Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki menüm

Sabah: (07:30)
2 yk lor peyniri (tuzsuz)
yarım domates, salatalık,biber
1 yumurtayla otlu omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: (10:00)
2 ceviz+1 bardak tarçını süt

Öğlen: (12:30)
5 kaşık kıymalı bamya
bol salata

Ara(15:00)
2 çilek ve bir iki tane dondurulmuş böğürtlen 3 yk yoğurtla meyveli yoğurt yaptım yine. Az tarçın ekledim üstüne. Mükemmel oldu.

Akşam (17:30)
Izgara tavuk göğsü(avuç içim kadar)
salata
1 bardak ayran

Su: 2,5 litre oldu. Uyuyana kadar 3 olur
Spor
1 saat yürüyüş+ 30 dk bölgesel çalıştım

Bitki çayı hiç içmiyormuşum onu farkettim. Diyetisyenim de söylemişti. Yarın kendimi bi aktara atayım

Kilocuklar hele bir gitsin toplamak son rutuş olur inşallah sarkanları toplama topiği acarız :)))))
Zayıflarken de toparlanmak mümkün asında. Belki biliyorsunuzdur. Callanetics diye bir egzersiz programı var. Videoları mevcut. 2 sene pilates yapmış biri olarak kesinlikle callanetics in daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Vücudu çok çok güzel toparlıyor. Kasları inanılmaz güçlendiriyor. Bunu yaparken de vücuda zarif bi görüntü veriyor. Ben de başlamayı düşünüyorum tekrar

Ausencia
89.4 yazmıştık işte. Dun sabah öyle görünüyordu. Tartımın bozuk olduğunu ben de sanmıyorum. Çok dengesiz beslenirim ben normalde. Daha önce zayıflama maceram olduğu için kendimi biliyorum ama orucken zayıflama işine pek girişmedim. Acaba ondan mi boyle oldu?

Dün yanlış gördüm desem, defalarca tartılıp bakarım arka arkaya. yanlış gördüğümu de sanmıyorum. Neyse zaten deneme asamasindayim, bu hafta düzene oturur artik kaç kiloysam. :)

Menüm
Sabah 06 : 30
Beyaz peynir
4 - 5 cherry domates
2 kuru kayısı
3 ceviz
1 etiform

Öğlen 12:30
Yarım kase mercimek çorbası
Bir porsiyon et sote
Salata

Akşam 17:00
Domates -Salatalık
4 kayısı

Yeşil çay
Su az 1,5 anca
Ausencia

Canım spor sevmiyorum hata yürümeyide burda sağolsun arkadaşlar dinleye dinleye biraz biraz yeni emekleyen bebek gibi başladım bakalım bende kendim için bir şeyler araştıyorum hafif sporlar şimdilik cazibe alanımda yüzme var onu ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum eger alışırsam spora inşalah denerim

Ramazanda yeme düzenimiz değişti .

Canı çekip cız coz yiyenler istisna onlar zaten davetiye çıkarıyor da ...

Saat olarak değişti her şeyden önce ..bir çoğumuz uzun süredir diyetteyiz ve hemen hepimiz akşam 6-7 gibi gırtlak yolunu kapatıyorduk .
Bir çoğumuz da ara öğünlü besleniyorduk .

Ramazanda çok iyi kilo veririm diyenler de istisna :) bazı bünyeler 1-2 öğünle iyi kilo verir çünkü ...

Neyse demem o ki , benim metayı bir çoğunuz tanır, iyi bilirsiniz Cumartesiden bu yana wc siz .. resmen savaşıyorum ... Ki bir kaç menüde yazdım .. genel olarak hep böyle ..cız coz pide mide yok ...
58.8 ile başladığım ramazan maceram da dün 59.8 i iftardan önce ... 61 i iftardan sonra gördüm .

ve bu gün nihayet iftardan sonra ... evet sonra , onca su ile beraber ... 60.1 ... yani yarın iftar öncesi 59.0 görmem kuvvetle muhtemel.

bence bugün direnç kırıldı ... benim meta demek yeni düzen bu dedi .. sizin ki de diyecek ..

hatta wc gelirse 58 de göreceğim ... eminim .. 6 gün yahuuu taş olsa çatlar

1 günde 900 gr nereye gitti bilmiyorum .. ama gitti işte ...

Tartı ile küsmeyin ... siz diyetinize uyduğunuz sürece , o bir vakit bir yerlerden en güzel ooo lalalalalarını çıkaracak .

Tabii bu oo lalala lar cumaya denk gelirse daha bir makbul olacak

Aslinda ben ramazanda iyi veriyorum da bu tatilden sonra toparlanmam zor oldu kaptanım. Yarin yeni bir başlangıç olacak sende her daim sopani goster olur mu. Burasi bana cok iyi geliyor çünkü

Ben de ramazandan sonra yüzmeyi düşünüyorum. Spor konusu derya deniz gibi bişey. Bi girince çıkamıyor insan. Yürüyüşle başlıyor insan. Sonra pilates callanetics, yüzme, ip atlama yüzme vs derken birçok dalıyla haşır neşir oluyorVe gerçekten sporla zayıflamak hem daha hızlı hem de daha kolay oluyor. Bi alışırsan bırakmak istemezsin sanıyorum

sahur 1 yumurta, 2 tane sunta, peynir domates biber yesil cay ile
aksam(annemde misafir vardi biraz kacirdim ama surekli ayakta idim terden oldum)
corbayi atladim yine
bir kabak dolmasi
2 yk kadar sebzeli firinlanmis et
1 tavuklu sebzeli borek ama yufkasi yok denecek kadar azdi o yuzden yedim
yesil salata,semiz otu salatasi,cok az zygli taze fasulye
1 bardak ev yapimi kayisi suyu sekersiz

su 2 lt yi gecer
yesil cay icecegim
spor yok yine

iftardaki borek icin sahuru yine hurma ve su ile kapatacagim buyuk ihtimal yinede yarinki iftarla paylasirim durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…