Aha süper fikir canımKilocuklar hele bir gitsin toplamak son rutuş olur inşallah sarkanları toplama topiği acarız :)))))
Zayıflarken de toparlanmak mümkün asında. Belki biliyorsunuzdur. Callanetics diye bir egzersiz programı var. Videoları mevcut. 2 sene pilates yapmış biri olarak kesinlikle callanetics in daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Vücudu çok çok güzel toparlıyor. Kasları inanılmaz güçlendiriyor. Bunu yaparken de vücuda zarif bi görüntü veriyor. Ben de başlamayı düşünüyorum tekrarKilocuklar hele bir gitsin toplamak son rutuş olur inşallah sarkanları toplama topiği acarız :)))))
Canim yeme duzenine dikkat et canim ilac alma benim feci istah actiiiHadi yaa benimde eksik ben almadım. menün çok güzel bunun üzerine bir şey yemeden yatarsan süper olur
Dikkat et canım öyle düşünmemeye çalış yoksa düşündükce iştahını daha çok açarsın her ne olusa olsun kilo vermeye odaklan...Canim yeme duzenine dikkat et canim ilac alma benim feci istah actiii
Bu ay yine alt ust edeceğimhemi de oSarayca var ya o saraycaaaa .... burda ayın en çok kilo verenler listesini alt üst etti bir zamanlar
heeeeey gidi goca saraycaaaa heeeeey
Canım spor sevmiyorum hata yürümeyide burda sağolsun arkadaşlar dinleye dinleye biraz biraz yeni emekleyen bebek gibi başladım bakalım bende kendim için bir şeyler araştıyorum hafif sporlar şimdilik cazibe alanımda yüzme var onu ramazandan sonra başlamayı düşünüyorumZayıflarken de toparlanmak mümkün asında. Belki biliyorsunuzdur. Callanetics diye bir egzersiz programı var. Videoları mevcut. 2 sene pilates yapmış biri olarak kesinlikle callanetics in daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Vücudu çok çok güzel toparlıyor. Kasları inanılmaz güçlendiriyor. Bunu yaparken de vücuda zarif bi görüntü veriyor. Ben de başlamayı düşünüyorum tekrar
Cok teşekkür ederim canım arada kendimi kaybetsemde toparlaniyorum burasi ve sizlerin sayesindeSarayca Ablam hiiç moral bozmak yoook, sen bunu telafi edecek iradeye ve bünyeye sahipsin O kadar kiloyu kiiim verdi sen tabii kiii , bundan sonra da yapıcaksın
Aynen oyle kadigimiz yerden devam edeceğiz hepberaberBozma kuzum telafi ederiz o kacakları biz
Aslinda ben ramazanda iyi veriyorum da bu tatilden sonra toparlanmam zor oldu kaptanım. Yarin yeni bir başlangıç olacak sende her daim sopani goster olur mu. Burasi bana cok iyi geliyor çünküRamazanda yeme düzenimiz değişti .
Canı çekip cız coz yiyenler istisnaonlar zaten davetiye çıkarıyor da ...
Saat olarak değişti her şeyden önce ..bir çoğumuz uzun süredir diyetteyiz ve hemen hepimiz akşam 6-7 gibi gırtlak yolunu kapatıyorduk .
Bir çoğumuz da ara öğünlü besleniyorduk .
Ramazanda çok iyi kilo veririm diyenler de istisna :) bazı bünyeler 1-2 öğünle iyi kilo verir çünkü ...
Neyse demem o ki , benim metayı bir çoğunuz tanır, iyi bilirsinizCumartesiden bu yana wc siz .. resmen savaşıyorum ... Ki bir kaç menüde yazdım .. genel olarak hep böyle ..cız coz pide mide yok ...
58.8 ile başladığım ramazan maceram da dün 59.8 i iftardan önce... 61 i iftardan sonra gördüm .
ve bu gün nihayet iftardan sonra ... evet sonra , onca su ile beraber ... 60.1 ... yani yarın iftar öncesi 59.0 görmem kuvvetle muhtemel.
bence bugün direnç kırıldı ... benim meta demek yeni düzen bu dedi .. sizin ki de diyecek ..
hatta wc gelirse 58 de göreceğim ... eminim .. 6 gün yahuuu taş olsa çatlar
1 günde 900 gr nereye gitti bilmiyorum .. ama gitti işte ...
Tartı ile küsmeyin ... siz diyetinize uyduğunuz sürece , o bir vakit bir yerlerden en güzel ooo lalalalalarını çıkaracak .
Tabii bu oo lalala lar cumaya denk gelirse daha bir makbul olacak
Evet bitanem başlasın lütfen
Ben de ramazandan sonra yüzmeyi düşünüyorum. Spor konusu derya deniz gibi bişey. Bi girince çıkamıyor insan. Yürüyüşle başlıyor insan. Sonra pilates callanetics, yüzme, ip atlama yüzme vs derken birçok dalıyla haşır neşir oluyorCanım spor sevmiyorum hata yürümeyide burda sağolsun arkadaşlar dinleye dinleye biraz biraz yeni emekleyen bebek gibi başladım bakalım bende kendim için bir şeyler araştıyorum hafif sporlar şimdilik cazibe alanımda yüzme var onu ramazandan sonra başlamayı düşünüyorumeger alışırsam spora inşalah denerim
Evet bitanem başlasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?