Canım simdi daha iyiyim. Gunduz kendimden gecmistim. Diyeti birakacaktim neredeyse.Ortim nasıl gidiyor
Eger bir dömem wc yola taş koymazsa aus hedefine az kaldıCanım simdi daha iyiyim. Gunduz kendimden gecmistim. Diyeti birakacaktim neredeyse.
Sen nasılsın nasil gidiyor diyet. Cuma show yapacak miyiz? Mortilerimizi yuzdelerimizle dovecek miyiz
Kiz olur mu balkon konusmasi yapcaz dahaEger bir dömem wc yola taş koymazsa aus hedefine az kaldıbiz susaçagız verdiģimiz kilocuklar konuşacak evvel Allah.❤
O nasıl söz bırakmakta nedemek duymayayım
Mutavazi olalım lütfenKiz olur mu balkon konusmasi yapcaz daha
kizimin cuma gunu kontrolu vardi sol bacagi sag bacagina gore 1cm uzun cikti yarin insallah ortopediste gidecez ayrintili film yapacaklar doktorlara gore birsorun degil ama ben icim iyce rahat etsin istedimHayirdir kuzum ne oldu
İnşallah onemli bir sey degildir kuzumkizimin cuma gunu kontrolu vardi sol bacagi sag bacagina gore 1cm uzun cikti yarin insallah ortopediste gidecez ayrintili film yapacaklar doktorlara gore birsorun degil ama ben icim iyce rahat etsin istedim
Yok kiz onca kilo vercem birde mütevazi olamam doğrusu. Ne zor veriyorum o kilolari benMutavazi olalım lütfenverdiklerimiz bizden nasıl ayrıldığı anlatır
Yazını sonradan gördüm kuzum çok geçmiş olsunkizimin cuma gunu kontrolu vardi sol bacagi sag bacagina gore 1cm uzun cikti yarin insallah ortopediste gidecez ayrintili film yapacaklar doktorlara gore birsorun degil ama ben icim iyce rahat etsin istedim
İçindeki iyiliği çıkaratYok kiz onca kilo vercem birde mütevazi olamam doğrusu. Ne zor veriyorum o kilolari benYasasin kötülük
tartı öyle demiyor sevin diyor
tartı öyle demiyor sevin diyor
Sahur neden yok Ahum..??Bugün çok bitkindim iftara bi saat kala uyumuşum toparlanamadım hala menümü yazayım
Sahur yok
İftar
Çorba
Ot yemeği
2 kaşık makarna
Bi dl ekmek
Ara
1/2 güllaç
Çiğ badem
Hurma incir
Aradan da anlaşılacağı gibi reglye 10 kala iştah patlaması.gerçi uzun süre açlıkda bana göre değilmiş bunu çözdüm
Koy valla bak ben biliyom sen minnaksındır ama kendini kilolu hiss ediyorsundur...Kizz Aynura değilim valla.
Birgün cekecem resmimi koyacam görün bakın minnak mıyım
Evet canım...herhalde hayatlarında ilk kez kutlayacaklar...babam bu konuda hiç iyi deyilmiş eskidenNe güzel düşünmüşsünuz..
Vayyy vayyyy ikinci bahar gibi olcakkk anne ve babana..
Bak şimdi aynem düşünüyorum.hatta dün buraya da aynen böyle yazdım...inşallah yaşarım o hissleri ve görürüm o güzel günleri de...isterse 10 tane olsun hepsi caninin bir parcasi sevilmezmi hic... hayat cok yogun ve hareketli geciyor ama bir okadarda guzel elhamdulillah
insan ikinciye hamileyken sanki ilk yavruna ihanet ediyormus hissi oluyor ve ikinciyi ilki kadar sevemem sannediyor ama oyle bisey yok hepsi ayni sadece sen biraz daha tecrubeli daha bilinclisin
_AYNURA_ anne ve babana nice yıllar dilerim.
çok teşekkürler canlarım...çok heycanlıyım yarın için...annem kesin ağlar biliyom..._AYNURA_ kuzum Anne ve babana nice seneleri olur inşallah hayırlı uzun yıllarr❤❤❤❤❤
Mortim senin ortin nerelerde hic sesi çıkmıyor. Arada dürt kendisiniSevinmek var Sevinmek var morti
Bu gun yesilcay madensuyu ve liman kurune başladım canim
Kiz olur mu balkon konusmasi yapcaz daha
Mutavazi olalım lütfenverdiklerimiz bizden nasıl ayrıldığı anlatır
Yok kiz onca kilo vercem birde mütevazi olamam doğrusu. Ne zor veriyorum o kilolari benYasasin kötülük
Yenecegiz baska kacari yok kuzum
Iste bu ortiiim
Mortim senin ortin nerelerde hic sesi çıkmıyor. Arada dürt kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?