Tamam canımkızlar aus eve
yeni gelmiş , gelir belki birazdan
Biz merak ettikCanlaaar , şimdi w app mesajlarını gördüm
.merak etmişsinsiniz .
Bi şey yok ... sabah uyudum fosur fosur , banu o an mesaj atmıştı ona yazdım hatta ... takıma gelirsem uykum kaçar diye :)gelmeden uyuyorım bu sabah diye
12 ye kadar uyumuşum abartıp :) çıkıp öğle yusufu aldım , ordan geçen arabayı götürdüğüm arkadaşa ana kucağı bıraktım .
Çarşı pazarı hallettim .
4 te eve geldik . Az kalbini kırdım benim paşanın . Kafam iyice,ağrıyordu ondan çıktı öfkem ... sonrada onu alıp uyudum sarılıp sarmalanıp
.. az öncede eşimin bişey lazım mı teline uyandım
Işte günümün özeti .
Ramazan dolayısıyla kapalıyız tabelaları gibi olabilirim ramazanda ... affola
Cidden vurdu mu fena vuruyor kafama.
Ben zeytiyaglı taze fasülye yaptım galiba sana uymaz saat itibariyle :))))Yemek yooooook
bence az tereyaglı tlerinden yiyebilirisinn
amaa döner ye daha iyi bence
Öyle yapayım olmazsa. Canım çekiyor sabahtan beriCanım bugünü kurtarırım diyosan tereyagsız yarım porsyon ye....Sade döner siparişi daha hafif olmaz mı?
Bence öyle yap sonra aylayıp yemeseydim demektense daha hafif yersen daha faydaÖyle yapayım olmazsa. Canım çekiyor sabahtan beri
Bence öyle yap sonra aglayıp yemeseydim demektense daha hafif yersen daha faydaÖyle yapayım olmazsa. Canım çekiyor sabahtan beri
Ayy teşekkür ederimmm. Dün aklıma şey geldi. 7. takımla bir araya gelsek kına gecesi yapsak kurtlarımızı döksek, herkesi zayıflamış çıtır çıtır hatunlar olarak hayal ettim. Çok eğlenceli geldi. Halay başını daBence öyle yap sonra aylayıp yemeseydim demektense daha hafif yersen daha fayda
Bu arada unutuyorum hayırlı uğurlu olsun kuzum Allah mutlulugunuzu daim eylesin
Ayy teşekkür ederimmm. Dün aklıma şey geldi. 7. takımla bir araya gelsek kına gecesi yapsak kurtlarımızı döksek, herkesi zayıflamış çıtır çıtır hatunlar olarak hayal ettim. Çok eğlenceli geldi. Halay başını daAusencia a veririz
Evet canım benimde öyle oluyorAğlıcam yaMenümü uzun uzun yazmıştım silindi gitti. Kk mobil uygulaması kötü. Simdi bastan yazicam.
Halan mı geldiSelam kizlar orucuma ara veriyorum mecburiyetten :) aksami salatayla gecistirecegim..
Ben oynamayanı oklavayla zorla kaldırır diye düşünüyorumAus a yakışır elinde mendil yerine pomponla gelir"hadi kızlar gidecek kilolar "diye diye koşturtur bizi
EvetHalan mı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?