... 2 günde tartı oynar bu kadar ... 1 kilodan fazlası su kaybıdır onun .
her diyet başlangıcı hemen herkeste olur .
sen tartını şimdilik gözden çıkarma :) tahminim yarına da 87.3 falan çıkar ... sonra yavaşlar . başlangıç kilon takıma ilk girdiğinde yazdığın kilodur değişmez canım .
Kaç yazmıştık onu da unuttum gerçi şimdi :)
betül bacım ne zaman menü yazmaya başlıyorsun
Merhabalar ....
Hepimiz az çooook hep kiloluyuz :) yalnız değilsin yani canım .
7.takım olarak listeye giriş için sırada beklemek gerekebilir .. istersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ... istersen bizimle liste dışı da olsa kalabilirsin .
Kimseye küsülmüyor ...3 gün bayramda eşin 2 kiloyu geri alacak ... sen verdiklerinin kalıcılığı ile havanı atacaksın şekerim
eflalyakında senden mucize bir iksir buldummmmmmmm diye ortaya çıkıp kanal kanal dolaşmanı bekliyorum
uyma annem senAhu060812 ya ... cııız o dizi .. hele de ramazan ramazan ... sen fargo izle
göremedim bugün seni hiç baş ağrın dışında .
Menün güzel ... sabaha -100 ün yanına mutlaka 300 500 ekleyecektir bu menü .
süper olan yağların cızır cozur gitmesi efserimçook sevindim çooooooooooook
Bak bizde de göz altı çöküklük hatta morluk ırsidir .. abimde ... dayısından da yusufta ... baba da ... bir bende yoktu ..yani ben yoktu sanıyordum da ..o kadar şişko bir yüzde garibim göz altları genetikte olsa çökecek fırsat bulamamış zamanındaşimdi aynı abimgiller :) gibi .... amaaaa gel de anlat , çöktün de çöktün .
Çöktüm leeen çöktüm ..çöktüysem sana mı çöktüm kendime çöktümdiyorum ben saygı ve sevgi ile
saydin78 sen de sallama hiç .
canımmm hiiç uzaklara gitme ... burnunun dibindeyim
dün telden mimu ya da yazdım .
aynı durumdayım .
ki ben duraklama denen dönem bile 400-500 gr veren metaydım .
yok ramazanla beraber dursa iyi ... gr gr artılar akın akın geliyor .
gerçi bende wc büyük sıkıntı ..
Sebep olarak aralı ve azar azar sık sık beslenme tarzına alışan ve öyle kilo veren metamın , 2 öğün beslenmeye karşı direnç gösterdiğini düşünüyorum .
sende gerçi regl de geliyormuş o da etken olabilir .hiç pes etme , şimdi ki gibi beslenmeye ve bisiklete devam et ... tartı birden ceeee süprizzz diyecek gör bak
eeee hadiiii , sen hala listede değil misinnnn30 dk cık ayır kendine , yavaş yavaş arttır ..hadi hadiiiiiiiiii
amaaan saraycam sevindim tartıya yansımamasına , zira 3 kg cuk yeteri kadar yansımıştı zaten
evrene pozitif enerji yolla ..ohhhmmmmmmmmmm
ben tırtım demeeee ...ohmmmmmmmm
ben cumanın en çok kilo vereni olacağımmmm deee ...ohmmmmmmm
Zaten hemen olumlama yapmışım..
Umutsuzluk benim lugatimda yoktur şükür
canım benim bundan öncesi ne ölçüde yerdin ?
eğer ciddi manada çok yiyorsan ... 2 günde tartı oynar bu kadar ... 1 kilodan fazlası su kaybıdır onun .
her diyet başlangıcı hemen herkeste olur .
sen tartını şimdilik gözden çıkarma :) tahminim yarına da 87.3 falan çıkar ... sonra yavaşlar . başlangıç kilon takıma ilk girdiğinde yazdığın kilodur değişmez canım .
Kaç yazmıştık onu da unuttum gerçi şimdi :)
betül bacım ne zaman menü yazmaya başlıyorsun
Merhabalar ....
Hepimiz az çooook hep kiloluyuz :) yalnız değilsin yani canım .
7.takım olarak listeye giriş için sırada beklemek gerekebilir .. istersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ... istersen bizimle liste dışı da olsa kalabilirsin .
