Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

01.06.2017 Perşembe Menüm

Sahur
3 ince dilim fırında peynir yumurtalı t.b. ekmeği (ekmeği fırında kestiriyorum incecik oluyor :) )
2 fındık 1er ceviz ve gün kurusu
4 zeytin, 4 çeri domates, 2 salatalık
Iftar
1hurma
1 kase yayla çorbası buğday ve az nohutlu
Kağıt kebabı
Brokoli salatası
1 bardak limonata
Su: 2 lt. olur.1 fincan yeşil, 1 fincan karışık bitki çayı
Spor: yok. Ausencia

Menümü de yazayım sonra uykuuu...
10.30 maydanoz+limom+su kürü

11.00 2yumurta haşlam
Peynir
Kv yeni peynir almış.türkçesini bilmiyorum.şöyle incecik katlı katlı peynir.tuzsuz .soyup yiyorsun kat kat...

15.30 3küçük köfte
Peynir

1800detoks suyu
2lt sade su
1bardak kiraz sapı çayı
40+45+15+23 dakika yürüyüş...çok yoruldum bugün inşallah yarınki sonuca deyer...

Bu hafta yine benim için zor olacak.cumartesi annemlere gidicem.pazar şehirdışına pikniye gidicez,çarşanba annemlerin 30yıllıkları restorana gidicez kutlamaya...yani yine zor...haftasonu hall olurda çarşanba bi de gec saatte olunca yaramıycak bana...ama benim vücut şovlarını perşenbe yapar...güveniyorum kendime...diyer cuma da mezum olurum inşallah...yarın ola hayr ola.regl kapıda diye eteklerim tutuştu yoksa kafamı yastığa atar uyurdum rahat...

10 kilodan sonra başlarlar cevre bence iyisin ne gerek var iyisin böyle sonra sarkarsın demeler

10 kilodan sonra başlarlar cevre bence iyisin ne gerek var iyisin böyle sonra sarkarsın demeler
Evet canım haklısın derler de derler
Bu arada benim de bölgesel sarkmalar sözkonusu. Bu duruma canım sıkılmıyor da değil açıkçası 18 kilo verdim totalde. Sporsuz maalesef sarkmalar oluyor

Bugun menu
Sabah 09.15
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
Domates salatalik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Bir avuc kiraz

Aksam 15.15
Bool semizotlu salata
Peynir
Zeytin

Ara
8 cilek
8 findik
8badem
1soda

2 lt su icildi Ausencia spor yok asagida sitede kizim pesinden kosmaca )

Kullandigim ilac inanilmaz istah acti bunu size anlataman ancak demir ilaci kullanip istahi acilanlar beni anlayabilirler savasiyorum resmen ....

Bugünkü menüm
Sahur
1 yumurta
1 k.k peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domtes salatalık
Yeşil çay zor içtim
1 soda
İftar
2 kase cacık
Bol salata,roka
40 dakika ara
Bu gün patlıcan oturtma yaptım kızartma olduğu için kıymasını az yagda kavurdum 2 kaşık yayırdım
Kapagının üzerine serdim fırınladım
4 kaşık kadar ondan yedim
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Civam percemi
Su birazdanda sonu kalan kompostomu yiyecegim
2. Arayı sahura aldık yapamıyorum diye 1 bardak süt yada yoğurt

Evet canım haklısın derler de derler
Bu arada benim de bölgesel sarkmalar sözkonusu. Bu duruma canım sıkılmıyor da değil açıkçası 18 kilo verdim totalde. Sporsuz maalesef sarkmalar oluyor
Benim diger kilo vermelerinde çok beni rahatsız etmedi hata kilo verdikce selülüt tokusu kendiliğinden kalmıştı simdi ne olur bilemiyorum inşallah eskisi gibi olur
İlerki dönem için eger böyle bir sorun olusa verdikten sonra pilatesi düşünüyorum sıkılaşmak için

Hadi yaa benimde eksik ben almadım. menün çok güzel bunun üzerine bir şey yemeden yatarsan süper olur

Inşallah istediğin gibi olur herşey :) bende istiyorum platesi. Şu bayram bi geçsin hele ideal kiloma gelince bende başlarım büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…