Su tutyorsundur canım,panik yok.2 günlük ödem söktürücü pirinç lapası ya da 2 günlük haşlanmış sebze detoksu,ha gayret
Dayanırız canım benim,menü çok doyurucu ve sağlıklı.
sekerlerim şimdi ada cayı içiyorum sinirlerime ii gelir biraz olsun..
yoksa her gelene bağırıcam cok gerginim cok sabahda durduk yere annemlere cattımm.. sakinlesmem lazımm
günaydın kızlar, müslime başladım :)
sadece aksamları bile yemek yetiyor demekki..kolay gelsin zorlamaz inş
canımmm 80-89 topiğinde biri sırf akşamları müsli yiyerek kilo veriyordu
papatya çayı da iyi gelir canım, sakinleştiriyor çok..
günaydıın..............azeriiiiiiiiii............heheeee bugün dükkani ben aciyorum
nednse uyuyamadim,gerci zaten birazdan hazirlanip gidicez.gitmeden size bakiyim dedim,ama kimecikler yokmus maalesef.
bende kendi kendime ayabamla oynayayim bayi.düdüüüttttt düttüüüütttttt
tebrikleeeeerrrrrrrrrrrrrrr..............valla canim ilk baslarken artilmadim.atilardaydim biliyordum.moralim cok bozulmasin dye,patatesten bir gün sonra tartildim.yanidün 56.3 gelmistim.bugünde hadi söyleyeyim bariiiiiiiii,55,5 geldim500 gramdan fazlasini cumaya kadar atabilirsem 55 i de kirmis olucam,cuma eksidede cimis olucam.
kızlar günaydınn...
bu sabah ben de tartıda şok yaşadım.. geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım, ne yapsam nasıl versem bilemedim.. çok moralim bozuldu, böyle olunca motive de olamıyorum.. yardımmm!!!
Günaydııınnnnn,7. takımın azimli ve kararlı hanımları
ama bu öyle böyle bi artı değil nerdeyse 3 kilo
ben ağlamayayımda kim ağlasınnn
meyvemmmm yarın sebze günü ama yumurta günü yapsam olurmu:26:
şimdilik patatesleri yiyorum
7 de 1 tane
8.30-9 gibi 1 tane
11 de bi tane
12.30 da 2 tane yedim
bide 3 falan gibi yerim akşamda malum zaten böyle ara ara yemeyi seçtim acıkınca yiyorum çok aç kalırsam tehlikeli sonra
Kızlar yazlık ayakkabı giyiyorum 2 gündür sabah çok feci sancılandım dedim patatesden midemmi arıyor yoksasonra burda şalım var sardım masanın altında kalan yerlerimi ısındıkca eh biraz oldu öğlende rezene kaynattım iyi geldi şimdi akıllı akıllı çorabımı giydim ayakkabımıda ayagıma geçirdim ısındım üşütmüşüm demekki
afiyet olsun doğacım ben cesaret edemedim 5g 5k şok diyetler benide şok ediyorAman dikkat et canım kendine daha yaz gelmedi
doğacım bence değiştirmeden yap . şimdi sen yarın yumurta yaparsan sebze ve meyve günü ard arda gelicek ve cok acıkıcaksın dayanamıcaksın..
yinede sen bilirsin işlerine uymıcaksa eğer yapabilirsinde...
Canım takıma dahil olduğum gün bu diyeti ayrıntısı ile vermiştim.Bi bak istersen,bulamazsan haber et ben kopyalayım akşam sana.günaydın cemrem bende baslıcam cuma günü.15 gün yapıcam ..
şimdi sabah ve aksam 1 kase müsli yicem ben ama öğlen istediğim şeyi yeyebilecekmiyim..pek anlamadım bu diyeti :44:
Canım takıma dahil olduğum gün bu diyeti ayrıntısı ile vermiştim.Bi bak istersen,bulamazsan haber et ben kopyalayım akşam sana.
Canlarım bu son 2 günü çok iyi değerlendirelim.Ekside çıkmasak bile,artıda çıkmayalım ki motivemiz kırılmasın.Ödem çayları ve şişkinlik hissedenler cumaya kadar pirinç lapası ile ödem atabilirler.Ben cumartesi günü dün bahsettiğim 30 günlük programa başlıyorum.Canım takıma dahil olduğum gün bu diyeti ayrıntısı ile vermiştim.Bi bak istersen,bulamazsan haber et ben kopyalayım akşam sana.
bu günkü menümmm..
sabah yumurtalı ot peynir 3 dlm ekmek
ara incir
öğlen 1 tabak kısır 2 minik tursu
ara incir
aksam taze fasulye corba..
2.5 lt su yeşil cay ada cayı çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?