Kimseye küsülmüyor ...3 gün bayramda eşin 2 kiloyu geri alacak ... sen verdiklerinin kalıcılığı ile havanı atacaksın şekerim
eflalyakında senden mucize bir iksir buldummmmmmmm diye ortaya çıkıp kanal kanal dolaşmanı bekliyorum
uyma annem senAhu060812 ya ... cııız o dizi .. hele de ramazan ramazan ... sen fargo izle
göremedim bugün seni hiç baş ağrın dışında .
Menün güzel ... sabaha -100 ün yanına mutlaka 300 500 ekleyecektir bu menü .
süper olan yağların cızır cozur gitmesi efserimçook sevindim çooooooooooook
Bak bizde de göz altı çöküklük hatta morluk ırsidir .. abimde ... dayısından da yusufta ... baba da ... bir bende yoktu ..yani ben yoktu sanıyordum da ..o kadar şişko bir yüzde garibim göz altları genetikte olsa çökecek fırsat bulamamış zamanındaşimdi aynı abimgiller :) gibi .... amaaaa gel de anlat , çöktün de çöktün .
Çöktüm leeen çöktüm ..çöktüysem sana mı çöktüm kendime çöktümdiyorum ben saygı ve sevgi ile
saydin78 sen de sallama hiç .
canımmm hiiç uzaklara gitme ... burnunun dibindeyim
dün telden mimu ya da yazdım .
aynı durumdayım .
ki ben duraklama denen dönem bile 400-500 gr veren metaydım .
yok ramazanla beraber dursa iyi ... gr gr artılar akın akın geliyor .
gerçi bende wc büyük sıkıntı ..
Sebep olarak aralı ve azar azar sık sık beslenme tarzına alışan ve öyle kilo veren metamın , 2 öğün beslenmeye karşı direnç gösterdiğini düşünüyorum .
sende gerçi regl de geliyormuş o da etken olabilir .hiç pes etme , şimdi ki gibi beslenmeye ve bisiklete devam et ... tartı birden ceeee süprizzz diyecek gör bak
eeee hadiiii , sen hala listede değil misinnnn30 dk cık ayır kendine , yavaş yavaş arttır ..hadi hadiiiiiiiiii
amaaan saraycam sevindim tartıya yansımamasına , zira 3 kg cuk yeteri kadar yansımıştı zaten
evrene pozitif enerji yolla ..ohhhmmmmmmmmmm
ben tırtım demeeee ...ohmmmmmmmm
ben cumanın en çok kilo vereni olacağımmmm deee ...ohmmmmmmm
Bak şimdi havuz diyince kulakları çınlasınaeben bacım geldi aklıma ..tatile 3 hafta vardı .. listeye al beni aus dedi ..
girdi 3 haftada mezun oldu ve small mayosu ile tatile uçtu
kıssadan hisse sana
tabi kiii de hayır ...
caza coza cıza
Ha ben hiç etiketli olduğum sefer telli listesini göremedim de ondandır her halde düşüncem..._AYNURA_ seferbaşım ... şu oruçlu kafa ile her fırsatta bu hatunları telli sefer ayırt etmeksizin gözetip kolluyorum .. hangi enerji düşüklüğüm bacımm
Sinyalleri aldım ben zaten , olduğu kadar olmadığı ramazan diyeceğiz bu hafta anlaşıldı
Yorgunlukta yaparilaç almak zorunda kaldım
çok ağrıdı,maaş günü pek yoğundu bugün gelemedim
Toplarsın sen kendiniii...Canim bu aralar pek konsantre olamadim bi ara bogaz agrisiyla ugrastim sonra halsizlik coktu vucuduma enerjim yok... bu hafta regli oldum orucada ara verdim boyle bi duzensiz oldum toparlayamadim kendimi....memleketten babam geldi iyice duzen ufff oldu uctu yaniii ...
Geçmiş olsun mortim...benim de uykum var ama kocamın korkusundan oturuyomilaç almak zorunda kaldım
çok ağrıdı,maaş günü pek yoğundu bugün gelemedim
Geçmiş olsun mortim...benim de uykum var ama kocamın korkusundan oturuyomerken yatınca kızıyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?