Canım bulabilirsen DR.----ile ismi başlayan ürünün ballısını al.Çok müslinin tadına baktım,en muhteşemi ve tok tutanı buydu.Çok seveceksin.Her müslinin yanında yarım muz tüketmeyi unutma olur mu.nev cim buldum senin listeyi sakin kafayla okuyunca anladım..
listeye tam uyamasamda yapmaya calıscam işte nesfit falan alırım sabah aksam onu yerim öğlende diyet seylerle geciririm..
Canım bulabilirsen DR.----ile ismi başlayan ürünün ballısını al.Çok müslinin tadına baktım,en muhteşemi ve tok tutanı buydu.Çok seveceksin.Her müslinin yanında yarım muz tüketmeyi unutma olur mu.
o zaman
1.gün patates tamam+
2.gün sebze
3.gün yumurta
4.gün et
5.gün meyve nasıl plan
o zaman
1.gün patates tamam+
2.gün sebze
3.gün yumurta
4.gün et
5.gün meyve nasıl plan
Canım bulabilirsen DR.----ile ismi başlayan ürünün ballısını al.Çok müslinin tadına baktım,en muhteşemi ve tok tutanı buydu.Çok seveceksin.Her müslinin yanında yarım muz tüketmeyi unutma olur mu.
bu günkü menümmm..
sabah yumurtalı ot peynir 3 dlm ekmek
ara incir
öğlen 1 tabak kısır 2 minik tursu
ara incir
aksam taze fasulye corba..
2.5 lt su yeşil cay ada cayı çay..
hain meyve kaç haftadır canım kısır çekiyor yapmamak için zor tutuyorum kendimi hiç yerken için sızlamadımı
heyt be yine birinci olmusum yasasiiinkizceler ben sayimi unutmusum,hatirlatmiyorsunuzda.eeeee sizi sizi gidiler.elimden kurtulacaginizi sandiniz demiiiiiii.
azeri......5
cemre.....7
ceyce.....7
doga......4
frangi.....11
ganfed....26......
julia......0
kirmizi....6
meyve...14
minaver...3
minnos....10
nev........7
saferan....6
bugün meyve günü yapicam.cünkü hastaneye,alisverise falan gidecegimiz icin eve anca ögleden sonra gelicez.yani bugünü sebze günüyle degistim.cünkü sebze gününde salata yapip yemegi düsünüyordum.artik onu yarina.bugün meyvelerimi alayim yanima,aciktikca yerim bari.
ha gayret,bugün 3. gün.YIKILMADIM AYAKTAYIM
kolay gelsin canım hee minnoş güneş koruyucu kullanmayı unutma bak dışarılarda geziyorsun
selam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm
çok sevindim canım allah darda bırakmamış sizitatlıda hadi neyseeeee afiyet olsun yaramasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?