Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünķü menüm
Sahur
1 k.k peynir
2 dilim tam tahılıĺı ekmek
Domates salatalık
4 kaşık ciha tohumlu yoğurt
1 soda
İftar
1 kase yogurt çorbası (nohutunu hić koymadım buģdayıda 1 kaşık kadardı birazda sulandırdım )
Boooollll salata
20 dakika ara
1 tabak zeytinyaglı fasülye
1 kaşık makarna
Ara
Hibikus cayı
Ara civam percemi
1 avuç kiraz
Belki saplarınıda kaynatıp içerim etinten sütünden faydalanmak lazım

Canım simdi daha iyiyim. Gunduz kendimden gecmistim. Diyeti birakacaktim neredeyse.

Sen nasılsın nasil gidiyor diyet. Cuma show yapacak miyiz? Mortilerimizi yuzdelerimizle dovecek miyiz
Eger bir dömem wc yola taş koymazsa aus hedefine az kaldı biz susaçagız verdiģimiz kilocuklar konuşacak evvel Allah.❤
O nasıl söz bırakmakta nedemek duymayayım

Bugün çok bitkindim iftara bi saat kala uyumuşum toparlanamadım hala menümü yazayım
Sahur yok
İftar
Çorba
Ot yemeği
2 kaşık makarna
Bi dl ekmek
Ara
1/2 güllaç
Çiğ badem
Hurma incir
Aradan da anlaşılacağı gibi reglye 10 kala iştah patlaması.gerçi uzun süre açlıkda bana göre değilmiş bunu çözdüm

kizimin cuma gunu kontrolu vardi sol bacagi sag bacagina gore 1cm uzun cikti yarin insallah ortopediste gidecez ayrintili film yapacaklar doktorlara gore birsorun degil ama ben icim iyce rahat etsin istedim
Yazını sonradan gördüm kuzum çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz yüregini ferah tut
Yok kiz onca kilo vercem birde mütevazi olamam doğrusu. Ne zor veriyorum o kilolari ben Yasasin kötülük
İçindeki iyiliği çıkarat

Selam millet..

Sahur: yumurta.6 zeytin.1 wasa.1 kk peynir.1 tk recel

Aksam:1 kase salata.4 yk kuru fasulye.avucici kadar pide..

2 gun bisey bulmam lazim yapmak icin..oruc olmayinca yine atistirmalarim baslamasin diye..

igdedali

Sahur neden yok Ahum..??

Kizz Aynura değilim valla.
Birgün cekecem resmimi koyacam görün bakın minnak mıyım
Koy valla bak ben biliyom sen minnaksındır ama kendini kilolu hiss ediyorsundur...
Ne güzel düşünmüşsünuz..
Vayyy vayyyy ikinci bahar gibi olcakkk anne ve babana..
Evet canım...herhalde hayatlarında ilk kez kutlayacaklar...babam bu konuda hiç iyi deyilmiş eskiden ne gerek var silsilesindendi
Bak şimdi aynem düşünüyorum.hatta dün buraya da aynen böyle yazdım...inşallah yaşarım o hissleri ve görürüm o güzel günleri de...
_AYNURA_ anne ve babana nice yıllar dilerim.

_AYNURA_ kuzum Anne ve babana nice seneleri olur inşallah hayırlı uzun yıllarr❤❤❤❤❤
çok teşekkürler canlarım...çok heycanlıyım yarın için...annem kesin ağlar biliyom...

O
Bu gun yesilcay madensuyu ve liman kurune başladım canim

Kiz olur mu balkon konusmasi yapcaz daha

Mutavazi olalım lütfen verdiklerimiz bizden nasıl ayrıldığı anlatır

Yok kiz onca kilo vercem birde mütevazi olamam doğrusu. Ne zor veriyorum o kilolari ben Yasasin kötülük

Yenecegiz baska kacari yok kuzum

Iste bu ortiiim

Mortim senin ortin nerelerde hic sesi çıkmıyor. Arada dürt kendisini

Saydın bacım bizim mortiler coşmuș bu bizi korkutur mu asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…