Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen ona yazilanlara iyi sabrediyor kadin..benim anlamadigim gözaltı mor yada degil.yüzü çöktü yada çökmedi..insanlari neden bu kadar ilgilendiriyor..kadininki azim irade meselesi takdir etmiyorlar..

canım benim bundan öncesi ne ölçüde yerdin ?
eğer ciddi manada çok yiyorsan ... 2 günde tartı oynar bu kadar ... 1 kilodan fazlası su kaybıdır onun .
her diyet başlangıcı hemen herkeste olur .
sen tartını şimdilik gözden çıkarma :) tahminim yarına da 87.3 falan çıkar ... sonra yavaşlar . başlangıç kilon takıma ilk girdiğinde yazdığın kilodur değişmez canım .
Kaç yazmıştık onu da unuttum gerçi şimdi :)

betül bacım ne zaman menü yazmaya başlıyorsun

kızlar ben de çok kiloluyum bu takımlara katılmak istiyorum

Merhabalar ....
Hepimiz az çooook hep kiloluyuz :) yalnız değilsin yani canım .
7.takım olarak listeye giriş için sırada beklemek gerekebilir .. istersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ... istersen bizimle liste dışı da olsa kalabilirsin .

ramazan girdi gireli eşim 2-2,5 kilo civarı vermiş, oğlumda kilo verdim dedi,onlardan az yememe rağmen bende değişiklik yok kime küsülüyodu tartıyamı,eşime mi,diyete mi

Kimseye küsülmüyor ... 3 gün bayramda eşin 2 kiloyu geri alacak ... sen verdiklerinin kalıcılığı ile havanı atacaksın şekerim

Maydanoz +zencefil +çubuk tarçın +tane karabiber +biberiye +limon hepsini kaynattım yine içiyorum bir gün hükkedenek gidicem

eflal yakında senden mucize bir iksir buldummmmmmmm diye ortaya çıkıp kanal kanal dolaşmanı bekliyorum

Aklımı çeldin izliycem

uyma annem sen Ahu060812 ya ... cııız o dizi .. hele de ramazan ramazan ... sen fargo izle

kahvaltı
1 yeni dünya
2 etimek
peynir
domates-salatalık-zeytin
2 ısırık şekersiz tadelle

öglen
1.5 kase dügün çorbası
1 tabak salata

2,5 lt su
Baş ağrın ne durumda banu ?
göremedim bugün seni hiç baş ağrın dışında .
Menün güzel ... sabaha -100 ün yanına mutlaka 300 500 ekleyecektir bu menü .

Esim suan 6 kilo verdi

Yaaa sesli güldüm çok tatlisin aus.

Diyetisyenden geldim bombayı bugünmü patlatayım yarın mı

Analiz gayet güzel çıktı en cok buna sevindim saglıklı kilo vermişim

süper olan yağların cızır cozur gitmesi efserim çook sevindim çooooooooooook

Bak bizde de göz altı çöküklük hatta morluk ırsidir .. abimde ... dayısından da yusufta ... baba da ... bir bende yoktu ..yani ben yoktu sanıyordum da ..o kadar şişko bir yüzde garibim göz altları genetikte olsa çökecek fırsat bulamamış zamanında şimdi aynı abimgiller :) gibi .... amaaaa gel de anlat , çöktün de çöktün .
Çöktüm leeen çöktüm ..çöktüysem sana mı çöktüm kendime çöktüm diyorum ben saygı ve sevgi ile

saydin78 sen de sallama hiç .

cok tatlisin kaptanim

selam canlar iftar yemeklerine baslamadan once bi selam vereyim

canımmm hiiç uzaklara gitme ... burnunun dibindeyim
dün telden mimu ya da yazdım .
aynı durumdayım .
ki ben duraklama denen dönem bile 400-500 gr veren metaydım .
yok ramazanla beraber dursa iyi ... gr gr artılar akın akın geliyor .
gerçi bende wc büyük sıkıntı ..
Sebep olarak aralı ve azar azar sık sık beslenme tarzına alışan ve öyle kilo veren metamın , 2 öğün beslenmeye karşı direnç gösterdiğini düşünüyorum .

