Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

diyomya henuz kucukler burda 12 yasinda ortaokul baslayinca mecburen bilgisayarla calisiyorlar ne kadar uzak tutabilirizki

arkadaslar size bisey sorabilirmiyim biliyorum hic yeri degil ama kafam allak bullak...
cuma gunu kizimin kontrolu vardi 9 aylik olduk artik boyunu olcerken kizimin sol bacaginin sag bacagindan 1cm uzun oldugunu farkettiler bugun baska doktorada goturdum malesef fark var ama kalcada bir sorun yok diyolar yarin emin olmak icin ortopedistte goturcem insallah.. ama sorum boyle bisey yasayan yada duyan biri varmi?

Canım şimdi gördüm yazayım.
Daha bugün bende bir ogrencimin sözlü notunu yukselttim. Takdir alması için.
Bazı okullarin kendi içlerinde uygulamaları farklı olabilir fakat hala eokul ogretmenlere açık ve şu anda istenilen değişiklikler yapılıyor...
Öğretmeni evet dediyse mud. Yard. Olaya nasıl dahil olmuş kii

burdaki öğretmen arkadaşlardan yorum gelsinde ona göre ararım ahuu
oğlum çok takmıyoda ben sinir oldum yaa

Canım inşallah aramissindir daha erken göremedim.
Çarşamba günü saat 5 e kadar genelde açık oluyor sistem..
Sonuçta insaniz bizde dün öğretmen ark. 95 girecekken 5 girmiş tabii kii düzeltildi...

Yegenim bebekken hem kısa hemde carpiktu bacaklari ablam kemik ignesi yaptirdi hicbir sorun kalmadi ki dedigim olay 26 yil onceydi..simdi hemen halledilir canim korkma.

Yegenim bebekken hem kısa hemde carpiktu bacaklari ablam kemik ignesi yaptirdi hicbir sorun kalmadi ki dedigim olay 26 yil onceydi..simdi hemen halledilir canim korkma.
cok sagol canim icim rahatladi aslinda doktorda korkmayin kalcada cikik yok sadece iyce emin olamk istersen ortopedistte gondereyim dedi ama iste ne bileyim yinede icim icimi kemiriyor

cok sagol canim icim rahatladi aslinda doktorda korkmayin kalcada cikik yok sadece iyce emin olamk istersen ortopedistte gondereyim dedi ama iste ne bileyim yinede icim icimi kemiriyor

Bende anlatayım.
Arkadaşımın eşi 40 küsür yaşında askeri doktor..
Bunlar geçenlerde bir biyoenerji uzmanına gidiyorlar ve bizim arkadaşın eşinin bir bacaginin oburunden kısa olduğu tespit ediliyor...
Yanii kısaca tesadüfen ogrenilmis bir durum ve adamın hayatının hiçbir yerinde karşısına engel olarak çıkmamış ki düşün bu adam askeri doktor
İçin rahat olsun tabii kii yapılacak birsey varsa yap.

Ayyy nefsime yenik düştüm kaptanım hiç yemeseydim keşke
Ama ceza olarak 500 fazla ip atladım

Son düzenleme:
10 dakika giyilse bile herseyi yikama hastaligim var..hergun makine dönüyor..kısır döngü iste..topla utule.
Hahhh o yıkama bende de var üst kiyafette..
Pantolonlari değil de tişört gömlek onları yıkarim.
Ütüyu biriktirip yapıyorum herşeyi değil.

Kendime ceza kestim ekstra 500 tane daha ip atladım mortim.
Senin durum nasıl ?

Nefs cigim seni göremedim çok giremiyorum. Mortiler ne durumda
Rakipler kuvvetli bu hafta
Ben bi hafta verince diğer hafta duruyor
69 lari görsem iyiydi bu hafta
Diyetisyen de gidiyorum
Valla şu anda ne alemdeyim bilemiyorum iki gün evdeyim daha duzenli olup cuma olala derim inşallah.
İşte ben gr gr veriyorum.
Kaptanim 56 bekliyor benden olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…