günaydın....bugün meyve günü yapicam.cünkü hastaneye,alisverise falan gidecegimiz icin eve anca ögleden sonra gelicez.yani bugünü sebze günüyle degistim.cünkü sebze gününde salata yapip yemegi düsünüyordum.artik onu yarina.bugün meyvelerimi alayim yanima,aciktikca yerim bari.
ha gayret,bugün 3. gün.YIKILMADIM AYAKTAYIM
bugün yumurta,yogurt,süt günümdü.valla bugün güzel gecti be.acikmadim pek.yumurta acayip tok tutuyor arkadaslar,aklinizda bulunsun.bugün toplam iki haslanmis,ikide sahanda yumurta yedim.400 gram yogurt,3 bardakta süt ictim.günü böyle tamamladim.4 milde Leslie yaptim
yarini cok merak ediyorum:tartilicAm hemen kalkincA
len ben geldim sen gidion meyvem
bugün meyve günü yapicam.cünkü hastaneye,alisverise falan gidecegimiz icin eve anca ögleden sonra gelicez.yani bugünü sebze günüyle degistim.cünkü sebze gününde salata yapip yemegi düsünüyordum.artik onu yarina.bugün meyvelerimi alayim yanima,aciktikca yerim bari.
ha gayret,bugün 3. gün.YIKILMADIM AYAKTAYIM
Patates gününde zorlandim,ne yalan söyleyeyim.tuzsuz ve baskada birsey yemiyorsun ya,bu insani cok SIKIyor.ama dün iyiydi.buünde güzel gecer,cünkü meyveyi cok seviyorumgünaydın....
bende patatesleri getirdim şimdi birini soyar yerim nasıl geçiyor zorlanma varmı:26::26:
nereye kaçtınnnnn tartıldınmı merak ediyorum ya kulağıma söyle kimseler duymaz
erkenden yatıom canım biliyorsun beni
azerim günler değiştirldiğinde etkisi azalıyor diyetin haberin olsun .. onların sırası önemli..
ilk gün patatesle barsaklar temizleniyor 2. gün sebzeyle detoks 3. gün protein yağ yakımı için 4. gün yine meyveyle detoks 5. gün yine protein yağ yakımı için..
diyetten sonrada bol sebze meyve ve az protein öneriliyor bi kac gün hiç karbonhidrat alamadan.
günaydın kızlar felaket durumdayım dün gece regl oldum saat 3 de bi kalktım olan olmus zaten şiddetli ağrıyla uyandım. ağrım hiç azalmadan devam ediyor aksamdan ne uyuduysam onunlayım feci haldeyim anlıcanız.
sabah tartıda aklımı oynatıcaktım dünkü menüye göre vermem gerekirken ben almısım gözlerim yuvalarından fırladı resmen ama reglden bu durum biliyorum moralimi bozmamaya calısıyorum ...
dogrudur meyvecim ama mecbur kaldim.hani disarilara gitmeyseydim,uyacatim tam ama disari gidiyoruz iki gündür.ögleden sonra geliyoruz.disarilardada bu menüleri yemek hic kolay degil.
artik oldugu kadar olsun bari.cuma günü ekside cikayimda,simdilik istegim o
gecmis olsun meyvecim.regl agrisi kötüdür,bilirim.
tartida canini SIKMa,regl oldunmu vücut otomatikman sisiyor.bende her defasinda artilarda cikiyorum regl olunca
guanydınn canlarımm sabah tartıda gorduklerımden sonrqa aynı meyvem gıbı kafayı yıycektım bu sabah kalşktım dapdar ıcınde nefes bıle alamadıgım bır kotum var onu gıydımm ve yanıma elmalarımı alıp daıreye geldımm kotuumu aksama kadar yapmam gereken bır dıyet oldugunu hıssedebılmek ıcın gıydım valla . uzerınede uzun hırkam vardı onu gıydım popomu kapatsın dıye cunku cok dar yanı bıde arazıye gıdıcem ama tek basıma oyuzden elmalarımı goturucem yanımda kımseler benı bugun dıyetımden almasın ne olur yaaff
Patates gününde zorlandim,ne yalan söyleyeyim.tuzsuz ve baskada birsey yemiyorsun ya,bu insani cok SIKIyor.ama dün iyiydi.buünde güzel gecer,cünkü meyveyi cok seviyorum
evet tartildim.cuma gününden eksideyim,ama en alt düstügüm kilodan artidayim.ama neyse cuma günü artida cikmiycam yani.ekside cikicam insallah
patetesi şimdi çayla yedim bi tane az tuz atarım bidakine zorlanmamdiye düşünüyorum severim haşlanmış patatesi
kaç gr gitti onu merak ediyorum istersen özelden yazzzz
patates günün de 1 kilo civarı gidiyor doğacım..
sebzede az oluyor ette yine 800 falan gidiyor..
meyvedede az son gün hiç gitmiyor gibi bişi..
beni düşündüren meyve günü zaten bilmem nasıl yapıcaamyapmasak olmamı meyvemmmm
patetesi şimdi çayla yedim bi tane az tuz atarım bidakine zorlanmamdiye düşünüyorum severim haşlanmış patatesi
kaç gr gitti onu merak ediyorum istersen özelden yazzzz
ama bu öyle böyle bi artı değil nerdeyse 3 kilo
ben ağlamayayımda kim ağlasınnn
minnosum minnosumm minnosummmmmmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?