Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar günaydınn...

bu sabah ben de tartıda şok yaşadım.. geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım, ne yapsam nasıl versem bilemedim.. çok moralim bozuldu, böyle olunca motive de olamıyorum.. yardımmm!!!

30 gün dayanabilirmiyim ki bilmiyorum yoksa süper etkiliye benziyor hele şu 5 günü bi atlatayım hayırlısıyla düşünürüm

bizim burada da oluyor haksız olduğu davalarda bile işçi lehine sonuçlandı yüzde doksanı kazanırsınız parayı da icra yoluyla alırsınız hemde faiziyle

bende meyvada zorlanıcam belli elmayıda yedimmi daha çok acıkıyorum gırt gırt kazınıp durur midem bide minnoşum az tuz atarım ben tansiyon yerlerde olur yoksa tehlikeye atmaya gerek yok sende azcık tuz atabilirsin senin için çocuk oyuncagı

oyyy meyvemm meyyvemm meyvemmm:84::84::84::84:

minnosum neden böyle olduk ki bizzzz ...
ben şok diyet yapamam artık midemden dolayı sekercimm sen inş bu gün 1 kiloya yakın verirsin..
dikkat et ama sağlığından olma minnosum beniimmmm

günaydın frangicimmmm

bizde aynı haldeyizzz :26:
ağlasakmı dövünsekmi bilemedim vallaaa.. ama cuma günü müsliye baslıyorummm

ayy dogacım bılmıyorum hele suankı ıs yogunlugumda bıde ona katlanamam dıye dusunuyroum ama aslında yogun olunca ınsan acıkmıyor da yapada bılırım ama dur bugun yesıl elma dıyetıne basladım ılk gunde 1 kılo oynarmı daha once yapan varmı kızlar 3 gun yapsam durum ne olur bı deyın hele.
eger gıtmezse bır kılo 5 gunde 5 kıloya baslıycam galıba yıne

ben arazıye gıdıyorum kızlar gorusruz ınsallah yarın sabaha harıka tartılarla uyanırız canlarım benımm

oyyy meyvısımm arazıde olucagım ıcın cok farketmem dıye dusunuyorum ama bakalım bugun bozmamam lazım artık bıraz eksıde olan tartıyla moral bulmam lazım bıde regl olmam lazım ya hooofff

hadı gorusuruz kızlarrr mınnos arazıde bugun

kolay gelsin canım hee minnoş güneş koruyucu kullanmayı unutma bak dışarılarda geziyorsun

görüşrüzz minnosum kolay gelsinnn

azericim bravo sana.. şu azim bana da bir gelse ne kadar güzel olacak

geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce ağrın biter, şişlik de indi mi ohh rahatsın..

Su tutyorsundur canım,panik yok.2 günlük ödem söktürücü pirinç lapası ya da 2 günlük haşlanmış sebze detoksu,ha gayret
30 gün dayanabilirmiyim ki bilmiyorum yoksa süper etkiliye benziyor hele şu 5 günü bi atlatayım hayırlısıyla düşünürüm
Dayanırız canım benim,menü çok doyurucu ve sağlıklı.

sekerlerim şimdi ada cayı içiyorum sinirlerime ii gelir biraz olsun..
yoksa her gelene bağırıcam cok gerginim cok sabahda durduk yere annemlere cattımm.. sakinlesmem lazımm

sende azimliydinnn olur arada canını sıkma hadi bu günden başlaaa

valla bilmiyorum canım yaa miskinlik hissi diyetime de yansıdı.. böyle bir ağırlık var üzerimde.. biraz da psikolojik sanırım.. bu ay sonunda 7 senedir çalıştığımız genel müdürümüz ayrılıyor ve yerine başkası gelecek.. biz iş yerinde aile gibiyiz, eşlerle çocuklarla bir araya geliriz.. bu düzenin bozulacak olması hepimizin moralini bozdu.. ortam olarak çok rahattık müdürümüzle, işi olan halleder, hastası olan evden çalışır v.s. işler aksamadıkça herkes dilediği gibi yönetir çalışma zamanını.. şimdi yeni gelecek olan kişi ile bu uyumu yakalayabilecek miyiz diye düşünüyorum, onun tedirginliği de var sanırım üzerimde..

anlıyorum bizde hep oluyor bu durumlar bıktım valla gün sayıyorum

günaydın kızlar, müslime başladım :)
kolay gelsin zorlamaz inş
günaydın cemrem bende baslıcam cuma günü.15 gün yapıcam ..

şimdi sabah ve aksam 1 kase müsli yicem ben ama öğlen istediğim şeyi yeyebilecekmiyim..pek anlamadım bu diyeti :44:

canımmm 80-89 topiğinde biri sırf akşamları müsli yiyerek kilo veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…