diyomya henuz kucukler burda 12 yasinda ortaokul baslayinca mecburen bilgisayarla calisiyorlarBenimkiler büyük kuzum oğlum cok düşkün yaz tatilide sadece babasının işyerinde girebiliyor büyük kızda tableten ders filan oldumu bakıyor yanız küçük biraz söz dinlemese gözetimde girebiliyor şuanda bende direniyorum ama nereye kadar büyük üniversiteye başlarsa meçbur kalaçagız artik
Cok direndim bende biliyorum bir yerde kırılacakdiyomya henuz kucukler burda 12 yasinda ortaokul baslayinca mecburen bilgisayarla calisiyorlarne kadar uzak tutabilirizki
amin canim biz elimizden geleni yapiyoz gerisini Rabbime birakiyoz Rabbim koruyup kollasin insallah..Cok direndim bende biliyorum bir yerde kırılacakRabbim cocuklarımızı doğru yoldan ayirmasın
Aminnnnnmn!!!!!!!amin canim biz elimizden geleni yapiyoz gerisini Rabbime birakiyoz Rabbim koruyup kollasin insallah..
bizdede tam tersi kizim hep ac ne bulursa agzina atiyoKızım acıkmışnadir duydugum için şok yaşıyorum gittip onu doyurayım ćok sevindirik oldum
Canım şimdi gördüm yazayım.Nefs @Dilekiyi @vorones @arselka
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım
oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?
haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo
burdaki öğretmen arkadaşlardan yorum gelsinde ona göre ararım ahuu
oğlum çok takmıyoda ben sinir oldum yaa
Yedigi 2 kaşık doydum dedi sevincim bogazıma dizildibizdede tam tersi kizim hep ac ne bulursa agzina atiyo
Yemiş numarası yap :))))SelamlarHalama iftar yemeğine gidiyoruz, benı zorlu bir akşam bekliyo Çünkü 'halacım sen gençsin ye , aa bundan da ye ' diyor ama yemicem
Yegenim bebekken hem kısa hemde carpiktu bacaklari ablam kemik ignesi yaptirdi hicbir sorun kalmadi ki dedigim olay 26 yil onceydi..simdi hemen halledilir canim korkma.arkadaslar size bisey sorabilirmiyim biliyorum hic yeri degil ama kafam allak bullak...
cuma gunu kizimin kontrolu vardi 9 aylik olduk artik boyunu olcerken kizimin sol bacaginin sag bacagindan 1cm uzun oldugunu farkettilerbugun baska doktorada goturdum malesef fark var ama kalcada bir sorun yok diyolar yarin emin olmak icin ortopedistte goturcem insallah.. ama sorum boyle bisey yasayan yada duyan biri varmi?
cok sagol canim icim rahatladi aslinda doktorda korkmayin kalcada cikik yok sadece iyce emin olamk istersen ortopedistte gondereyim dedi ama iste ne bileyim yinede icim icimi kemiriyorYegenim bebekken hem kısa hemde carpiktu bacaklari ablam kemik ignesi yaptirdi hicbir sorun kalmadi ki dedigim olay 26 yil onceydi..simdi hemen halledilir canim korkma.
cok sagol canim icim rahatladi aslinda doktorda korkmayin kalcada cikik yok sadece iyce emin olamk istersen ortopedistte gondereyim dedi ama iste ne bileyim yinede icim icimi kemiriyor
Ayyy nefsime yenik düştüm kaptanım hiç yemeseydim keşke
Menü güzel de canım ... değil hedef kilon ...50 olsan fast food ..işlenmiş tavuk vs yeme ...
Hele de şimdi .
Efserim bugün az görüştük ...kv ile yapacağın yolculuk heyecanı mı sardı seni :)
Menün güzel .
Gayeeeeet güzel gidiyor ...
Bu haftada 1 kilo üstü gidecek gibi .
Sahur öncesi
Onun dışında telafi gayet güzel.
Çorba pide sadece karbon olmuş akşam ... sabahta gözleme ...
Olmamış kozam .
Bi lokma katmerden bi şey olmaz sen onu 15.5 pointli sporla çoktaaaan yakmışsındır diyerek menünü beğendim diyorum.
Kocamannnnnnn alkış sana ...
Bayılırım iradenin tavan yapmış hallerine .
Şu güzel menü o cızlarla bitmemiş ne mutlu .
Daha pzt.akşamı için akşam az kuru pilav sende yanar gider hülyam ... o yüzden güzel.
aus bunu sevmedi ama der ki ada o işşş bende captain :)
Börek ve simit yerine tabii ki de 2 dlm ekmek teercih ederdim nefs .
110 gelecek huuuu .... daha akşam barbunya yeme e miii :)
Güzel dilek ... diyetisyene devam ... bence 69 lar yakın ... bayrama kesin ....
Hahhh o yıkama bende de var üst kiyafette..10 dakika giyilse bile herseyi yikama hastaligim var..hergun makine dönüyor..kısır döngü iste..topla utule.
Kendime ceza kestim ekstra 500 tane daha ip atladım mortim.Ben de yarın ya da çarşamba bekliyorum artık ve ramazan düzenine tam alışmıştım bir de ek olarak (ödem başlayana kadar) çok güzel kilo da gidiyordu. Şimdi yeniden başa sarmayız inşallah
Ben de spordan önce kahve içiyorum hatta bazen kahveme bir çay kaşığı yağ ekleyip blenderdan geçiriyorum. Daha tam etkisini görmedim ama yağ yakımını ekstra destekliyormuş yağlı kahve. (Tadı kötü evet ama yağ yakımında her yol mübah)
Mortim muhtemelen ufak birşeydir de sabah o sigara böreği de olmasaymış miss gibi menün varmış.
Ben de hiç izlemedim ama burada gördükçe merak ediyorum. :)
Bu arada benim bu haftaki mortim @eflalim nerelerde dünden beri göremedim hiç.
Valla şu anda ne alemdeyim bilemiyorum iki gün evdeyim daha duzenli olup cuma olala derim inşallah.Nefs cigim seni göremedim çok giremiyorum. Mortiler ne durumda
Rakipler kuvvetli bu hafta
Ben bi hafta verince diğer hafta duruyor
69 lari görsem iyiydi bu hafta
Diyetisyen de gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?