sende gerçi regl de geliyormuş o da etken olabilir .hiç pes etme , şimdi ki gibi beslenmeye ve bisiklete devam et ... tartı birden ceeee süprizzz diyecek gör bak

Abla ben de giricektim sözde bir türlü popomu kaldırıp spor yapamadım Bu hafta katılıcam ama nasipse

eeee hadiiii , sen hala listede değil misinnnn 30 dk cık ayır kendine , yavaş yavaş arttır ..hadi hadiiiiiiiiii

Canım dun aksam biraz kacirdim ondan bozuk ama kiloya pek yansimamis gibi. Simdi iyiyim

amaaan saraycam sevindim tartıya yansımamasına , zira 3 kg cuk yeteri kadar yansımıştı zaten

Benn tırtım zatenn
Diğer arkadaşlarima güveniyorum.

evrene pozitif enerji yolla ..ohhhmmmmmmmmmm

ben tırtım demeeee ...ohmmmmmmmm

ben cumanın en çok kilo vereni olacağımmmm deee ...ohmmmmmmm

@_SARAYCA_ Ablam hiiç moral bozmak yoook, sen bunu telafi edecek iradeye ve bünyeye sahipsin O kadar kiloyu kiiim verdi sen tabii kiii , bundan sonra da yapıcaksın

hemi de o @_SARAYCA_ var ya o saraycaaaa .... burda ayın en çok kilo verenler listesini alt üst etti bir zamanlar

heeeeey gidi goca saraycaaaa heeeeey

Bak şimdi havuz diyince kulakları çınlasın aeben bacım geldi aklıma ..tatile 3 hafta vardı .. listeye al beni aus dedi ..
girdi 3 haftada mezun oldu ve small mayosu ile tatile uçtu

kıssadan hisse sana

Kefini çıkar kaptanım Ben birde caslı coslu menü hazırlamışım
Yiyecekmiyim
Tabikide hayıııııııııııırrrrrrrrr

tabi kiii de hayır ...
caza coza cıza

_AYNURA_ seferbaşım ... şu oruçlu kafa ile her fırsatta bu hatunları telli sefer ayırt etmeksizin gözetip kolluyorum .. hangi enerji düşüklüğüm bacımm

Sinyalleri aldım ben zaten , olduğu kadar olmadığı ramazan diyeceğiz bu hafta anlaşıldı

Zaten hemen olumlama yapmışım..
Umutsuzluk benim lugatimda yoktur şükür

Eşim yok diye hala buralardayım ... yusufta yedi zaten ... kös kös iftardayım bi başıma

Salata da yapmadım söğüş hıyar yiyeceğim

ilaç almak zorunda kaldım
çok ağrıdı,maaş günü pek yoğundu bugün gelemedim

Ha ben hiç etiketli olduğum sefer telli listesini göremedim de ondandır her halde düşüncem...
Kaptanım şu kiraz sapını demledim içtim tadı çok güzeldi ya sanki kiraz reçeliyle çay içiyosun...bugün ödem sökücü her şeyi ama herşeyi yaptım.en baştata safın safı saf pro...amaaaakiii regl gelemedi daha

Toplarsın sen kendiniii...

Menümü yazayım, geçmişi birazdan okuyacağım...

Sabah:
Domates, salatalık, peynir
1 kupa süt
Bir simitin 3 te 1 i
2 hurma

Öğle:
1 kase çorba
2 köfte

Akşam:
1 kase çorba
2 köfte

Ara:
3 erik
Şekersiz Türk Kahvesi

Su: 2.5 - 3 litre
Spor: Yok ..

markete uğradım. .. dil peyniri aldım kendime ..

yarın yemekte kürü fasulye var
biraz yemeyi düşünüyorum; epeydir yememiştim ,sabah yumurta yer öğlenden kuru fasulye yerim bi tabak salata,Yogurt ile birlikte diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…