Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok ilginç bir menü oldu :)

Sabah

2 dilim çavdar ekmeği arasına:
1 dilim süzme peynir
2 dilim domates
Yarım yeşil biber
7 siyah zeytin

Öğle
Peynirli omlet (2 yumurta civarı)
Domates
5 kepekli galeta
5 siyah zeytin

Akşam
4 köfte
Domates
2 yemek kaşığı yoğurt

2 litre civarı su
1 limonlu soda
1 sade Türk kahvesi

Ayrıca annem gece sahur yaparken 2 lokma peynirli yufka yedim. Kaçamak sayılır mi bilmiyorum. hani yufkayı pişirirsin, sonra o kurur ve yiyeceğin zaman biraz ıslatıp yersin ya, ondan. Yazmasam içim rahat etmezdi. Sonuçta yedim yani.

Her öğünümde domates olmus. Bu ne domates sevgisidir.

3 yada 4 sene önce yapılan bir mobil uygulaması vardı budan daha güzeldi bu hiç kullanışlı degil
evet hatirliyorum gercekten cok kullanisliydi ben mesela burya girmek icin illa pc acmak zorundayim telefonumda o kadar resim video felan yukluki kkya girmek iskence gibi

evet hatirliyorum gercekten cok kullanisliydi ben mesela burya girmek icin illa pc acmak zorundayim telefonumda o kadar resim video felan yukluki kkya girmek iskence gibi
Ben çocuklardan dolaýı eve pc sokmuyorum laptop var ama evde gizli onlar yokken cıkartıyorum taplet ve telle idare ediyorum

Ben çocuklardan dolaýı eve pc sokmuyorum lapto var ama evde gizli onlar yokken cıkartıyorum taplet ve telle idare ediyorum
esim bilgisayarci oldugu icin bu mumkun degil ama benim cocuklarim kucuk telefon, tablet, pc hepsi yasak oglumda bildigi icin istemez henuz 3 yasinda tabi bu yasak nezamana kadar olur bilemem

esim bilgisayarci oldugu icin bu mumkun degil ama benim cocuklarim kucuk telefon, tablet, pc hepsi yasak oglumda bildigi icin istemez henuz 3 yasinda tabi bu yasak nezamana kadar olur bilemem
Benimkiler büyük kuzum oğlum cok düşkün yaz tatilide sadece babasının işyerinde girebiliyor büyük kızda tableten ders filan oldumu bakıyor yalnız küçük biraz söz dinlemese gözetimde girebiliyor şuanda bende direniyorum ama nereye kadar büyük üniversiteye başlarsa meçbur kalaçagız artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…