- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Ausencia ruyamda tarihi bir yere gidiyorum.kitabelerde ausencia adini goruyorum..sonra sana gosteriyorum bak mitolojik bir isim diye.(oyle mi bilmiyorum anlami ne nickinin)seni gordum ama hatirlamiyorum yüzünü..
Nasil korkuttuysa bizi artik..sopasiyla
kkEvet canım benimde öyle oluyor
Cok severim bregovici..guzel sarkiymis..
3 yada 4 sene önce yapılan bir mobil uygulaması vardı budan daha güzeldi bu hiç kullanışlı degil
Evet bende severim bu tarz şarkıları...Cok severim bregovici..guzel sarkiymis..
ilk kez mobil uygulamasını kullanıyorum. Normal tarayıcıdan girmeyle arasında hicbir fark yok. Sadece bildirim göndermesi güzel, onun dışında kullanışsız.3 yada 4 sene önce yapılan bir mobil uygulaması vardı budan daha güzeldi bu hiç kullanışlı degil
Aynen ben arama motorundan giriyorum....ilk kez mobil uygulamasını kullanıyorum. Normal tarayıcıdan girmeyle arasında hicbir fark yok. Sadece bildirim göndermesi güzel, onun dışında kullanışsız.
Hayırlı akşamlarselam canlar.. hayirli aksamlar..
evet hatirliyorum gercekten cok kullanisliydi ben mesela burya girmek icin illa pc acmak zorundayim telefonumda o kadar resim video felan yukluki kkya girmek iskence gibi3 yada 4 sene önce yapılan bir mobil uygulaması vardı budan daha güzeldi bu hiç kullanışlı degil
hayirli aksam canim tesekurlerHayırlı akşamlar
O kötü olmuşEvet5 te ama..keske aksam gelseydi..
Ben çocuklardan dolaýı eve pc sokmuyorum laptop var ama evde gizli onlar yokken cıkartıyorum taplet ve telle idare ediyorumevet hatirliyorum gercekten cok kullanisliydi ben mesela burya girmek icin illa pc acmak zorundayim telefonumda o kadar resim video felan yukluki kkya girmek iskence gibi
esim bilgisayarci oldugu icin bu mumkun degilBen çocuklardan dolaýı eve pc sokmuyorum lapto var ama evde gizli onlar yokken cıkartıyorum taplet ve telle idare ediyorum
Benimkiler büyük kuzum oğlum cok düşkün yaz tatilide sadece babasının işyerinde girebiliyor büyük kızda tableten ders filan oldumu bakıyor yalnız küçük biraz söz dinlemese gözetimde girebiliyor şuanda bende direniyorum ama nereye kadar büyük üniversiteye başlarsa meçbur kalaçagız artikesim bilgisayarci oldugu icin bu mumkun degilama benim cocuklarim kucuk telefon, tablet, pc hepsi yasak oglumda bildigi icin istemez henuz 3 yasinda tabi bu yasak nezamana kadar olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?