30 gün dayanabilirmiyim ki bilmiyorum yoksa süper etkiliye benziyor hele şu 5 günü bi atlatayım hayırlısıyla düşünürümEvet canım.Ben de gerçekten sağlıklı ve etkili oluşuna güvenerek başlıyorum 30 günlük bu programa.Canlarım şimdi ben yatıyorum,çok ağrı var bacaklarımda.Spordan ve ödemden sanırım.Listeyi bi düşünün olur mu,beraber yaparsak etkisini katlayarak arttırırız diye düşünüyorum.Hepinize iyi geceler.Çooookkk öpüyorummmmm
önemli bişi değil kızlar. ben çalışıyordum hamileliğimin son ayına kadar, şirketin durumu iyi değildi, bizi işten çıkardılar ve alacaklarımızı da vermediler. biz de dava açtık, şahit olarak bi arkadaşımın davasına gitmiştim. ama devlet dairesi sonuçta, ben kızımı bıraktım, bi arkadaşım kalktı çanakkale'den geldi, hakim hanımefendi raporlu olduğu için havamızı aldık geldik...
ayy su 5 gunde 5 kıloyu yapabılsem keske bende dogacım cok kotu oluyorum ben o dıyette yaa dur bakalım bugunu kazasız belasız yesıl elmalarımla atlatırsam belkı yarına 1 kılo gıderrgıdermı meyvısım yaa
oyyy meyvemm meyyvemm meyvemmm:84::84::84::84:
minnosum neden böyle olduk ki bizzzz ...ayy su 5 gunde 5 kıloyu yapabılsem keske bende dogacım cok kotu oluyorum ben o dıyette yaa dur bakalım bugunu kazasız belasız yesıl elmalarımla atlatırsam belkı yarına 1 kılo gıderrgıdermı meyvısım yaa
kızlar günaydınn...
bu sabah ben de tartıda şok yaşadım.. geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım, ne yapsam nasıl versem bilemedim.. çok moralim bozuldu, böyle olunca motive de olamıyorum.. yardımmm!!!
bende meyvada zorlanıcam belli elmayıda yedimmi daha çok acıkıyorum gırt gırt kazınıp durur midem bide minnoşum az tuz atarım ben tansiyon yerlerde olur yoksa tehlikeye atmaya gerek yok sende azcık tuz atabilirsin senin için çocuk oyuncagı
ben arazıye gıdıyorum kızlar gorusruz ınsallah yarın sabaha harıka tartılarla uyanırız canlarım benımm
oyyy meyvısımm arazıde olucagım ıcın cok farketmem dıye dusunuyorum ama bakalım bugun bozmamam lazım artık bıraz eksıde olan tartıyla moral bulmam lazım bıde regl olmam lazım ya hooofff
hadı gorusuruz kızlarrr mınnos arazıde bugun
ben arazıye gıdıyorum kızlar gorusruz ınsallah yarın sabaha harıka tartılarla uyanırız canlarım benımm
oyyy meyvısımm arazıde olucagım ıcın cok farketmem dıye dusunuyorum ama bakalım bugun bozmamam lazım artık bıraz eksıde olan tartıyla moral bulmam lazım bıde regl olmam lazım ya hooofff
hadı gorusuruz kızlarrr mınnos arazıde bugun
bugün meyve günü yapicam.cünkü hastaneye,alisverise falan gidecegimiz icin eve anca ögleden sonra gelicez.yani bugünü sebze günüyle degistim.cünkü sebze gününde salata yapip yemegi düsünüyordum.artik onu yarina.bugün meyvelerimi alayim yanima,aciktikca yerim bari.
ha gayret,bugün 3. gün.YIKILMADIM AYAKTAYIM
günaydın kızlar felaket durumdayım dün gece regl oldum saat 3 de bi kalktım olan olmus zaten şiddetli ağrıyla uyandım. ağrım hiç azalmadan devam ediyor aksamdan ne uyuduysam onunlayım feci haldeyim anlıcanız.
sabah tartıda aklımı oynatıcaktım dünkü menüye göre vermem gerekirken ben almısım gözlerim yuvalarından fırladı resmen ama reglden bu durum biliyorum moralimi bozmamaya calısıyorum ...
azericim bravo sana.. şu azim bana da bir gelse ne kadar güzel olacak
Su tutyorsundur canım,panik yok.2 günlük ödem söktürücü pirinç lapası ya da 2 günlük haşlanmış sebze detoksu,ha gayretkızlar günaydınn...
bu sabah ben de tartıda şok yaşadım.. geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım, ne yapsam nasıl versem bilemedim.. çok moralim bozuldu, böyle olunca motive de olamıyorum.. yardımmm!!!
Dayanırız canım benim,menü çok doyurucu ve sağlıklı.30 gün dayanabilirmiyim ki bilmiyorum yoksa süper etkiliye benziyor hele şu 5 günü bi atlatayım hayırlısıyla düşünürüm
sende azimliydinnn olur arada canını sıkma hadi bu günden başlaaa
günaydın kızlar, müslime başladım :)
valla bilmiyorum canım yaa miskinlik hissi diyetime de yansıdı.. böyle bir ağırlık var üzerimde.. biraz da psikolojik sanırım.. bu ay sonunda 7 senedir çalıştığımız genel müdürümüz ayrılıyor ve yerine başkası gelecek.. biz iş yerinde aile gibiyiz, eşlerle çocuklarla bir araya geliriz.. bu düzenin bozulacak olması hepimizin moralini bozdu.. ortam olarak çok rahattık müdürümüzle, işi olan halleder, hastası olan evden çalışır v.s. işler aksamadıkça herkes dilediği gibi yönetir çalışma zamanını.. şimdi yeni gelecek olan kişi ile bu uyumu yakalayabilecek miyiz diye düşünüyorum, onun tedirginliği de var sanırım üzerimde..
aaa nolduki cemre.misafir falanmi geldi yoksa?
kolay gelsin zorlamaz inşgünaydın kızlar, müslime başladım :)
günaydın cemrem bende baslıcam cuma günü.15 gün yapıcam ..
şimdi sabah ve aksam 1 kase müsli yicem ben ama öğlen istediğim şeyi yeyebilecekmiyim..pek anlamadım bu diyeti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?