- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sahur
Yeşil çay 1 lokma pide 4 yeşil zeytin
2 yumurta 2 kırmızı biber 4 çeri domates nane biraz yağ ve kekikle salatamsı bişey
Iftar
1 hurma
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Boooool salata
Ara
Limonlu yeşil çay
Su: 2 lt. olur
Spor: sonra yapınca yazıcam
Ausencia ecemavi mortim Sarayca
Sağol tatlımAfiyet olsun canım
Bu gun yesilcay madensuyu ve liman kurune başladım canimSağol tatlım
Valla o zaman kolay gelsin diyeyim sana..Oglumun ve benim alt üst..esim kiziyor yikama bunu yarinda giyecegim renkleri solacak diye..onun altlari 2 kez giyme hakki var..herseyi utulemiyorum mesela carsaflari utulemek yatagin ustunden gecerim bazen utuyle..yastik kiliflari ve havlulari utulerim ama..
Menümü yazayım
Sahur
Yeşil çay 1 lokma pide 4 yeşil zeytin
2 yumurta 2 kırmızı biber 4 çeri domates taze nane biraz yağ ve kekikle salatamsı bişey
Iftar
1 hurma
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Boooool salata
Ara
Limonlu yeşil çay
Su: 2 lt. olur
Spor: sonra yapınca yazıcam
Ausencia ecemavi mortim Sarayca
Bu gun yesilcay madensuyu ve liman kurune başladım canim
Sağol Pınarım10 numara 5 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Yesil cayi sicak su ile de.leyip soguduktan sonra limon ve maden suyu katiyorsun canim. Mineral kaybi icin maden suyu icecektim. Boyle yapmaya karar verdim. Onceden yapmisligim var. Tadi hosuma gidiyor. Yazin soguk icecek olarak tuketmek iyi gelir belkiAyy o ne ki kuzum? Sende de maşallah ne çok kür varmış
Teşekkür ederim canımSenin menünde çok güzel sanada 10 numara 5☆☆☆☆☆
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım
Ben çok severim özelikle zeytinyaglısınıMenu ayniymis))bende zeytinyagli yesil fasulye yaptim yaninda 1 kase yogurt yiyecem.
Hmmm değişik geldiYesil cayi sicak su ile de.leyip soguduktan sonra limon ve maden suyu katiyorsun canim. Mineral kaybi icin maden suyu icecektim. Boyle yapmaya karar verdim. Onceden yapmisligim var. Tadi hosuma gidiyor. Yazin soguk icecek olarak tuketmek iyi gelir belki
Ortim nasıl gidiyorTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?