Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nev cim buldum senin listeyi sakin kafayla okuyunca anladım..
listeye tam uyamasamda yapmaya calıscam işte nesfit falan alırım sabah aksam onu yerim öğlende diyet seylerle geciririm..
Canım bulabilirsen DR.----ile ismi başlayan ürünün ballısını al.Çok müslinin tadına baktım,en muhteşemi ve tok tutanı buydu.Çok seveceksin.Her müslinin yanında yarım muz tüketmeyi unutma olur mu.

30 günlük olanı iyice baktım (üstün körü bakmıştım sabah )yapabilirim

o zaman
1.gün patates tamam+
2.gün sebze
3.gün yumurta
4.gün et
5.gün meyve nasıl plan

meyveyi en sona atmıssınnn

aa hatırlattığın ii oldu onu sorucakım sana muz yerim yemesinede kilo aldırmazmı ki muz canım yaa :26:

bu günkü menümmm..

sabah yumurtalı ot peynir 3 dlm ekmek
ara incir
öğlen 1 tabak kısır 2 minik tursu
ara incir
aksam taze fasulye corba..

2.5 lt su yeşil cay ada cayı çay..

hain meyve kaç haftadır canım kısır çekiyor yapmamak için zor tutuyorum kendimi hiç yerken için sızlamadımı

hain meyve kaç haftadır canım kısır çekiyor yapmamak için zor tutuyorum kendimi hiç yerken için sızlamadımı

ben yapmadım kii :86:

hastayım die eve gitmedim arkadaslarda kısır yapıcaklarmıstı burda öyle denk geldi yani ama ben sana yaparım ceycem sen bi 6 lı rakamlara in emi sekercimm

heyt be yine birinci olmusum yasasiiin

harikasin azerim devam devam basaracaksin

s. a kizlar ben geldim ve gecmisi okuyum dedim amma dokturmussunuz oku oku bitiremedim ya.
nevcim senin diyeti yapabilirim de tek sorun benim cocuklar fazla sebze yemiyorlar o zaman iki ayri yemek yapmaliyim buda benim icin zor . ne yapsam acep baslasamm mibilmiyorum bir aksama kadar dusuneyim degil 10 kilo 8 kilo versemde yeter özellikle göbek bölgesinden hamile gibi duruyom ya

kizlar bu sabah yeni tanistigim bir arkadaasa kahvaltiya gittim oyle guzel seyler yapmistiki cok yemedim ama hepsininn tadina baktim

selam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm

ama bı sorun bı sorunkı nıyee ayy bız buay ekonomık olarak epeycene bır sıkısmıstık. yanı bugunden ayın 15 ıne nasıl gıdıcegız dıye dara dusmus dusunuyorduk kıcok harıka bırsey oldu
kocısım mudur yardımcısı oldugu ıcın mudur kadrolarına bakanlık buyuk projeler bıtıren ıllere prım gıbı bısey yollamıs dırek maas hesaplarına yatırmıslar 300 mılyonn ayy okadar cok sevındım kı anlatamam

ustune bıde bugun ben arazıye gıttım bıde bazen bılırkısı olarak deger tespit lerıne gıdıyoruz onlardan dosya basına 150 mılyon alıyoruz raporu yazdıktan sonra ve ben bugun 7 tane dosya teslım ettım bazı raporlar bıraz karısık ve super bır suru sayfa yazdım cok ayrıntılı oyuzden bazılarına fazla para yazmıstıı toplamda 1400 lıra aldımm ayy okadar cok sevındımm kı ınanamazsınız kızlar gerıye donuk brcumuz cıkmıstı su parası 350 mılyon maastan kesmeyı unutmuslar onu yatırıcaktık. sonra kıvır zıvır borclarımız vardı bı 300 kadar daha. bıde ayın 15 ıne yetısemıycektı kalan paramız oyuzden Allahıma cok sukur yıne yardımımıza kostu bu ay kendımızı kurtardık canlarım okadar mutlu oldumkı arazıden geldım hemen sıze yazma ya basladım canlarım

aaaaaa bende kırmızım bu gün gelmedi yazacaktımnasılsın canım ?

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA​

çok sevindim canım allah darda bırakmamış sizitatlıda hadi neyseeeee afiyet olsun yaramasın

ayy sagol dogacım allahıma cok sukurler olsunkı darda kalmadık yıne bu ayıda atlattık evet evet tatlı yaramasın tabıkıde dogacımm

kırmızımm hosgeldınn nerdesın sen arazıyemı gıttın bakım

kırmızı geçmişe daldı çıkıcaam birazdan kurufasülye siparişi var pilav la bende patatesimi kemiririm akşama bi tane 3ü bir arada içtim şimdi kendime geldim bi an kötü oldum gibi az tuz attığım halde akşamda limonlayıp biberlerim erkende yattımmı tamamdır birinci gün(kızım izin verirse tabii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…