En yeşilinden kelebeğimÇayyyylarrrrrrr
1saat fark var masumum...diyetteyken erken uyumak istiyorum...şimdi saat 22.06 ve açlık başlıyor.bende kendimi attım yatağa...uyuyayım da yansın kara yağlarrr...saat farkımız ne kadar aynura?
yani şuan burda 20:42 erken yani cidden uyku için
1saat fark var masumum...diyetteyken erken uyumak istiyorum...şimdi saat 22.06 ve açlık başlıyor.bende kendimi attım yatağa...uyuyayım da yansın kara yağlarrr...
10 kilodan sonra başlarlar cevre bence iyisin ne gerek var iyisin böyle sonra sarkarsın demeler
Diyetisyen ramazanda siyah cayı ve kahveyi önermediÇayyyylarrrrrrr
Cay ve kahveyi yasaklayan diyetisyenlere hayirrrr:))Diyetisyen ramazanda siyah cayı ve kahveyi önermedi
Evet canım haklısın derler de derler10 kilodan sonra başlarlar cevre bence iyisin ne gerek var iyisin böyle sonra sarkarsın demeler
Benim diger kilo vermelerinde çok beni rahatsız etmedi hata kilo verdikce selülüt tokusu kendiliğinden kalmıştı simdi ne olur bilemiyorumEvet canım haklısın derler de derler
Bu arada benim de bölgesel sarkmalar sözkonusu. Bu duruma canım sıkılmıyor da değil açıkçası18 kilo verdim totalde. Sporsuz maalesef sarkmalar oluyor
White Lily bu arada hoşgeldin canım aramıza inşallah sende güzel kilolar verirsin yaşın gençti yanlış hatırlamıyorsam çok daha kolay gider
Suyu tutar ramazanda dedi.sadece ramazan için dedi diger günler serbestCay ve kahveyi yasaklayan diyetisyenlere hayirrrr:))
Hadi yaa benimde eksik ben almadım. menün çok güzel bunun üzerine bir şey yemeden yatarsan süper olurBugun menu
Sabah 09.15
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
Domates salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc kiraz
Aksam 15.15
Bool semizotlu salata
Peynir
Zeytin
Ara
8 cilek
8 findik
8badem
1soda
2 lt su icildiAusencia spor yok asagida sitede kizim pesinden kosmaca )
Kullandigim ilac inanilmaz istah acti bunu size anlataman ancak demir ilaci kullanip istahi acilanlar beni anlayabilirler savasiyorum resmen ....
Inşallah istediğin gibi olur herşey :) bende istiyorum platesi. Şu bayram bi geçsin hele ideal kiloma gelince bende başlarım büyük ihtimalleBenim diger kilo vermelerinde çok beni rahatsız etmedi hata kilo verdikce selülüt tokusu kendiliğinden kalmıştı simdi ne olur bilemiyoruminşallah eskisi gibi olur
İlerki dönem için eger böyle bir sorun olusa verdikten sonra pilatesi düşünüyorum sıkılaşmak için
Kilocuklar hele bir gitsin toplamak son rutuş olur inşallah sarkanları toplama topiği acarız :)))))Inşallah istediğin gibi olur herşey :) bende istiyorum platesi. Şu bayram bi geçsin hele ideal kiloma gelince bende başlarım büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?