Gider inşallah canım belli olmaz birden sistigin gibi birden inersin eksiyeDüşmeye başladı ama sanırım cumaya kadar o gider yani bu hafta eksi çıkamamstres yok şükür
Menu ayniymisBen zeytiyaglı taze fasülye yaptım galiba sana uymaz saat itibariyle :))))
cok sagol canim Allah razi olsun senden/hepinizdenBende anlatayım.
Arkadaşımın eşi 40 küsür yaşında askeri doktor..
Bunlar geçenlerde bir biyoenerji uzmanına gidiyorlar ve bizim arkadaşın eşinin bir bacaginin oburunden kısa olduğu tespit ediliyor...
Yanii kısaca tesadüfen ogrenilmis bir durum ve adamın hayatının hiçbir yerinde karşısına engel olarak çıkmamış ki düşün bu adam askeri doktor
İçin rahat olsun tabii kii yapılacak birsey varsa yap.
caniiimmm hayirli ugurlu olsun Rabbim hayirli saglikli evlat versininsallahİyi akşamlar kızlar...ne yapıyonuz?millet iftara hazırlanıyor her halde.bende yarın annemle babamın evlilik yıldönümünü kutluycaz onun için pasta yapıyorum.anneme supriz bi restoranda toplanıcaz kardeşimin ailesi ve benim ailem babamda annemi alıp gelecek inşallah...kardeşim alyans almış ben de pasta yapıyorum...inşallah yarın güzel bir gün olur ve çok eyleniriz...
Tüm gün mesajları okudum aslında ama yazmadım.insan hamile olunca diyet topiyinde yazmak saçma geliyorama başka topiktede mutlu olmam...zaten bi kaç güne tel pc hepsine düşman kesilirim...sağlıklı beslenmen çok iyi devam ediyor.zaten sağlıksız şeyleri istemiyo canım.bi de 2aydır öyle alışmışım ki yiyemiyorum da...
Sagol meryemim.2çocukla hayat nasıl?seviyinmu ikinciyi?ayyy soruya baksanacaniiimmm hayirli ugurlu olsun Rabbim hayirli saglikli evlat versininsallahbilmiyodum cok sevindim
insallah canim yok simdi icim rahatladi gercekten Allah razi olsun hepinizdenmirjam canım üzme sen tatlı canını.bak kızlar yazmış korkulacak bir şey yokmuş.yarın yazarsın doktordan gelince
Kizz Aynura değilim valla.Ya sen zaten minnaksın ne diye kilo veriyonki...iyisin iyi
İyi akşamlar kızlar...ne yapıyonuz?millet iftara hazırlanıyor her halde.bende yarın annemle babamın evlilik yıldönümünü kutluycaz onun için pasta yapıyorum.anneme supriz bi restoranda toplanıcaz kardeşimin ailesi ve benim ailem babamda annemi alıp gelecek inşallah...kardeşim alyans almış ben de pasta yapıyorum...inşallah yarın güzel bir gün olur ve çok eyleniriz...
Tüm gün mesajları okudum aslında ama yazmadım.insan hamile olunca diyet topiyinde yazmak saçma geliyorama başka topiktede mutlu olmam...zaten bi kaç güne tel pc hepsine düşman kesilirim...sağlıklı beslenmen çok iyi devam ediyor.zaten sağlıksız şeyleri istemiyo canım.bi de 2aydır öyle alışmışım ki yiyemiyorum da...
Oglumun ve benim alt üst..esim kiziyor yikama bunu yarinda giyecegim renkleri solacak diye..onun altlari 2 kez giyme hakki var..herseyi utulemiyorum mesela carsaflari utulemek yatagin ustunden gecerim bazen utuyle..yastik kiliflari ve havlulari utulerim ama..Hahhh o yıkama bende de var üst kiyafette..
Pantolonlari değil de tişört gömlek onları yıkarim.
Ütüyu biriktirip yapıyorum herşeyi değil.
Sagol meryemim.2çocukla hayat nasıl?seviyinmu ikinciyi?ayyy soruya baksana
Hayirdir kuzum ne olduinsallah canim yok simdi icim rahatladi gercekten Allah razi olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?