Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok sagol canim Allah razi olsun senden/hepinizden

Kizlar aksam 5 te eve geldim namazimi zor kildim yattim uyudum. Neyseki biraz kendime gelmisim. Birde is yerinde surekli aksam yemekten sonra bol kiraz dondurma ve cerez yiycem. Deyip durdum. Oysaki daha dun yazacaktim buraya hic istahim yok diye
Nasil bir sey bu. Midelerimiz ne zaman kuculecek. Ne zaman normal insana donecegiz. Dusunun 1 haftalik tatilde 3 kg alma potansiyelim var. Normal biri senede 3 kg alsa panik oluyor oysaki ..Her neyse biraz ic dokus yapayim dedim. Bu arada aksam da yemiycem tutmam lazim kendimi yoksa 1 haftalik emegim feda olur

İyi akşamlar kızlar...ne yapıyonuz?millet iftara hazırlanıyor her halde.bende yarın annemle babamın evlilik yıldönümünü kutluycaz onun için pasta yapıyorum.anneme supriz bi restoranda toplanıcaz kardeşimin ailesi ve benim ailem babamda annemi alıp gelecek inşallah...kardeşim alyans almış ben de pasta yapıyorum...inşallah yarın güzel bir gün olur ve çok eyleniriz...
Tüm gün mesajları okudum aslında ama yazmadım.insan hamile olunca diyet topiyinde yazmak saçma geliyor ama başka topiktede mutlu olmam...zaten bi kaç güne tel pc hepsine düşman kesilirim...sağlıklı beslenmen çok iyi devam ediyor.zaten sağlıksız şeyleri istemiyo canım.bi de 2aydır öyle alışmışım ki yiyemiyorum da...

Ya sen zaten minnaksın ne diye kilo veriyonki...iyisin iyi

caniiimmm hayirli ugurlu olsun Rabbim hayirli saglikli evlat versininsallah bilmiyodum cok sevindim

Ne güzel düşünmüşsünuz..
Vayyy vayyyy ikinci bahar gibi olcakkk anne ve babana..

Hahhh o yıkama bende de var üst kiyafette..
Pantolonlari değil de tişört gömlek onları yıkarim.
Ütüyu biriktirip yapıyorum herşeyi değil.
Oglumun ve benim alt üst..esim kiziyor yikama bunu yarinda giyecegim renkleri solacak diye..onun altlari 2 kez giyme hakki var..herseyi utulemiyorum mesela carsaflari utulemek yatagin ustunden gecerim bazen utuyle..yastik kiliflari ve havlulari utulerim ama..

Sagol meryemim.2çocukla hayat nasıl?seviyinmu ikinciyi?ayyy soruya baksana
isterse 10 tane olsun hepsi caninin bir parcasi sevilmezmi hic... hayat cok yogun ve hareketli geciyor ama bir okadarda guzel elhamdulillah
insan ikinciye hamileyken sanki ilk yavruna ihanet ediyormus hissi oluyor ve ikinciyi ilki kadar sevemem sannediyor ama oyle bisey yok hepsi ayni sadece sen biraz daha tecrubeli daha bilinclisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…